Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Re guys i mana ton Petrelidon kai o Bod ti dunameis exoun?Den ypotithete oti oloi exoun mia dunami? Δεν νομίζω ότι έχουν όλοι μια δύναμη. Ο πατέρας Petrelli δεν πρέπει να είχε, ούτε ο πατέρας Nakamura. Και η μάνα Petrelli προς το παρόν δεν έχει δώσει αφορμή, αλλά μετά και τα δυο της τα παιδιά να βγουν mutants, ποιες θα ήταν οι πιθανότητες; Ο Bob έχει τη δύναμη να μετατρέπει μέταλλα σε χρυσό (εξού και το midas). (μάλλον η δύναμη του είναι λίγο πιο πολύπλοκή από αυτό, αλλά αυτό είδαμε εμείς).
Mars_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα παντως μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα το τελευταιο επεισοδιο και εξηγω μου αρεσε το comeback του Σαιλερ,το οτι ''ξυπνησε'' ο Πετρακης Πετρελης και η δραση αλλα ξενερωσα που φαγανε την Νικη(ειναι και θεα η ατιμη) και που ξαναζωντανεψανε την Μεξικανα ,πολυ κλαψομ_ _ _α βρε αδελφε. Εγω γιατι πιστευω οτι η μαμα Πετρελη ειναι αυτη που ειχε βοηθησει τον Ανταμ στο περελθον,ο πατερας Νακαμουρα ειχε πει στο παρελθον οτι υπηρχε ατομο μεσα απο την εταιρια που βοηθουσε τον Ανταμ, μαλιστα θα μπορουσε ο Νειθαν να ειναι και γιος του αφου η κορη του Κλαιρ ,και πιθανη εγγονη του Ανταμ, εχει ιδιες δυναμεις με τον Ανταμ , μπορει βεβαια και να προσπαθω να βρω συνωμοσιες εκει που δεν υπαρχουν Ωστοσο ειμαι σιγουρος οτι αυτος που πυροβολησε τον Νειθαν ειναι ο Νοα ,ο θετος πατερας της Κλαιρ, και αυτη του η πραξη ηταν μεσα στην συμφωνια που εκανε με τον Μπομπ.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Σιγα μην φαγανε την Νικυ. Εδω ξαναζωντανευουν αλλοι που μας τους δειχνουν νεκρους, αυτη που δεν την ειδαμε καν νεκρη δεν θα ζει....
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι έχουν όλοι μια δύναμη. Ο πατέρας Petrelli δεν πρέπει να είχε, ούτε ο πατέρας Nakamura. Και η μάνα Petrelli προς το παρόν δεν έχει δώσει αφορμή, αλλά μετά και τα δυο της τα παιδιά να βγουν mutants, ποιες θα ήταν οι πιθανότητες; Ο Bob έχει τη δύναμη να μετατρέπει μέταλλα σε χρυσό (εξού και το midas). (μάλλον η δύναμη του είναι λίγο πιο πολύπλοκή από αυτό, αλλά αυτό είδαμε εμείς). Για την Πετρέλενα έχει σίγουρα δυνάμεις και ο Νακαμούρα ο μεγάλος. Μόλις η κόρη του Μίδα πάει να παρει το φάκελό της, δίπλα από το δικό της είναι του πατέρα της και από την άλλη μεριά είναι της Πετρέλενας. Ο Νακαμούρα ο μεγάλος δεν ήτανε ο τύπος πάνω στο άλογο 400 χρόνια πριν και κρατάει το σπαθί με το σύμβολο $ (στο περίπου)? Φένεται καθαρά στο Four Months Later, περίπου πριν από το 10το λεπτό. Αλλά δεν είναι αθάnaτος σαν το Άνταμ στα σίγουρα, κάποια άλλη δύναμη θα έχει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 oxi den einai autos...
xristoforos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 loipon,xanakrazw.. senario athlio, katastrafiko,fenetai xekathara oti viazotan senariografoi, xarika gia come back tou cyler,einai o monos poy ton simpathw. ayth h istoria me to aima ths klair me ksenerosw afantasta,enas filos edw eipe oti etsi xanei h seira th dramatikothta ths.tha simfoniswhtan genikos mia ilitheia kinish.as pane tote ston tafo tou kenedy ama tous exei piasei nostalgia me kalo amerikano proedro maya...xarika pou pethane ksenerose pou zwntanepse.einai san ths lana apo smallvill,klapsourizei kindenevei alla panta th glitonei h kopela,ayth pou vara me fotovolides,paei apo sadistria kai mazoxa na ginei kalh???? h mhtera ths atroths sto protw kiklo den htan mia ilitheia xazoule me to ilithio skilaki ths??? kiro,ago ri mou,pigene ton filo sou ton adam se kapoies me tous dinosavrous kai as tona ekei,as trexei,oxi eprepe na ton thapseis gia na elevtherotehi..vlaka.kai se simpathousa p.s.twra pou tous ekraksa...pote vgenei epomeno kefalaio....)))xexe
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν έχω βαρεθεί στιγμή με το heroes ίσως γιατί δεν το πολυψάχνω και δεν το κουράζω το θέμα. Ξέρω ότι κάθε βδομάδα μια ώρα θα περάσω καλά και αυτό μου αρκεί.
Timour21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ στο τελευταίο επεισόδιο παρατήρησα και κάτι άλλο, εκεί που δείχνει στιγμιότυπα με τις δυνάμεις όλων των heroes δείχνει σε κάποια φάση τον Νέηθαν Πετρέλι που τον έχουν στριμώξει ο Νόα με τον Αητινό σε ένα πάρκινγκ και ο Πετρέλι την κάνει πετώντας και ξεφεύγει. Αυτό πως έγινε παρουσία του Αητινού ο οποίος "ακυρώνει" εκείνη την στιγμή την "δύναμη" του πετρέλι?
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό πως έγινε παρουσία του Αητινού ο οποίος "ακυρώνει" εκείνη την στιγμή την "δύναμη" του πετρέλι? Ο αιτινος δεν ακυρωνει δυναμεις, αφαιρει κομματια απο τη μνημη σου...οπωτε...
Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 o aitinos akironi tis dinamis epi tin parousia tou. alla mporei na to anigoklinei den einai dld monimi katastasi kapou s1 to eixame dei afto
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Dεν το θυμαμε...μαλλον πρεπει να κανω ενα review του πρωτου κυκλου...
Panathinaikara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 νομίζω ο Αιτινός κόβει τις psychic δυνάμεις και όχι τις physical.
Timour21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 οχι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οταν ο Αητινός ήταν στην εταιρεία με τον βοβ και την κόρη του, ο πετρέλι είχε χάσει όλες του τις δυνάμεις (δοκίμασε την τηλεκίνηση και απέτυχε), σε ποιο επεισόδιο δείχνει τον Αητινό να μπορεί και να "ανοιγοκλείνει" την δυνατότητα που έχει να ακυρώνει τις δυνάμεις των άλλων? Και στην προκειμένη περίπτωση, αφού εκείνη την στιγμή είχαν "στριμώξει" τον Νέηθαν πετρέλι για να τον πιάσουν, δεν θα έπρεπε να ακυρώνει ο αητινός την ικανότητα του πετρέλι να πετάξει?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο με τον Πετραν τον Πετρελη ισχυει. Δοκιμασε τηλεκινηση και εφαγε ακυρο Αυτο του Αιτινου ειναι σαν του Παρκμαν. Πρεπει να το εξασκει. Οπως ο Παρκμαν δεν ακουει μονιμα οτι σκεφτονται οι αλλοι αλλα μονο οταν θελει, το ιδιο και ο Αιτινος, ακυρωνει δυναμεις οταν θελει. Στην συγκεκριμενη περιπτωση πιθανοτατα ΔΕΝ περιμενε να πεταξει ο αλλος
Panathinaikara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Και στην προκειμένη περίπτωση, αφού εκείνη την στιγμή είχαν "στριμώξει" τον Νέηθαν πετρέλι για να τον πιάσουν, δεν θα έπρεπε να ακυρώνει ο αητινός την ικανότητα του πετρέλι να πετάξει? συμφωνώ απόλυτα. Επομένως ο Αιτινός εμποδίζει μόνο psychic δυνάμεις και όχι physical KaizerSozε: o Αιτινός αποκλείεται να μην ήξερε ότι ο Νέηθαν μπορούσε να πετάξει. Αφού ήταν team μαζί με τον Bennett και παρακολουθούσαν συγκεκριμένους Heroes- επομένως ήξεραν τι δυνατότητες είχε. Επιπλέον στην Company όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο 2x11 είχαν φακέλους για όλους σχεδόν με υπερδυνάμεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.