Προς το περιεχόμενο

apolies apo wifi diktuo

stefanos1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera,exw ena wifi diktuo kai exw diapistosei megales apolies sthn taxhtita toy internet moy,ta exw elenksei ola kai kateliksa oti kapoios mpenei sto wifi diktuo moy kai kanei kai aytos download alla to exw klidomeno:confused:

kserei kanei an yparxei programa poy na parablepei ton kwdiko poy exw balei????

kai na mporei na mpenei se opodipote wifi diktuo xoris kwdiko???

Δημοσ.
kalispera,exw ena wifi diktuo kai exw diapistosei megales apolies sthn taxhtita toy internet moy,ta exw elenksei ola kai kateliksa oti kapoios mpenei sto wifi diktuo moy kai kanei kai aytos download alla to exw klidomeno:confused:

kserei kanei an yparxei programa poy na parablepei ton kwdiko poy exw balei????

kai na mporei na mpenei se opodipote wifi diktuo xoris kwdiko???

Τι εχεις κανει για να το κλειδωσεις;

Βαλε νεο WPΑ/PSK (και οχι wep),

MAC FILTER με "allow only" list,

SSID BROADCAST disabled,

και μεινε ησυχος για πολυ καιρο ;)

τι ρουτερ εχεις;

το wep ειναι 8εμα ημερων να σπασει αν κανεις broadcast to ssid και χωρις mac φιλτερ!

Στο dhcp leases βλεπεις αλλες εσωτερικες ip εκτως απο τις δικες σου; Wireless clients connected μπορεις να δεις απο το ιντερface?

Δημοσ.

Άμα έχεις κάνει τα παρακάτω είναι (σχεδόν) αδύνατο να μπεί κάποιος:

1. Όταν πρωτοέστησες το ρούτερ να άλλαξες τον κωδικό του admin.

2. Να αλλάξεις το όνομα δικτύου ώστε να μην προδίδει το μοντέλο του ρούτερ σου (π.χ Giorgos wlan) και να μην το μεταδίδεις (μη ορατό ssid).

3. Να έχεις mac filter και να συνδέεσαι με καρφωτή mac address

4. Να έχεις κωδικό wpa (όχι wep) με πολλούς χαρακτήρες (έως 63) δίχως νόημα και να αλλάζεις τακτικά 1-2 φορές τον μήνα.

Άμα τηρείς τους παραπάνω κανόνες μπορείς να είσαι 99,99% σίγουρος ότι κανένας δεν χρησιμοποιεί το δίκτυό σου. Πολλές φορές είναι υπερφορτωμένη η γραμμή των Internet providers και πηγαίνουμε αργά, και όχι γιατί κάποιος άλλος έχει μπει στο δίκτυό μας.

Δημοσ.
Τι εχεις κανει για να το κλειδωσεις;

Βαλε νεο WAP/PSK (και οχι wep),

MAC FILTER με "allow only" list,

SSID BROADCAST disabled,

και μεινε ησυχος για πολυ καιρο ;)

τι ρουτερ εχεις;

το wep ειναι 8εμα ημερων να σπασει αν κανεις broadcast to ssid και χωρις mac φιλτερ!

Στο dhcp leases βλεπεις αλλες εσωτερικες ip εκτως απο τις δικες σου; Wireless clients connected μπορεις να δεις απο το ιντερface?

Το wep είναι θέμα λεπτών να σπάσει, και συγκεκριμένα 5!!!! :twisted: Σε όλα τα άλλα συμφωνώ!!!!

Δημοσ.
Μονο το MAC FILTER με "allow only" list, δεν ειναι αρκετο?

Παιζοντας με ενα τετοιο καταλαθος αντι για allow only ebala deny only.Ετσι λοιπον ΜΟΝΟ εγω εφαγα πορτα. Τι εκανα (για να δω τι παιζει...);

με προγραμμα απεκτισα fake mac και μπηκα;)

Αρα καλο και αρκετο αλλα καλυτερα να το στησεις ΜΙΑ φορα και καλα

Δημοσ.

WPA/WPA2 Απο μόνο του με ένα ισχυρό passkey ειναι αρκετό.

όλα τα υπόλοιπα είναι απλά αστεία...

Αν κόψεις το SSID Broadcasting κάνεις μια μικρή τρύπα στο νερό

Αν βάλεις MAC Filtering την κάνεις λίγο μεγαλύτερη

Αν έχεις και WEP την κάνεις λίγο μεγαλύτερη και πέφτεις μεσα...

Μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη άνευ λόγου και αιτίας...

Απλά ένα STRONG PASSKEY σε WPA/WPA2 PSK και είστε οκ.

Δημοσ.
Παιζοντας με ενα τετοιο καταλαθος αντι για allow only ebala deny only.Ετσι λοιπον ΜΟΝΟ εγω εφαγα πορτα. Τι εκανα (για να δω τι παιζει...);

με προγραμμα απεκτισα fake mac και μπηκα;)

Αρα καλο και αρκετο αλλα καλυτερα να το στησεις ΜΙΑ φορα και καλα

Thanks mate! :)

Δημοσ.
Άμα έχεις κάνει τα παρακάτω είναι (σχεδόν) αδύνατο να μπεί κάποιος:

1. Όταν πρωτοέστησες το ρούτερ να άλλαξες τον κωδικό του admin.

2. Να αλλάξεις το όνομα δικτύου ώστε να μην προδίδει το μοντέλο του ρούτερ σου (π.χ Giorgos wlan) και να μην το μεταδίδεις (μη ορατό ssid).

3. Να έχεις mac filter και να συνδέεσαι με καρφωτή mac address

4. Να έχεις κωδικό wpa (όχι wep) με πολλούς χαρακτήρες (έως 63) δίχως νόημα και να αλλάζεις τακτικά 1-2 φορές τον μήνα.

Άμα τηρείς τους παραπάνω κανόνες μπορείς να είσαι 99,99% σίγουρος ότι κανένας δεν χρησιμοποιεί το δίκτυό σου. Πολλές φορές είναι υπερφορτωμένη η γραμμή των Internet providers και πηγαίνουμε αργά, και όχι γιατί κάποιος άλλος έχει μπει στο δίκτυό μας.

5. Στον DHCP Server δείνεις ip όσες χρειάζεσαι. Πχ αν έχεις μόνο το router και το pc σου, τότε του λες να δίνει απο 192.168.1.1 μέχρι και 192.168.1.2

Είναι τραβηγμένο βέβαια αλλά αν μπορείς να το κάνεις, σίγουρα είναι ένα + στην ασφάλεια.

Δημοσ.
Το wep είναι θέμα λεπτών να σπάσει, και συγκεκριμένα 5!!!! :twisted: Σε όλα τα άλλα συμφωνώ!!!!

Με τι εγώ προσπαθούσα 3 μέρες με το aircrack-ng και έπιασα μονο1300 ivs

Και μου έλεγε ότι θέλει 800.000 Ivs για 128 bit κλειδί :confused:

Άμα μου βρείτε να το κανό σε 5 λεπτά να μου το πείτε και μένα

Δημοσ.
Με τι εγώ προσπαθούσα 3 μέρες με το aircrack-ng και έπιασα μονο1300 ivs

Και μου έλεγε ότι θέλει 800.000 Ivs για 128 bit κλειδί :confused:

Άμα μου βρείτε να το κανό σε 5 λεπτά να μου το πείτε και μένα

Ένας φίλος μου Linuxάς το έσπασε σε 5 λεπτά της ώρας... Δεν ξέρω να σου πώ λεπτομέρειες, γιατί δεν γνωρίζω και πολλά από Λίνουξ, αλλά σε διαβεβαιώ ότι το έκανε!!!! Και έχω ακούσει και διαβάσει και πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, πάντα σε Λίνουξ βέβαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...