apoikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει «ειδική» υποστήριξη για το κάθε λειτουργικό και δε βάζουν απλά και ένα link στη σελίδα κατευθείαν για το stream, ώστε να μπορείς να το παίξεις με όποιο πρόγραμμα σου αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να έχεις κανένα browser ανοιχτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει «ειδική» υποστήριξη για το κάθε λειτουργικό και δε βάζουν απλά και ένα link στη σελίδα κατευθείαν για το stream, ώστε να μπορείς να το παίξεις με όποιο πρόγραμμα σου αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να έχεις κανένα browser ανοιχτό. Α, να μπράβοοο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Παλι το αλλάξανε οι ανεγκέφαλοι, που είσαι apoikos !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Αχαχαχα! Δεν παίζονται τα άτομα! Λες και το κάνουν επίτηδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ΟΚ, το έφτιαξα, αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω (επαρχία με χάλια σύνδεση). Δοκιμάστε και πείτε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 κατι δεν βγαινει >[dimitri@localhost ~]$ ./skai.rb bash: ./skai.rb: Permission non accordée [dimitri@localhost ~]$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Όλα καλά εδώ Να 'σαι καλά ρε apoikos! Ο φασισμός των winbloze δε θα περάσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 ok apoikos παιζει αψογα ειχα chmod 664 δεν ξερω γιατι εχω συνηθίσει να ακούω σκαϊ και οταν το αλλαζουν ειναι σπασιμο thanks apoikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Γιατί με τον amarok μου βγάζει 'There is no audio channel"? Μέχρι τώρα δε μου το έκανε ποτέ. Με mplayer δεν έχω πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Με τον amarok το ακους; Πως το κάνεις; εγω το τρεχω απο κονσολα σκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Απλώς κάνεις edit τις 2 γραμμές κάτω, κάτω που είναι για να ανοίγουν τον mplayer. Όπου mplayer, βάζεις amarok ή όποιο πρόγραμμα θες εσύ. Ειδικά για τον amarok, πρέπει να αφαιρέσεις τις παραμέτρους του mplayer. Για frontend, όπως gmplayer, κτλ, δεν ξέρω. Με δοκιμές θα δεις. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μηπως υπαρχει τροπος να πιασουμε αυτον http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/176301.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μηπως υπαρχει τροπος να πιασουμε αυτονhttp://www.cosmo.gr/Media/Hellas/176301.html Με το plugin του mplayer για τον firefox δουλεύει μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megahead13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Κι από Konqueror μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 ναι δουλευει τελεια ειδικα στον konqueror που εχει και τα controls του kplayer. Στον firefox μου κανει ενα βουητό. γυρω στις 9.30 ωρα ελλάδος εχει τους ΑΜΑΝ ! http://www.imagine897.gr/root.el.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα