Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα σε ολους.Παρακολουθω εδω και λιγο καιρο αυτο το φορουμ και κυριως το Μπλα Μπλα. Περα απο το γεγονος οτι εχει απιστευτη πλακα και περναει ευκολα η ωρα στη δουλεια ....εχω βρει πολλες χρησιμες πληροφοριες για καθε ειδους θεμα,οποτε αποφασισα κι εγω να απευθυνθω σ αυτη τη μεγαααααλη παρεα! Εγω μενω Αθηνα και θελω να κανω μια εκπληξη γενεθλιων σε εναν φιλο μου που ειναι Νεα Υορκη. Ο Μιστερ Γκουγκλ δεν θελησε να με βοηθησει με κατι προτοτυπο (μονο ονλαιν γκριτινγκ καρντς αηδιουλες)! Εχετε κανει εσεις κατι τετοιο,εχετε καποια προτοτυπη ιδεα? Θενξ :wink:
flo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δυσκολο...τι εκπληξη μεσω νετ? Παρε ενα δωρακι και στειλτο.
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δυσκολο...τι εκπληξη μεσω νετ? Παρε ενα δωρακι και στειλτο. Το σκεφτηκα κι εγω αυτο flo1...δεν γινεται ομως. Πρωτον δεν θελω να του ζητησω διευθυνση για να ειναι εκπληξη και δευτερον ειναι πια αργα..την Παρασκευη ειναι τα γενεθλια. Μονο μεσω νετ (αν καταφερω) να βρω κατι
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Συμπληρωνοντας αναφερω...δεν ειμαστε ζευγαρι..Γνωριστικαμε το καλοκαιρι στις διακοπες και απο τοτε μιλαμε καθε μερα μεσω msn και skype. Αυτο που 8ελω να πω ειναι οτι δεν θελω κατι ρομαντικο και γλυκαναλατο (δεν ειναι τετοια η φαση) αλλα κατι προτοτυπο και αστειο. Ελπιζω να βοηθησα λιγο με την επεξηγηση αυτη
The_Judas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παρήγγγειλε ένα δώρο από ΗΠΑ και στείλτο στην διεύθυνση του. Ως έξτρα, μπορείς να του φτιάξεις ένα απλό website που να του εύχεται χρόνια πολλά.
flo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κατι τετοιο ειπα και εγω για δωρο, να παραγγειλεις δλδ, αλλα αφου δεν εχεις τη διευθυνση... Και να θελες ρομαντικο και γλυκαναλατο μεσω νετ δεν γινεται.
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παρήγγγειλε ένα δώρο από ΗΠΑ και στείλτο στην διεύθυνση του. Ως έξτρα, μπορείς να του φτιάξεις ένα απλό website που να του εύχεται χρόνια πολλά. Μμμμμ....αυτο με το σαιτ ειναι πιο ενδιαφερον...εχεις κανενα λινκ??? χιτ μι!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Συμπληρωνοντας αναφερω...δεν ειμαστε ζευγαρι..Γνωριστικαμε το καλοκαιρι στις διακοπες και απο τοτε μιλαμε καθε μερα μεσω msn και skype. Αυτο που 8ελω να πω ειναι οτι δεν θελω κατι ρομαντικο και γλυκαναλατο (δεν ειναι τετοια η φαση) αλλα κατι προτοτυπο και αστειο. Ελπιζω να βοηθησα λιγο με την επεξηγηση αυτη τράβα ένα βιντεάκι με την πάρτη σου να του εύχεται χρόνια πολλά και στείλτο του! Τώρα με πόσα ρούχα θα το κάνεις, το αφήνω στην δική σου κρίση :mrgreen:
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κατι τετοιο ειπα και εγω για δωρο, να παραγγειλεις δλδ, αλλα αφου δεν εχεις τη διευθυνση...Και να θελες ρομαντικο και γλυκαναλατο μεσω νετ δεν γινεται. Χαχαχαχαχα..απο χτες που ψαχνω στο γκουγκλ εχω δει τις απιστευτες ρομαντικες αηδιες..θες λινκ???
nikos_lef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πονηρο μυαλο....:mrgreen: Ωραια η σκεψη-ιδεα φιλος....
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τράβα ένα βιντεάκι με την πάρτη σου να του εύχεται χρόνια πολλά και στείλτο του! Τώρα με πόσα ρούχα θα το κάνεις, το αφήνω στην δική σου κρίση :mrgreen: Να ντυθω Μεριλιν..πως το βρισκεις????χεχεχεχεχεχεεχεχε:wink:
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι στειλε να δω Ανοιξε ενα καινουργιο ποστ με θεμα ρομαντικες αηδιες και θα στα δωσω εκει..μη γινουμε οφ τοπικ
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Να ντυθω Μεριλιν..πως το βρισκεις????χεχεχεχεχεχεεχεχε:wink: πόσταρε πικ σου στο ανάλογο θρέντ και μην αγχώνεσαι, θα βρεθούν πολλά αρσενικά να σου πούν την γνώμη τους... μάνι μάνι μου έρχονται στο μυαλό δυο. Ο ένας ειδικά είναι και στέλεχος εδω στο μαγαζί...
Shiva Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 πόσταρε πικ σου στο ανάλογο θρέντ και μην αγχώνεσαι, θα βρεθούν πολλά αρσενικά να σου πούν την γνώμη τους... μάνι μάνι μου έρχονται στο μυαλό δυο. Ο ένας ειδικά είναι και στέλεχος εδω στο μαγαζί... Αν εχει και γενεθλια ευχαριστως...γιατι να μην εξυπηρετησουμε... Στο θεμα μας ομωωωωωωωωωως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.