Προς το περιεχόμενο

4η αντικατάσταση LG L1732P Μα γιατί;

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάστε το κουλό πρόβλημα που είχα και δεν έμπαινε σε DVI mode το μόνιτορ;Ε λοιπόν τώρα επέστρεψε και μου κάνει κάτι καινούριο.Εκτός του ότι δεν μπαίνει σε DVI mode παρά μόνο σε VGA και βάλε βγάλε τα καλλώδιο ίσως και να μπει κάποια στιγμή τώρα δεν παίζει κανένα βίντεο όταν έιναι σε DVI mode.

Πχ βάζω να δώ μια ταινία(σε οτιδήποτε μορφή avi,mpg,vob)και τα δείχνει όλα μαύρα και ακούγεται ο ήχος μόνο.Αν πατήσω το κουμπί εναλλαγής mode (σε VGA) τότε τα παίζει μια χαρά.

Έκανα Uninstal τους drivers της κάρτας γραφικών,πέρασα τους τελευταίους,πέρασα ξανά τα codecs το πρόβλημα παραμένει.

Από την LG μου είπαν ότι ίσως να φταίει το καλλώδιο,θα πάω σήμερα σε ένα φίλο μου να το δοκιμάσω.Η κάρτα γραφικών δεν νομίζω να είναι και δεν πιστεύω γενικά να είναι θέμα software.Πιστέυω ότι αυτή θα είναι η 4η φορά που θα μου την αλλάξουν.

Για όσους δεν θυμούνται:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=193505&highlight=%F4%E5%EB%E5%DF%F9%F2+%EA%EF%F5%EB%FC

Δημοσ.

Μα μια χαρά λειτουργούσε τώρα και κάτι μήνες.

Δεν παίζει ασυμβατότητα,άλλαξα και DVI καλλώδιο και πάλι τα ίδια.Δεν φταίει το καλώδιο τελικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...