Προς το περιεχόμενο

Othoni 22" & Native Analusi - Gaming...

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν πρόσφατα πήρα την LG 222WS και αρχικά δούλευα σε μικρότερη ανάλυση από την native αλλά δεν είχα καθαρή εικόνα. Τώρα δουλεύω στην μέγιστη ανάλυση αλλά το κλασικό πρόβλημα που τα εικονίδια είναι πολύ μικρά...

Βέβαια είναι ιδιαίτερα βολική για σχεδιαστικά προγράμματα και επίσης παίρνει ανοιχτά 2 έγγραφα word δίπλα δίπλα.

Γενικότερα είσαι ικανοποιημένος απο την οθόνη αυτή;

Γιατί το ψιλο-σκέπτομαι να την τσιμπίσω..

Από games,ικανοποιημένος;

Δημοσ.

Προσωπική μου αποψη είναι πως για παιχνίδια καλύτερα να πας σε 20''. Τα μικρά γράμματα δεν σε ενοχλούν εκει,ενώ τα μικρότερα pixel φαντάζομαι να είναι πλεονέκτημα οταν χαμηλώνεις την ανάλυση. 22'' φαίνεται μόνο σε σχεδιαστικές εφαρμογές ή οταν έχεις 2-3 παράθυρα ανοιχτά.

Τώρα με την ανάλυση, πρέπει να το αποδετείς το πρόβλημα.Εναλλακτικά πας σε 19' αλλά ίσως είναι λίγο αναχρονισμός.

Δημοσ.
Γενικότερα είσαι ικανοποιημένος απο την οθόνη αυτή;

Γιατί το ψιλο-σκέπτομαι να την τσιμπίσω..

Από games,ικανοποιημένος;

Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Αντικατέστησε μια ΤFT Viewsonic 17άρα η οποία στο ίδιο ακριβώς PC έχω την εντύπωση ότι έδινε πιο καθαρή εικόνα. Επίσης όπως έχω ξαναπεί έχει χαμηλότερης ποιότητας πλαστικά από την Viewsonic.

Δες και εδώ: http://www.getin.gr/reviews.php?article=0&order=DESC&mode=time

Προσωπικά ένανα αυτή την επιλογή λόγω υπερβολικά χαμηλού κόστους, παιτήσεων για σχεδιαστικά προγράμματα και εργασία γραφείου.

Δυστυχώς δεν παίζω παιχνίδια για να σου πω...

Δημοσ.

Πάντως παιδιά όποιος χρησιμοποιεί games σε wide monitor με χαμηλότερες αναλύσεις από τις native ας μας διαφωτίσει πάνω στο αν το αποτέλεσμα είναι αποθαρυντικο ή όχι...είναι καίριας σημασίας...

ευχαριστώ

Δημοσ.

WIDE 22'' δαγκωτο! δεν μετανιωσα που πηρα την lg 22 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556 για ταινιες σκετη απολαυση παιχνιδια το ιδιο,ιντερνετ....ανοιγεις πολλα παραθυρα μαζι.καποιες φορες εχω αναγκαστει λογω καρτας γραφικων (ati x1300pro ) να 'ριξω' την αναλυση.κανενα προβλημα...ειτε 800χ600 ειτε 1024χ768.. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,σε σημειο που σκεφτομαι να αλλαξω ολοκληρο το pc (δεν αξιζει να δινω χρηματα πλεον για agp) για να παιζω το τελευταιo metal of honor. καντε και ενα search στο forum και θα διαβασετε πολλα σχετικα με την συγκεκριμενη ο8ονη.

Δημοσ.

σε αυτήν την οθόνη(LG-L222WS 22 " Wide ) απ' οτι φαίνεται δεν υποστηρίζει είσοδο DVI παρα μόνο D-Sub.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει ψηφιακό σήμα και άρα χάνει σε ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με μια που εχει το DVI? π.χ την L226WTQ-SF

Δημοσ.

παιδιά μήπως ειναι ανώριμη ακόμη η αγορά μιας οποιασδήποτε 22αρας γιατι βλέπω οτι δεν έχουν αναλύσεις full HD ακόμη ή κάνω λάθος;

Εχω μια 8800gts 320 mb και φοβάμαι οτι σε μια 22αρα με full ανάλυση θα γονατίσει στα παιχνίδια :(

Παντως κι εγώ για την samsung 22 226bw σκέφτομαι με S panel (το τελευταίο μπορώ να το πετύχω μιας και δουλεύω σε κατάστημα πληροφορικής :)

Βέβαια έχω μια εκπληκτική Philips 190x6 και φοβάμαι να πάω λιγο σε samsung.

Είδα βέβαια στο e-shop και αυτή την philips 22 λέει τπτ ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156618

Δημοσ.
παιδιά μήπως ειναι ανώριμη ακόμη η αγορά μιας οποιασδήποτε 22αρας γιατι βλέπω οτι δεν έχουν αναλύσεις full HD ακόμη ή κάνω λάθος;

Εχω μια 8800gts 320 mb και φοβάμαι οτι σε μια 22αρα με full ανάλυση θα γονατίσει στα παιχνίδια :(

Παντως κι εγώ για την samsung 22 226bw σκέφτομαι με S panel (το τελευταίο μπορώ να το πετύχω μιας και δουλεύω σε κατάστημα πληροφορικής :)

Βέβαια έχω μια εκπληκτική Philips 190x6 και φοβάμαι να πάω λιγο σε samsung.

Είδα βέβαια στο e-shop και αυτή την philips 22 λέει τπτ ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156618

speraa ego exo thn asus 8800 640mb me othoni samsung19 syncmaster 959nf crt kai skeftome gia samsung 22. Den nomizo na exoume provlima enas filos paizi me lg 22' L226WTQ-SF kai karta 6800gt kai paizi apla apsogaaa:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...