SiMP Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Xαχα θεε μου διακρίνω καποιο κομπλεξ? Το αν το 306 σου ειναι πιο ομορφο απο το Impreza ασε να το κρινει καποιος αλλος γιατι δεν πιστευω οτι θεωρεί κανένας το 306 πιο ομορφο απο το Impreza. Eνταξει εγω δεν απαντησα στο topic κανοντας μοστρα το αμαξι μου...Καλυτερα να δωσω 8 μυρια και να εχω και 4WD και 144 αλογα μαμίσια και προβολακια και αλουμινένια ολα πανω απο ζάντες μεχρι μπουρί.Αν θεωρείς καλύτερο το 306 σου χαρας στο κουράγιο σου τι αλλο μπορω να πω Βασικα καπου το ξεφτιλίσαμε το θέμα με την αναλωση σε προσωπικές κοντρες. Πηγαίνε εσυ με 210 με το πανεμορφο 306 σου να παω και εγω καμια βολτα μακρυα απο κοσμο φυσικα με το κακασχημο αμαξι μου που θα το ξεπληρώνω με τα εγγόνια μου. Τουλαχιστον οταν θα ανοιγω το γκαζι θα κα***νω.Impreza WRX official Site Και μετα λεμε για πιο ομορφο αμαξι. Προσωπικα το δικο μου ειναι στο ασημι χρωμα του 2001.
TonyMontana Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 den exw kanena komplex file mou...isws ta amaksia pou exw mpei sti zwi mou kai auta pou exoun arketoi filoi mou (apo 944 turbo, boxter mexri S3 kai alla diafora) den mou epitrepoun na theorisw to subaru san kanena wraio autokinito...isws apla grigoro...an theleis kati na sumplirwseis feel free...den exw kati allo na pw..
SiMP Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Φυσικα και αν το συγκρίνεις με μια Porsche Carrera h Boxter h με καμια Maranello ειναι πανασχημο αλλα οχι αμα το συγκρίνεις με κανενα 306 106 κτλ κτλ. Anyway no offence no hard feelings.
TonyMontana Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by SiMP: <strong>Anyway no offence no hard feelings.</strong><hr></blockquote><p> same here
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.