Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ DVD

johnyboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα να κόψω κάποιες σκηνές από dvd.Εχω δοκιμάσει το pinacle studio 11 αλλά μου βγάζει σφάλμα στο import του dvd κάτι για το pall.

Αν ξέρει κάποιος να μου πει η κάποιο πρόγραμμα να κάνω την επεξεργασία στο dvd η κάποιο πρόγραμμα να το κάνω avi η mpeg να αφαιρέσω τις σκηνές με το movie maker που είναι απλό.

Δημοσ.

Δεν νομίζω είναι dvd τραβηγμένο απο κάμερα.ΤΟ pinacle είναι εύκολο και βολικό για να σβήσω το κομμάτι που θέλω.Με βολεύει και το movie maker αλλά θέλω ένα πρόγραμμα να το κάνω avi η mpeg.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται σε πολλούς και ας έχουν περάσει το key για τα αρχεία PAL.

Δυστυχώς όμως δεν έχει τύχει να το κοιτάξω ακόμη.

Κάνε μια δοκιμή να μετατρέψεις το αρχείο από PAL σε NTSC και κάντο import στο Studio, για να δεις "αντιδράσεις".

Χρησιμοποίησε το AutoGK να κάνεις τη μετατροπή από DVD σε avi και μετά κόψε τις σκηνές με το VirtualDub.

Δημοσ.
Πως ακριβώς θα το κάνω από PAL σε NTSC?

Google it

Αν πρόκειται μόνο για κόψιμο σκηνής, προσωπικά θα το έκανα με το Mpg2Cut2...

Σωστό αλλά αφού θέλει να το κάνει avi καλό θα είναι να κάνει πρώτα τη μετατροπή.

Δημοσ.
Google it

Σωστό αλλά αφού θέλει να το κάνει avi καλό θα είναι να κάνει πρώτα τη μετατροπή.

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνω avi.Αν κάποιο πρόγραμμα το κάνει και απο dvd δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν θέλει να το κάνει μέσα από το Pinnacle, ίσως. Αλλά για encoding μόνο, υπάρχουν πολύ καλύτερα εργαλεία από το Pinnacle...

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό αυτό που θέλω.Ενα πρόγραμμα να κάνω το dvd σε avi και να βγάλω 2 σκηνές με το Movie maker.Δεν έχω βρει κάποιο πρόγραμμα να κάνει όλο το dvd μετατροπή την μία.Με το pinacle το ξεχνάμε δεν μου το κάνει import.

Δημοσ.

Δηλαδή θα μετατρέψεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το DVD σε avi, μόνο και μόνο για να κόψεις εκ των υστέρων κάποιες σκηνές; Αντί να κόψεις από τα vob άμεσα τις σκηνές που θέλεις και να κωδικοποιήσεις μόνο αυτές; Λίγο ψυχεδελικό μου ακούγεται!

Δημοσ.

Για να καταλάβετε ακριβώς τι θέλω να κάνω.Εχω 2 dvd απο κάμερα που γράφει σε vob.Θέλω απο το ένα να βγάλω 2 σκηνές και να τα κάνω ένα dvd.To studio δεν μου τα κάνει import όπως είπα και ποιο πριν.Με ποιο πρόγραμμα θα το κάνω?Είμαι άσχετος απο επεξεργασία dvd.

Δημοσ.

Άρα, είναι περιττή η οποιαδήποτε επανακωδικοποίηση. Όπως έγραψα πιο πάνω, χρειάζεσαι μόνο ένα πρόγραμμα για να κόψεις τις σκηνές (π.χ. Mpg2Cut2) και ένα authoring πρόγραμμα για να εισάγεις τις κομμένες σκηνές και, χωρίς επανακωδικοποίηση, να πάρεις το τελικό αποτέλεσμα σε DVD ή DVD image. Για το τελευταίο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το Pinnacle αφού το ξέρεις είτε κάποιο freeware DVD authoring πρόγραμμα (π.χ. DVDStyler, DVDAuthorGUI)...

Δημοσ.

Για επεξεργασία αρχείων DVD και mpeg2 μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το TMPEGEnc DVD Author (κόβεις, ράβεις κ.τ.λ.).

Επίσης με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να μετατρέψεις το DVD σε mpeg χωρίς να χάσεις καθόλου από ποιότητα. Δες τον οδηγό "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)" (το πρώτο μέρος του), από εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

Με το TMPGEnc DVD Author μου κάνει ρίπ μια χαρά αλλά μου το κάνει σε πάρα πολλά αρχεία.Πως θα το κάνω να γίνει σε ένα αρχείο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...