alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 :lol:Μεγάλη ιστορία.. μεγάλη... κρύβε λόγια...
karnezis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το πιστευω! ! ! Τετοιο κωλοχανειο η sony ericsson??????????? ακομα παλευω να παρω το κινητο μου πισω μετα απο 3 μηνες που το εχω δωσει για επισκευη! ! ! εχω στειλει e mail στα κεντρικα τους γραφεια κ τους εχω παρει τηλεφωνο κ μου ειχανε πει οτι σε 3-4 εργασιμες ημερες θα εχω μια απαντηση! περασε μια εβδομαδα κ ακομα τιποτα.... ....τους πηρα σημερα παλι τηλεφωνο .. κ μου λενε οτι γινεται ερευνα για να δουν τι γινεται.......... δηλαδη ποση υπομονη να εχει κανεις???? εχουνε περασει 3 μηνες ρε! ! ! 3 μηνες! ! ! εχω μεινει με μια κωλοσυσκευη για να κανω την δουλεια μου! ! θα κανω κ μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ μηπως γινει τιποτα......... ΕΛΕΟΣ! ! !
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά των άκρων αυτή η SE... ή θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος ή θα είσαι για καταγγελία
karnezis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 παιδια τι θα μπορουσα να κανω με το κινητο μου??? το εχω δωσει το κινητο μου εδω κ 4 μηνες στην sony e για επισκευη..... κ ακομα δεν ειναι ετοιμο..........τους παιρνω τηλεφωνα μου λενε κοιταμε την υποθεση σας θα σας παρουμε τηλεφωνο κ τιποτα δεν γινεται........... τους εχω στειλει e mail παλι τιποτα........... εχω στειλει e mail στην vodafone που ειχα παραδωσει το κινητο για να το στειλουν στην sony ............τιποτα καμμια επικοινωνια! εχω κανει καταγγελια στο ΙΝΚΑ κ τους εχω πει το προβλημα μου........παλι τπτ! κανεις δεν ενδιαφερεται...........τι να κανω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 email στην ίδια την Ericsson στο εξωτερικό...
karnezis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 email στην ίδια την Ericsson στο εξωτερικό... χωρα προελευσης???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Σουηδία αν θυμάμαι καλά...
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν και χειρότερα(Alpha αντιγραφή).
karnezis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 επιτελους με πηρανε σημερα τηλεφωνο για να παω καινουριο κινητο ως αντικατασταση...... το κινητο δεν ειναι απολυτως καινουριο οπως μου ειπανε αλλα τεσπα........ μεσα ειχε τραβηγμενες κατι φωτογραφιες απο το καταστημα της vodafone κ δεν ειχε ζελατινα στην οθονη οπως οταν το παιρνεις καινουριο.......... κ κλασικα δεν ηταν στο χρωμα που το ειχα παρει εγω αρχικα......... μου λεει δεν εχουμε αλλο.......το μονο καλο ειναι οτι εχω επιπλεον τωρα ενα φορτιστη μια καρτα μνημης κ ενα hands free δοξα σοι....παλι καλα! !
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 κ κλασικα δεν ηταν στο χρωμα που το ειχα παρει εγω αρχικα......... ναι.... το χουν αυτό....
karnezis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ναι.... το χουν αυτό.... δεν προκειται να ξαναγορασω sony ποτε με ποτε ξανα! ! ! απιστευτα ανοργανωτο service κ απιστευτη αδιαφορια.......... μακρυα παιδια! !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον κάπου χάθηκε η συσκευή στη διαδρομή. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν, να υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση σε επισκευές ηλεκτρονικών μικροσυσκευών. Θυμάμαι αρκετά παλιά,κάποιος είχε μια χαλασμένη σιντιέρα Sony(..) και χρειάστηκε να περιμένει μήνες για να του επιστραφεί,επειδή <<έπρεπε>> να σταλεί σε άλλη χώρα!
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά μην το τεκμηριώνεις τόσο πολύ... μας κούρασες.
Devilcried Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σχεδόν όλα τα service οποιαδήποτες πολύ αξιόπιστης εταιρείας στην Ελλάδα έιναι μαύρα χάλια. Αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά το αναλαμβάνουν Έλληνες. Εγώ έχω δουλέψει σε service κάποιας πολύ μεγάλης εταιρείας (πολυεθνικής) και μιλάμε για την τεράστια προχειρότητα και αντιεπαγγελματικότητα. Οι τεχνίκοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω καθώς τα χέρια τους είναι δεμένα. Και οποιός έχει όρεξη να κάνει κάτι θα πρέπει να κάτσει μετά το πέρας της εργασίας του και απλήρωτος φυσικά. Επίσης έχω φάει απίστευτη ταλαιπωρία με το PDA μου που εχει πάει 3 φόρες service σε ένα χρόνο. Την τρίτη φόρα το παρέλαβα με αλλό πρόβλημα από το αρχικό και το ξαναγύρισα την επόμενη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.