ghostintheshell Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 γεια χαρα, εχω κανει αιτηση στη βιβοντι απο το μαϊο και ακομα τιποτα, με παραμυθιαζουν οτι δηθεν ο οτε δεν εχει απελευθερωσει τις γραμμες ακομα και τετοια. ενας φιλος ομως που ειχε κονε στην εταιρεια του τη βαλανε αμεσως, αρα ποιος οτε και σαχλαμαρες? ηθελα να ρωτησω αν κανενας σας μενει παλαιο φαληρο και εχει βαλει ιδιοκτητο δικτυο προσφατα (ασχετως εταιρειας, απο 4αρα γραμμη και πανω) να μου πει ποσο καιρο του πηρε. ευχαριστω
ghostintheshell Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 την 4mbps πακετο με τα απεριοριστα αστικα
titikos46 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 4? μηπως το Maxx10 λες?Δεν εχει απεριοριστα το 4.Με ποσα ευρω σου ειπαν ειναι η χρεωση?
ghostintheshell Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τοτε που εκανα την αιτηση το πακετο ηταν 4mbps+αστικα τωρα το χουν κανει 10mbps+αστικα αν δε κανω λαθος. το ζητημα ειναι να δω αν αλλα ατομα στην περιοχη μου εχουν το ιδιο προβλημα και με αλλους providers, ποσο καθυστερουν κτλ.
titikos46 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τοτε που εκανα την αιτηση το πακετο ηταν 4mbps+αστικατωρα το χουν κανει 10mbps+αστικα αν δε κανω λαθος. το ζητημα ειναι να δω αν αλλα ατομα στην περιοχη μου εχουν το ιδιο προβλημα και με αλλους providers, ποσο καθυστερουν κτλ. ποσα μετρα μακρυα εισαι απο το dislam τους?μιλας για αυτο το προγραμμα:ΤΕLEFONET+ 10240/512Kbps Απεριόριστα (Aστικά/Υπεραστικά) - ? 35.00 -
ghostintheshell Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 σωστος αυτο ειναι το προγραμμα. οσον αφορα το dslam δεν εχω ιδεα απλα εχω απαυδησει. αν ακουσω οτι καποιος αλλος στη περιοχη μου εβαλε αλλη εταιρεια και του την εγκαταστησανε γρηγορα θα παω να ακυρωσω την αιτηση μου στη βιβοντι.
titikos46 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τι σου λενε απο Βιβοντι?Για περνα τους απο εδω ενα μυνημα http://www.vivodi.gr/site/vivodiForm.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.