Προς το περιεχόμενο

Autokinhto h mhxanh

stratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Koita megale twra einai dyskolo to erwtima. Eimai metaxy rallye kai r6. An itan anoixi i kalokairi XALARA R6 epeidi eimai fan tis mixanis. Alla kai to rally oraio einai me to gazi tou kai tin mousikoula sou..An den toubare kai stis strofes akoma kalytero. Mitsubishi EVO VII i R1?

xalara evo apo opoiadipote mixani akoma kai apo 996R ..ax... fotia tha pesei na me kapsei

ADIKI SYGRISI!

Δημοσ.

amaksi file mou...kalutera 4 rodes kai gurw gurw liga sidera para mixani stin ellada twn trelwn..<p>an eimastan agglia tha mporousame na apolausoume mia mixani giati odigane prosextika...san anthrwpoi pou leme...edw o ellinas einai epikindunos...polles fores pianw ton euato mou na odigaw epithetika kai epikindina kai polles fores exw kopsei deksia i aristera xwris na dw ton kathrefti mou kai meta lew ti ekana o mkls...exoume polu dromo mexri na ginoun kaluteroi oi dromoi mas...amaksi file mou

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτή η αντίληψη μας έχει κάνει επικίνδυνους οδηγούς. Η καραμέλα "4 ρόδες" και ασφάλεια, μετατρέπει όλους τους υποψήφιους οδηγούς σε δολοφόνους. Χίλιες φορές μηχανή, τουλάχιστον να υπάρχει η ελπίδα, κάποτε να ξεκολλήσει το μυαλό μας. Εξ'αλλου, αν σου αρέσει η ταχύτητα τα γκάζια του Rally, είναι τρίχες μπροστά ακομα και στα γρήγορα 250άρια. Φαντάσου, με τα 120 αλογα του R6.

Δημοσ.

File mou ontws dyskolo to erwthma sou. Tha sou pw omws ta e3hs: H mhxanh tha einai poly volikh eidika mesa sthn Athina me thn kinhsh kai me to oti den vriskeis kai eykola parking. Omws me vroxes kai krya einai ontws provlima...To ama3i apo thn pleyra tou einai pio aneto, zesto to xeimwna, den vrexesai, vazeis olh thn parea mesa kai 3enoiazeis...ALLA...otan thes na pas kapou prepei na 3ekinhseis 1 wra prin giati opws exeis dei ginetai panikos apo ama3ia...o enas panw ston allon eimaste kai pou tha ftasoume akoma...Fysika den to syzhtaw oti to kalokairi h moto einai oti kalytero mporeis na exeis, kai ase tous allous na kanoune 3 mpania ston idrwta gia na pane sthn paralia...Opws eides polla ta pleonethmata kai ta meionekthmata kai apo tis dyo pleyres...Dialegeis kai perneis...

Proswpika egw exw ena Scooter gia mes sto kentro kai ena cbr 1000 gia apodraseis ektos. Oute syzhthsh gia aytokinhto. Oses fores exw parei to ama3i tou patera mou exw metaniwsei...<p>The choice is yours....

Δημοσ.

xmmm boliko mesa sth polh ena zxr? periergo mou fenete. asxeto alla o ksadelfos enos gnostou mou skotothike me zxr.<p>dikia mou apopsh einai oti i mhxanes einai epikindines gia tris logous.

1.exoun paranoka gazia (nomizo pos 0-200 se kati pano apo 10sec einai parania)

2.ama eisai se anoixto dromo den katalabaineis pote pianeis ta 180

3.ama patheis kati me 180 sthn ellada (katholou apithano!!) ua se thapsoun mazi me th kolona-aytokinito-ntalika ktl.<p>tora apo thema epidoseon. e ti na po den ksero kai pola aytokinita aneksartitou kathgorias pou na exoun 0-100 me xalares alages se ligotero apo 4sec (isos h mclaren f1 alla den metraei giati kanei 200 ekatomyria)<p>ayth einai h dikia mou penixrh apopsh (den exo empiria apo mhxanes opote oti lathos kano diorthoste to)

Δημοσ.

Paidia wraio kai to amaksaki gia to xeimwna alla allo pragam h mhxanh...kai epeidh sthn ellada gia 8 mhne stoulaxiston mporeis na kukloforeis xalara me mhxanh kwloleei akoma perissotero..

Twra oti einai epikyndhnes auto sigoura..me tosous maniakous me amaksia pou kuklogoroun! grin.gif" border="0

dineis meros ths asfaleias perneis thn hdonh ths epitaxynshs pou mono me mhxanh mporeis na breis ektos kai ama eisai o gios tou bardinogianh kai mporeis na pareis mia ferrari h mia F1..<p>

Kai auto pou eipan oti sto amaksaki bazeis kai thn parea sou egw pernw thn mhxanh h akoam kai to amaksi kai oxi gia na mou fortwnetai o ka8e malakas kai na ton metaferw apo eugenia...giati etsi ginetai eidika se emas tous foithtes..<p>LOIPON:

R6...alla giati oxi mia R1????

grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

to thema einai an pareis mixani gia na ftaseis kapou mia wra arxitera mporei kai na min ftaseis katholou..<p>den einai thema karamelas einai i alitheia...giati me to amaksi an peseis kapou i pesei kapios panw sou me 40-50 (stin pleiopsifeia twn periptwsewn) strapatsareis merikes lamarines....me 40-50 me tin mixani strapatsareis kokkala ...kai mi mou peite oloi eseis oi mixanofiloi pou milate gia karameles oti eiste upeuthinoi odigoi mixanis pou forate kranos! pio polu to mali sas skefteste para to kranio sas...auto den einai prosopiki epithesi einai ena apothimeno kai auto giati stin agglia den eida anthropo panw se mixani (estw kai stis liges pou kukloforoun se sxesi me ellada) xwris dermata panw katw kai kranos....<p>

meta vale to kruo-vroxi-parea klp klp

Δημοσ.

Φόραγα κράνος σχεδόν πάντα, ακόμα και όταν τράκαρα (το κράνος μου έσωσε το κεφάλι,μπορεί και την ζωή). Εσείς πότε φοράτε ζώνη? Πότε έχετε ακούσει μηχανή να αφήνει αβοήθητο αυτόν που μόλις χτύπησε. Αμάξια πολλά, γιατι η σιγουριά της καραμέλας, σας έχει κάνει αναίσθητους. Πότε ακούσατε μηχανή (και μην μου πείτε για τα βλαμμένα με τα παπάκια, και έχω να πώ και εγώ πολλά για τα βλαμμένα με τα yugo), να πέφτει πάνω σε στάση λεωφορείου και να αφήνει ανάπηρους 3 ανθρώπους ( την ζωή του την έσωσε, αλλά δεν θα είναι ποτέ η ίδια). Αντίθετα, το αίσθημα του φόβου που διακατέχει τον μοτοσυκλετιστή (επαναλαμβάνω, μην μου αναφέρετε τα ανεγκεφαλα με τα παπάκια) τον κάνει πιο συνετό, πιο μετρημένο. Οδηγούσα μηχανή 3 χρόνια και δεν είχα βρέξει άνθρωπο με τα νερά του δρόμου ούτε μια φορά. Θυμηθείτε τώρα, πόσοι καλοί άνθρωποι μεσα στην ζεστασιά τους σας έχουν κάνει λούτσα και σας έχουν μουτζώσει και απο πάνω. Ακόμα και όταν βγήκε η τρελή απο το stop και έπεσε πάνω μου, της ζήτησα συγγνώμη για τα μπινελίκια που εφαγε γιατι ήταν έτοιμη να τα χάσει. <p>Εν κατακλείδι: χίλιες φορές μηχανή, strato. Στην ζωη έχουν όλα ένα τίμημα. Αν μάθεις λίγο την νοοτροπία την ελληνικών δρόμων, και ξεχάσεις τον κ.ο.κ., που τόσο περίτεχνα μαθαίνουν σε αυτούς τους αλητήριους τους μηχανόβιους, οι κίνδυνοι μειώνονται πάρα πολύ και το ρίσκο ισοσκελίζεται. Τουλάχιστον όμως θα είσαι άνθρωπος. Και όταν οδηγείς αμάξι, θα συμπεριφέρεσαι επίσης σαν άνθρωπος. Προσωπική μου άποψη , είναι οτι χρειάζονται και τα δύο. Αν σου αρέσουν οι μηχανές πάρε πρώτα το R6, και ένα μεταχειρισμένο για τις απαραίτητες μετακινήσεις με το αμάξι. <p>P.S Αν τρακάρεις με αμάξι με 200 ζεις? Δεν νομίζω.

P.S 2 Πόσους έχετε δεί με μηχανή στην Εθνική με 250? Με αμάξι?

P.S 3 Καλή χρονιά, και τα μυαλά μέσα στα κεφάλια

Δημοσ.

Dikio exeis file bandito,alla an me ta shmerina dedomena den uio8ethseis th nootropia tou anais8htou odhgou den epibiwneis.Den odhgw polla xronia,arxika hmoun hremos kai eygenhs sto dromo me pro8esh na prostateysw emena alla kai ton allon,ton teleytaio kairo me exw sullavei na eimai "gaidouri" kai oxi giati eimai apo to xarakthra mou alla giati mou epiblh8hke apo thn katastash.

Sthn ellada an den parabiaseis ton kwdika 8a trakareis h sthn kalyterh twn periptwsewn 8a ftaseis ayrio.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by bandito:

<strong> Πότε έχετε ακούσει μηχανή να αφήνει αβοήθητο αυτόν που μόλις χτύπησε.</strong><hr></blockquote><p>Σπάνια γιατί σε τέτοια περίπτωση πέφτει και αυτός που οδηγεί τη μηχανή... smile.gif" border="0 <p>Έναν ηλίθιο, ό,τι και να του δώσεις, θα είναι επικίνδυνος. Και ένας συνετός θα προσέχει ό,τι και να οδηγεί... Η προσοχή δεν είναι θέμα τόσο μηχανήματος, όσο οδηγού.

Υπάρχουν όμως μερικά αδιαμφισβήτητα γεγονότα:

-Με τη μηχανή πέφτεις και χτυπάς, ενώ με το αυτοκίνητο, όχι.

-Με τη μηχανή είσαι πιο εκτεθείμένος.

-Με τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν πιο πολλές γυναίκες smile.gif" border="0

-Τα αυτοκίνητα έχουν μεγάλο όγκο και βάρος και εμπλέκονται ευκολότερα σε ατυχήματα.

-Με τη μηχανή μπορείς πιο εύκολα να αποφύγεις μια σύγκρουση, τόσο λόγο επιδόσεων, όσο και λόγο όγκου.

-Τα αυτοκίνητα έχουν "τυφλές" γωνίες που δεν ευνοούν την προστασία των μοτοσυκλετιστών.

-Η σιγουριά του αυτοκινήτου και οι επιδόσεις της μοτοσυκλέτας οδηγούν πολλές φορές σε ατυχήματα.<p>Αυτά...

Είμαι οδηγός αυτοκινήτου (και για λίγο διάστημα, μηχανής), αλλά πολύ ζηλεύω όσους έχουν μηχανή μέσα στην κίνηση ή το καλοκαίρι... Αλλά όταν βρέχει και σε μακρυνά ταξίδια, μάλλον ζηλεύουν αυτοί... smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by bandito:<p>

P.S Αν τρακάρεις με αμάξι με 200 ζεις? Δεν νομίζω.

P.S 2 Πόσους έχετε δεί με μηχανή στην Εθνική με 250? Με αμάξι?

P.S 3 Καλή χρονιά, και τα μυαλά μέσα στα κεφάλια<hr></blockquote><p>Ενω αμα πηγαινεις με μηχανη και 200km/h θα ζησεις εεε?<p>Με μηχανη πολλους εχω δει να με περνανε σαν να ειμαι σταματημενος οταν πηγαινα με 120... αλλωστε η μηχανη ποιο ευκολα τα φτανει τα 250.<p>Τεσπα... τα δεδομενα ειναι απλα. Ενα αμαξι ειναι σαφως ασφαλεστερο ακομα και στην ατυχη στιγμη της συγκρουσης. Μπορει μεν η μηχανη να εχει λιγο καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια λογω παραπανω ισχυς, αλλα αυτο δεν ειναι πανακεια και δυστυχως οποτε ακουμε για ατυχημα με μηχανη μιλαμε για νεκρους.<p>Επισης καποιοι ειπατε για τους κακους οδηγους αυτοκινητων. Ας πω και εγω για τους κακους οδηγους μοτοσυκλετας. Ποσες φορες εχετε βρεθει μεσα στην πολη εκει που ολα τα αμαξια ειναι στριμωχτα στον δρομο και ξαφνικα απο διπλα σου... περνα ενα μηχανακι τελειως απροειδοποιητα? ΠΟΛΛΕΣ φανταζομαι... κατι το οποιο ειναι παρανομο να γινετε μιας και το μηχανακι απαγορευεται να ακολουθει οτι πορεια γουσταρει και να κανει χωσιματα δεξια και αριστερα. Καπως ετσι εγω παραλιγο μια μερα να αδειαζα εναν μηχανοβιο κατω οταν εκανα ελαφρα το τιμονι δεξια για να αποφυγω ενα πεζο (υποψην παντα στην λωριδα μου...) και ξαφνικα ειδα στα δεξια μου να χωνετε μια μηχανη.<p>Αν θελετε να δειτε επισης πως ειναι ο σωστος μηχανοβιος να πατε στην Αγγλια. Εκει ολοι τους φορανε ΚΡΑΝΟΣ και ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΣΤΟΛΗ χειμωνα-καλοκαιρι και δεν κανουν χωσιματα που μπορουν να τους στοιχησουν την ζωη. <p>Αυτα περι μηχανων και αυτοκινητων...

Δημοσ.

Me th mhxanh exeis tromerh aisthisi taxythtas, einai poio eyelikth, den kolas pouthena ALLA

1)se prokalei gia epikindynh odhghsh

2)eisai ektetheimenos stis kairikes synthikes

3)xalaei ta malia

4)den mporeis na pas toys filous sou volta

5)se grafoun oloi sta @@ toys

6)den exw dei odhgo mixanhs pou na min exei spasei xeri h podi

7)kserw perisoteres xhres odhgwn mixanhs apo oti aytokinhtwn<p>Opote rallaki kai agios o theos

Ade giati den prokeitai na ksanavgei tetoio amaksi

To epomeno 106 tha einai poly vlakeia an telika einai ayto pou exw dei

Δημοσ.

Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που σκίζουν τα ιμάτιά τους για να μας πείσουν ότι οι μοτοσυκλέτες είναι πιο επικίνδυνες από τα αυτοκίνητα.Σε λίγο θα μας πουν και ότι η γη είναι στρογγυλή!!! Πάντως σοβαρά τώρα, παθητική ασφάλεια στην μοτοσυκλέτα δεν νοείται.Όπως ενεργητική ασφάλεια και στο αυτοκίνητο δεν νοείται.( Συγκριτικά πάντα.)Καταρχήν να διαχωρίσουμε τους μοτοσυκλετιστές από τους χρήστες μοτοσυκλέτας.Και από την στιγμή που κάποιος έχει την απορία R6 ή Rallye ούτε μοτοσυκλετιστής είναι αλλά ούτε και <<αυτοκινητιστής>>.Είναι κάποιος ο οποίος έχει 4 πακέτα και θέλει να έχει κάποιες ρόδες για να κινείται και άντε που και που να ανοίξουμε και το γκάζι.Για να μην πολυλογώ όμως το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει συμπέρασμα.Το θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο να προσπαθεί κάποιος να πείσει τον συνομιλητή του να πάρει μηχανή και όχι αυτοκίνητο ή το αντίστροφο.Π.χ. για το R6 αφού το έφερε η κουβέντα.Είναι δυνατόν να σου δώσει κάποιος αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα για να το αγοράσεις ή να μην το αγοράσεις;(Σε αντιπαράθεση πάντα με το αυτοκίνητο).Ειδικά στα superbikes είναι άμα το έχεις στο αίμα σου.(Μόνη εξαίρεση αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στο C1 της BMW και στο Smart.Ηλίθια και τα δύο.)

Δημοσ.

Δεν προσπαθει κανενας να πεισει για ΤΙΠΟΤΑ... στο κατω κατω δεν μας νοιαζει κιολας. Γουστο του καθενος φυσικα ειναι του τι θα παρει, αλλα τα δεδομενα δεν δεχονται αμφισβήτησης<p>Παντως ενα απο τα πραγματα που δεν μπορω να χωνεψω ειναι η λεγομενη ευελιξια της μηχανης. Υπηρξα για ενα μικρο διαστημα χρησης μηχανης και εχω να πω πως ειναι ευελικτες μεσα στην πολη... αλλα εκτος πολης οταν πας με 100+ η οταν πας πανω σε αλλεπαληλες στροφες εχεις ελαχιστα περιθωρια αντιδρασης... στο κατω κατω ας μην ξεχναμε πως στην μηχανη ειναι θεμα ισσοροπιας με οτι σημαινει αυτο. Αυτο που αναγνωριζω στις μηχανες ειναι η γρηγορη επιταχυνση αλλα ως εκει.<p>Επισης η ασφαλεια ειδικα πανω στην μηχανη εξαρταται και απο την φυσικη κατασταση του καθενα σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο.<p>Ολα αυτα εκφραζουν την δικη μου αποψη η οποια φυσικα μπορει και να ειναι λαθος.<p>Δεν ειμαι κατα των μηχανων... αντιθετως δεν θα με χαλουσε να ειχα και μια BMW wink.gif" border="0 αλλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν.<p>[ 26-12-2001: Message edited by: kirimis ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...