Προς το περιεχόμενο

αγορα PSP απο ΗΠΑ

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, μια ερωτηση παιδια να κανω

λογω της φυσης της δουλειας του πατερα μου ταξιδευει συχνα ΗΠΑ

οποτε σκεφτηκα να χτυπησω ενα PSP απο κει . εχει 170 $ δηλαδη με την τωρινη αναλογια κοντα στα 110-110 ευρω

πιστευετε πως αξιζει;

παιχνιδια μετα θα μπορω να παιρνω μονο περιοχη 1 μετα;η ειναι region free?

επισης υπαρχει κανεις ελλαδα να πουλαει παιχνιδια αμερικανικα η καποια σελιδα που να τα στελνει απο αμερικη;

οποιος μπορεσει να απαντησει αμεσα, θα του ημουν υποχρεος,επειδη εχω λιγες μερες μοναχα

Δημοσ.

Από Ιαπωνία ή Αγγλία να μην πάρεις γιατί ειναι δεξιοτίμονα :-P

Δεν έχεις πρόβλημα. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν τα region όπως λέει κι ο άνεμος...

Δημοσ.

ωραια παιδια, σας ευχαριστω πολυ

τοτε ομως ποια η διαφορα ενος PSP αναμεσα σε ΗΠΑ και ελλαδα; εκτος απο το καλωδιο τροφοδοσιας

Δημοσ.

ναι το ξερω, θενξ

δεν θελω να γινομαι κουραστικος,αλλα αλλη μια ερωτηση οποιος γνωριζει.

απο θεμα εγγυησης, να υποθεσω πως δεν καλυπτεται ε;απο ελλαδα-ευρωπη

επισης, τωρα που βγηκε το καινουργιο-λεπτο που εχει και εξοδο εικονας, δεν αξιζει να παρει κανεις το παλιο ε;

Δημοσ.

Αν βρεις πολύ φθηνότερο το παλιό, πάρτο. Αν είναι κοντά η τιμή πάρε το νέο αλλά πάρε και μια μεγάλη μπαταρία γιατί στο καινούριο βάλανε μικρότερη. Η δική μας από τα παλιά μπαίνει και στα slim.

Όσο για την εγγύηση, θεωρητικά είναι της sony και λογικά σε καλύπτει σε όλο τον κόσμο. Δε μπορεί να σου πει κανείς το αντίθετο. Βέβαια μπορεί να έχεις πρόβλημα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αλλά με ένα mail στην scee πιστεύω θα το λύσεις...

Δημοσ.

α ναι,εχω υποψην,αλλα να σας πω την αληθεια φοβαμαι λιγο την ολη διδαδικασια,μην μου καταληξει τουβλακι και ειναι κριμα.

θα καθισω παντως καποια στιγμη συντομα να τα διαβασω ολα να μαθω τι και πως. τοσο καιρο ειχα το ds που με απολυτα ασφαλη τροπο μπορουσα να κανω 'ο,τι' ηθελα, αλλα αυτο εδω ειναι πιο μπελαλιδικο !

παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες

Δημοσ.

Και τα τουβλάκια έχουν δικαίωμα στη ζωή Βασίλη! Ας είναι καλά ο dark κι όλα γίνονται... Διάβασε εδώ για την pandora battery και τα λέμε μετά... ;-)

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο, γιατι οποτε μπαινω σε αυτη τη σελιδα ο nod32 βαραει για trojan?

θα το κοιταξω παντως λιγο αργοτερα επειδη η πτυχιακη πρεπει να τελειωσει εντος της εβδομαδας...και με τους ρυθμους μου,,καηκαμε

ευχαριστω για το λινκ παντως

Δημοσ.

καλησπερα...

και εγω το ιδιο θα κανω...

psp απο αμερικη κανα μεταχειρισμενο απο ebay οσο θα ειμαι εκει... και ψαχνω και hd drive gia to xbox360 αλλα δυσκολευομαι.. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον,το πηρα!

1 psp slim χρωματος ασημι

1 γιγα μεμορυ στικ

1 παιχνιδι daxter

1 ταινια family guy

συνολο 210 $ ή 150 ευρω

μια χαρα ε; να σας κανω μερικες ερωτησουλες βρε παιδια μπας και ξερετε σαν πιο εμπειροι.

*Καταρχην,πως το κλεινουμε;απλα με τον διακοπτη η θελει τπτ τυπου shut down.

*επισης μπηκα στο ιντερνετ κανονικα αλλα μερικες σελιδες τυπου http://www.insomnia.gr , webmail.le.ac.uk δεν μου τις ανοιξε.ειναι θεμα ρυθμισεων η δεν τις υποστηριζει;

* προσπαθησα να περασω βιντεο μεσα τυπου .mp4 αλλα δεν το αναγνωριζει

εχω τον total video converter που και καλα δινει ετοιμη επιλογη convert to psp video αρχειο,αλλα δεν μου δουλεψε. τι κανω λαθος;εςχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα να μετατρεπω βιντεο οποιουδηποτε ειδους σε συμβατο αρχειο για το psp?

* δεδομενου οτι δεν θελω (τουλαχιστον ακομα,επειδη φοβαμαι) να πειραξω το firmware , υπαρχουν εφαρμογες νομιμες , ή τιποτα emulators που να παιζουν στο psp οπως ειναι? (εκδοση 3.60)

πηγα και στο πλαισιο και πηρα το τεκκεν με 20 ευρουλακια, οκ βλακεια θα μου πειτε να τα σκας, αλλα ακομα δεν το επιχειρω, κι ας υπαρχει τροπος να το επαναφερεις απο τουβλο

*υπαρχει σελιδα που να κατεβαζεις δωρεαν ντεμο χωρις να εχεις κανει regisdter το psp?ρωταω επειδη λογω του οτι το πηρα απο αμερικη τελικα δεν εχει εγγυηση εδω και δεν με αφηνει να κανω και register. στην ευρωπη δεν υπαρχει psp 2001 montelo

τελος, εχετε να προτεινεται καμια καλη θηκη μεταφορας;

ευχαριστω και συγνωμη αν κουραζω με τις ερωτησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...