TRINITY_CREW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 An kserei kapoios pou to exei psaksei tha ithela na parathesei merikous gnwstous ISPs kai pioi apo aftous iposthrizoun kanoniko download apo torrents xwris "koftes". Thnx ek twn prwterwn!!!
TRINITY_CREW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Den zhtaw torrent sites. Zhtaw na mathw pioi ISP exoun "kofth" sta downloads twn torrent files.
Dimitris22 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Den zhtaw torrent sites.Zhtaw na mathw pioi ISP exoun "kofth" sta downloads twn torrent files. Pou to akouses-diavases auto??? Apo poia pigi to diapistoses pos iparxoun ontos koftes sta peer to peer kai apo poion ISP sigkekrimena?? Den nomizo pos isxioun auta gia koftes se peer to peer kai tetoies mpourdes. Einai polla pou paizoun rolo sto poso grigora mporei na katevei ena arxio me kapion torrent client. Apo ti tracker katevazis to arxio. Apo tis rithmisis ston idio ton client. Apo tis rithisis tou router Kai polla alla
disqualified Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 εχει ακουστει πιο παλια για τη hol που εκανε traffic shaping αλλα και πιο προσφατα που δεν ειχες δυνατοτητα να ανοιξεις πορτες στα router που εδιναν
Aligator21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Με Forthnet πάντως που έχω εγώ, δεν έχω δει τέτοιο πράγμα. Δεν μου κόβει τίποτα. Θα συμφωνήσω με τον ThReSh μιας και έχω ακούσει κι εγώ ότι η HOL φιλτράρει
nikos_lef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 cough cough...mou aresei pou les oti apagoreuetai kai parola auta postareis url enos torrent site pantws opws eipe o topic creator zhtaei info gia ISP oxi gia torrent sites pantws egw apo to adslgr.com exw diavasei oti filtrarei h HOL... Δεν κατεβαζεις torrent απο εκει....απλα βρισκεις καποια site....αρα γιατι να ειναι παρανομο....Ε???:cry::oops:
disqualified Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 δεν τον λενε γιαννη τον λενε γιαννακη, χιουμορ κανω φιλε μου μη με παρεξηγεις ετσι?
kostelo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Οπου κοφτες βαλε οτενετ . Το καλοκαιρι ειχε γινει χαμος ενα διαστημα που ειχε μπλοκαρει εντελως τα τορρεντ. Πλεον δοκιμη στο ιδιο τορρεντ 530 seeders και 40 leechers (απο πριβε φυσικα): Οτενετ max 70-73 σταθερα, Altecnet (του ξαδερφου μου που μου δωσε τους κωδικους για δοκιμη) 82 κολλημενα. Κοινως με την altec η γραμμη τερματιζει, με οτενετ οχι.
v-tidus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά από ότι θυμάμαι, κόφτες υπήρχαν μόνο στο φοιτητικό adsl, και στην οn. Στην on το πρόβλημα λύθηκε και μπορείς να ανοίξεις κανονικά τα ports, όμως έχω την εντύπωση πως κάποιες εταιρίες στο φοιτητικό internet έχουν ακόμα κόφτη.
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μονο η HOL, ΙΣΩΣ να εχει. Ειχε παλια αλλα εφαγε πολυ κραξιμο, δεν ξερω τι κανει τωρα. Οι υπολοιποι κομπλε
pao132003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 πως κάποιες εταιρίες στο φοιτητικό internet έχουν ακόμα κόφτη. ράδιο-αρβύλα. Δεν υπάρχουν κόφτες στο φοιτητικό.
Dimitris22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 ράδιο-αρβύλα. Δεν υπάρχουν κόφτες στο φοιτητικό. Ραδιο αρβύλα γενικότερα θα έλεγα!!! Δεν παίζει φάση με κόφτες παίδες βγάλτε το απο το μυαλό σας!! Τι είναι δίχρονα μηχανάκια;; Εγώ έχω ΟΤΕΝΕΤ εδώ και 9 μήνες και δεν έχω πρόβλημα με τόρεντς! Όταν είχα πρόβλημα ήταν πρόβλημα χαμηλής ταχύτητας γενικότερα όχι μόνο σε τόρεντς! Όσο για την ON-Telecoms το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να ανοίξεις πόρτες στο ρούτερ που σου δίνει και έτσι δεν μπορείς να έχεις εισερχόμενες αιτήσεις. Έχω ακούσει άτομα ανα αλλάζουν ρούτερ και τα τόρεντς να πηγαίνουν μια χαρά!! Μην πιστεύτε κάτι το οποίο δεν έχει αποδειχτεί πως γίνεται!!
kostelo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως φιλε μου αυτο που λεω εγω πιο πανω περι συγκρισης οτενετ με την αλτεκ ειναι γεγονος, θες το πιστευεις θες οχι. Αν ειναι θα ποσταρω και screenshots πιο μετα στο ιδιο τορρεντ και με τις δυο συνδεσεις. Γνωμη μου ειναι για καποιον που θελει να κανει το λιωσιμο των τορρεντ να αποφυγει την οτενετ. Οποιος θελει ακολουθει, οποιος δε θελει παλι, οχι, την ταπεινη αποψη μου λεω.
Dimitris22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως φιλε μου αυτο που λεω εγω πιο πανω περι συγκρισης οτενετ με την αλτεκ ειναι γεγονος, θες το πιστευεις θες οχι. Αν ειναι θα ποσταρω και screenshots πιο μετα στο ιδιο τορρεντ και με τις δυο συνδεσεις. Γνωμη μου ειναι για καποιον που θελει να κανει το λιωσιμο των τορρεντ να αποφυγει την οτενετ. Οποιος θελει ακολουθει, οποιος δε θελει παλι, οχι, την ταπεινη αποψη μου λεω. Σίγουρα φίλε δεν λές ψεματα για την περίπτωση αλλα εγώ παλι πιστεύω πως δεν είναι θέμα ISP αλλά σίγουρα κάτι άλλο έφταιγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.