Προς το περιεχόμενο

Αργές ταχύτητες με Forthnet εδώ και 3 μέρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως δηλώνω στον τίτλο, έχω σύνδεση dsl με την forthnet, όχι 2play κτλ, κανονική dsl σύνδεση. Σέρνεται όμως τις τελευταίες 3 μέρες, και αντί για 768 που είναι η σύνδεση, όλα τα speed test που έκανα βγάζουν 90-120 kbit\s. Το πρόβλημα το αντιλήφθηκα όταν απο rapidshare άρχισα να κατεβάζω με 20 kb\s αντί για 80. Ακόμα τα ίδια. Θεσσαλονίκη είμαι, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Αρχίζει να μου τα χαλάει η forthnet τελευταία..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εδώ Καλαμαριά, μια από τα ίδια.... Έχει 2 μέρες που "χτυπάω" το πολύ 400KB/s με 24άρα σύνδεση. Πιο πριν έφτανε 1,5MB/s και πάνω. Στα torrents κατεβάζω με 40-50 kB/s.

Δημοσ.

Απο νεα σμυρνη, μεχρι πριν 10 μερες κατεβαζα απο ftp.ntua.gr με 700 τωρα με 200/250

απο rapidshare με 250/400 τωρα με 85kbps.

Και οταν τους λες οτι εχεις μειωση 70% στην ταχυτητα, σου λενε

να βαλεις δυο τρια αρχεια μαζι να κατεβασεις για να δεις με ποσο κατεβαζεις.

Ρε παιδια εγω δε θελω να κατεβασω/κατεβαζω 3/4 αρχεια μαζι,

ενα θελω να κατεβασω και σ αυτο εχω 70% μειωση!

Αλλα δε μασανε με τιποτα ομως?

Τους βαρεθηκα ομως 1-2 μηνες ακομη και παμε για αλλα.

Δημοσ.

sorry αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος με forthnet. Εδώ και 8 μήνες με 768, το speedtest δεν έχει πέσει σχεδόν ποτέ κάτω από 680, κατεβάζω rapidshare και torrents σταθερά με 75-80. Θεσσαλονίκη όλα αυτά...

Δημοσ.

Me toses sundeseis 2Play pou energopoioun sunexws einai logiko na arxisei na sernetai. To 8ema einai na anaba8mizei tis taxuthtes ths kai na mhn perimenei o kompos na ftasei sto xteni. Apo thn empeiria mou, h forthnet afhnei to pragma na ftasei sto aproxwrhto kai meta anaba8mizetai.

Me sundesh panw apo 20Mbit pou exw sto 2Play den pianw oute to miso autou pou 8a eprepe. Ektos apo polu arga to bradu.

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ [Ξάνθη] με 2mbit. Το πρωί ενώ κατεβάζει ικανοποιητικά [~170kb/s] σου σπάει τα νεύρα στο browsing σε σημείο να μην ανοίγει ούτε σελίδες και αργά το βράδυ στρώνει. Λίγο οι 2play συνδέσεις, λίγο οι τεχνικές εργασίες στο δίκτυο τους, λίγο οι βλάβες έχουν κάνει αναγκαία την αναβαθμίσει του bandwidth του δικτύου της άμεσα αλλά το θέμα είναι πότε θα γίνει γιατί όσο καθυστερεί τόσο πιο πολύ θα σέρνεται...

Δημοσ.

Εμένα μέχρι τη Δευτέρα που έγινε η αναβάθμιση 2play (ο router λεει 17Mbit) η 4net τον πίνει συνέχεια. Πλεον δεν έχω και Internet σπίτι. Ο router δείχνει να συνδέεται αλλά δεν παίρνει IP. Περίμενα τόσο καιρο το 2play και τώρα.... :(

Δημοσ.
Απο νεα σμυρνη, μεχρι πριν 10 μερες κατεβαζα απο ftp.ntua.gr με 700 τωρα με 200/250

απο rapidshare με 250/400 τωρα με 85kbps.

Και οταν τους λες οτι εχεις μειωση 70% στην ταχυτητα, σου λενε

να βαλεις δυο τρια αρχεια μαζι να κατεβασεις για να δεις με ποσο κατεβαζεις.

Ρε παιδια εγω δε θελω να κατεβασω/κατεβαζω 3/4 αρχεια μαζι,

ενα θελω να κατεβασω και σ αυτο εχω 70% μειωση!

Αλλα δε μασανε με τιποτα ομως?

Τους βαρεθηκα ομως 1-2 μηνες ακομη και παμε για αλλα.

και βαζοντας 2/3 αρχεια με ποσο κατεβαζεις???? αν πιανεις την ταχυτητα της γραμμης ειναι δικο σου(λειτουργικο) το προβλημα και λιγο ενδιαφερει την 4νετ και την καθε 4νετ.και δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να την ενδιαφερει αν θες πιανεις την ταχυτητα της γραμμης με 1 η με 101 αρχεια.

Δημοσ.

Kαι σε εμένα είτε κατεβάζω με 20κb ή η σύνδεση διακόπτεται.

Γίνονται κάποιες εργασίες στο Οτε και μάλλον(ελπίζω) να οφείλονται εκει και να φτιάξουν τα πράγματα σύντομα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...