Προς το περιεχόμενο

Problem sto dota se lan sto battle.net

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να παίξεις στο ιντερνετ χωρίς κωδικό γίνετε. Για παράδειγμα στο Swat4 αλλά και στο Battlefield 2 (οχι το special forces που έτσι και αλλιώς μπορείς,το κανονικό) γίνετε με μια διαδικασία (patch, crack στο patch και πάει λέγοντας) να παίξεις κανονικά στο ίντερνετ. Είμαι σίγουρος πως κάτι θα υπάρχει και για το Battle.net απλά δεν το έχω βρει ακόμα. Ίσως να μην ψάχνω και εκεί που πρέπει. Δεν ξερω, πάντως οτι κάτι θα υπάρχει, το θεωρώ σίγουρο.

Ότι κλειδώνει,ξεκλειδώνει.

Δημοσ.

Ναί μπορείς. Καθώς επίσης μπορείς με το ίδιο κλειδί να παιξεις απο πολλά pc μαζί. (Το κάνουμε με τους φίλους μου στο lan μας, δοκιμασμένο).

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μπω και εγώ στο θέμα....να σας πω τι παίζει:

(μιλάω πάντα ύστερα από προσωπική εμπειρία και γνώσεις μου πάνω στο θέμα)

- Μια μεγάλη αλυσίδα internet station (BnB, e-Global, Gnet, InSpot κλπ) έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει πακέτα W3 ROC+TFT μιας και οι περισσότερες πουλάνε οι ίδιες το πακέτο αγοράζοντας το χονδρικής.Οπότε για ένα κατάστημα που έχει pc 60pc, δεν πας να κάνεις 60χ20euro=1200 που είναι το πακέτο (περίπου). Όχι πως δεν είναι εύκολο να το κάνουν....αλλά δεν το κάνουν ως ελληνικές επιχειρήσεις!

- Είναι γνωστό πως για να παίξεις BNet, η "μαμά" Blizzard ζητάει γνήσιο CDKey. Οπότε το κατάστημα χρειάζεται περίπου το 50% του αριθμού των θέσεων (pc) όπου διαθέτει για περίπτωση που έχει το 50% να παίζει BNet (πράγμα το οποίο δεν έχω συναντήσει 4χρόνια τώρα που δουλεύω σε net cafes). Έτσι αγοράζονται για κάθε κατάστημα περίπου 20-30 γνήσια cdkeys, ώστε να είναι καλυμμένοι.

- Σε ένα κατάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να παίζουν όλοι (έστω και το 50% των θέσεων) BNet....Κάποιοι θα παίζουν lan κάποιοι BNet.Σε αυτή την περίπτωση έχεις 2 τρόπους:

• Όταν ο πελάτης θέλει να παίζει lan, έχεις το cdkey το οποίο είναι ήδη περασμένο στο .mpq του W3 και παίζεις κανονικά....
  • Άν σε περίπτωση ο πελάτης θέλει να παίξει BNet, τότε....παλέυεις με VB tools, Databases,db connectors, κώδικες, bat files κλπ. και την βρίσκεις την λύση. (Αν έχεις Smartlaungh την έχεις καταβρεί....)

*τις παραπάνω περιπτώσεις απλά τις διαχωρίζεις με 2 διαφορετικά shortcuts, το ένα να λέει lan....και το άλλο BNet.

Δε θέλει κόπο....Θέλει τρόπο (και να το κατέχεις!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...