gmavrom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα! Λοιπιον, έχω έναν κωδικό της Vivodi ADSL τον οποίο και χρησιμοποιώ σπίτι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να χρηισιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό και για να έχω πρόσβαση από αλλο υπολογιστή με άλλη τηλεφωνική γραμμή. Βέβαια στην άλλη τηλεφωνική γραμμή έχω ένα modem από Conn-x... Απλά όταν τον χρησιμοποιώ μπαίνει κανονικά και μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα μου κολλάει ο υπολογιστής. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?? Στην αρχική γραμμή που ενεργοποίησα την Vivodi ήταν ISDN ενώ η δεύτερη γραμμή είναι PSTN... Μπορεί να παίζει αυτό ρόλο??
titikos46 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μαλλον αδυνατο φιλε μου,παρε τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη να σε ενημερωσουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αν και η αλλη γραμμη ειναι adsl μπορεις με την προυποθεση οτι δεν θα μπαινει ταυτοχρονα κι ο αλλος υπολογιστης του σπιτιου.Μαλιστα αν το modem σπιτι σου ειναι με ethernet συνδεση με το pc πρεπει να ειναι κλειστο και απο το ρευμα ή αποσυνδεδεμενο απο το pc. Βεβαια και για την αλλη γραμμη θελεις καταλληλο modem.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 kanonika ginetai ektos an ine shared llu kai sou dinoun allo username opote ekei den ginete
jimarass Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Γίνεται μόνο αν οι κωδικοί είναι για σύνδεση μέσω ΑΡΥΣ. Αλλιώς πρέπει να πατάς στο δίκτυο που σου έδωσε ο ιδιώκτιτος φορέας.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 an kai nomizo oti stin forthnet to username pou exeis gia llu tha pexei kai meso arys.
gmavrom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Γίνεται τελικά να συνδεεθώ αν και ανά 15-30 λεπτά ο υπολογιστής κολλάει και θέλει επανεκκίνηση... Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορέι να συμβαίνει αυτό??
titikos46 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Γίνεται τελικά να συνδεεθώ αν και ανά 15-30 λεπτά ο υπολογιστής κολλάει και θέλει επανεκκίνηση... Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορέι να συμβαίνει αυτό?? Mην εχει κανενα [γ]ιο ειδες μεσα?
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Γίνεται τελικά να συνδεεθώ αν και ανά 15-30 λεπτά ο υπολογιστής κολλάει και θέλει επανεκκίνηση... Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορέι να συμβαίνει αυτό?? rixe kana formataki na deis ti ginte?ektos an kolaei mono otan ise net opote dokimase kai alous drivers gia karta diktiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.