slk200grgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 ειναι κανεις που ξερει που μπορω να βρω ανταπτορα τηλεφωνου με καρτα ηχου?
soko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2002 Δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο πράγμα, το σήμα που έρχεται από την πρίζα του τηλεφώνου δεν πρέπει να είναι ήχος, είναι κωδικοποιημένο. Αν θες να γράψεις συνομιλία γίνεται μέσω του modem με διάφορα προγράμματα που έχουν πολυσυζητηθεί εδώ.
madsc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Το σήμα του τηλεφώνου είναι κωδικοποιημένο μόνο σε isdn γραμμή. Για pstn είναι ένα απλό κύκλωμα, για isdn είναι πιο πολύπλοκο. Κατά κανόνα αυτούς τους αντάπτορες τους φτιάχνεις μόνο σου.
soko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2002 Ναι, όντως, σε απλό PSTN το σήμα πρέπει να είναι απλά διαμορφωμένο σε υψηλή συχνότητα ή κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.