cybereddie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Προσπαθώ να αλλάξω έναν server, o οποίος έχει πολλα DNS πάνω του. Υπάρχει κανένας τρόπος να μεταφέρω όλες αυτές τις δηλώσεις το DNS από τον παλιό στον καινούργιο ή πρέπει να τα ξαναεισάγω [είναι πολλά!] ???? Μια καλή βοήθεια μου είναι πολύ χρήσιμη ...
RapidShade Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείς να δηλώσεις - προσωρινά - το δεύτερο ως secondary και να αντιγράψει τα records από τον Primary. Μπορείς να κάνεις και κάτι απλούστερο, αν πχ. τρέχεις το DNS Service της Microsoft, μπορείς να πάρεις τα αρχεία (Ελπίζω να τα έχεις έτσι) από το directory: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DNS\ Υπάρχουν τρόποι, πες καμια λεπτομέρεια παραπάνω.
cybereddie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά, ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://support.microsoft.com/kb/280061 αν υπάρχει τίποτα άλλο, κακό δεν κάνει. Θα το δοκιμάσω και θα δω...
cybereddie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά είναι ένας server 2000 και ένας adcanced server 2000 και τα DNS zones πρέπει να τα πάω από τον ένα στον άλλο. Την αρχική εγκατάσταση δεν την εχω κάνει εγώ και βάζω για server, καινούργιο pc.
RapidShade Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά, ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://support.microsoft.com/kb/280061 αν υπάρχει τίποτα άλλο, κακό δεν κάνει. Θα το δοκιμάσω και θα δω... Το άρθρο σε οδηγεί να κάνεις τη μεταφορά εφόσον δεν έχεις επιλέξει να δουλέψεις με αρχεία *.dns αλλά με την Registry (Active Directory Integration νομίζω). Οπότε μπορείς να το κάνεις με τον τρόπο που αντιστοιχεί σητν δική σου περίπτωση
cybereddie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 αν το κάνω με το να αντιγράψω τα *.dns, και τα μεταφέρω - μετά τι πρέπει να γίνει?
cybereddie Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά τα κατάφερα να τα κάνω copy: 1. αντιγραφή του φακέλου system32/dns 2. export τα zones και import στο νέο 3. ipconfig /registerdns 4. επανεκκίνηση και τα είδα όλα στον καινούργιο ...τώρα δοκιμές για να δω αν δουλεύουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.