Προς το περιεχόμενο

The official Heroes Season 2 topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό επεισόδιο αλλά είχε πάλι ορισμένες μουφο-σκηνές.

1)Πάνω που παρει να μιλήσει ο Πιτρέλι, ξαφνικά πετάγεται ένας τύπος από το πουθενά μέσα σε εκαντοντάδες κόσμο και τον πυροβολεί. Μετά φεύγει σαν κύριος χωρίς να βιάζεται!

2) Ο Σαιλαρ -προτού ανακτήσει τις δυνάμεις του- χτυπιέται από χιλιάδες βολτ... αλλά σηκώνεται αμέσως και εξαφανίζεται παρόλο που τον καταδιώκουν!

3) Στο σημείο που του παίρνει δείγμα αίματος ο Σουρες ,αφήνει το πιστόλι ο Σαιλαρ δίπλα στον Μοχίντερ... αλλά αυτός δεν το παίρνει!!!

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μέτριο προς κακό το επεισόδιο. Tο κεφάλαιο αυτό απέτυχε να βρει ένα καλό ρυθμό και να δημιουργήσει το απαραίτητο hype για το φινάλε του, και το φινάλε απο μόνο του δεν διαφοροποιείται και πολύ από αυτή την κατάσταση.

Έγιναν και πολλά άκυρα στην πλοκή (κάποια ανέφερε και ο The_Judas πιο πάνω).

Τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς μετά και την κατάληξη των γεγονότων, το δεύτερο κεφάλαιο μοιάζει να είναι στην ουσία ένα κόμμα (,) μεταξύ 1ου και 3ου...ειδικά με αυτό το υποτιθέμενο cliffhanger με τον Sylar να ανακτά τις δυνάμεις του. Same old, same old ?

Δεν θα μπω σε περισσότερη ανάλυση. Θα έχουμε χρόνο να πουμε περισσότερα όπως φαίνεται.

Δημοσ.

Εμένα με έχουν χαλάσει τα κενά στην υπόθεση της δύναμης του adam (claire).

Βασικά ποιο το νόημα που πυροβόλησαν τον nathan, ο peter τον σώζει μπαμ μπαμ..

Πρώτον, τονίζουν τελευταία πως μια σφαίρα στο κεφάλι αρκει, λογικό αν θεωρήσουμε οτι χωρίς εγκέφαλο δεν λειτουργεί καν ο οργανισμός για να κάνει regenarate ξέρω γω. Κι όμως στης Claire είχε καρφωθεί εκείνη η γκουμούτσα στο κεφάλι και με το που την βγάλανε, τσουπ! Και γιατι τον κλειδώσαν τον adam τόσα χρόνια και δεν του καρφώναν μια σφαίρα στην τελική?

Δεύτερον, μιλάμε για επανασύνθεση ιστών κτλ, όχι για άτρωτους. Δηλαδή, αν εμείς δώσουμε αίμα, πίνουμε πορτοκαλάδα. Όταν της άλλης μπορείς να της κόψεις πόδι και να ξαναβγεί, μέσα σε ένα λεπτό που βρίσκει τα στοιχεία (πρωτεϊνες κτλ) για να ξαναχτίσει ιστο? Δημιουργεί ύλη από το μηδέν?? Και σε αυτή τη λογική, καλά είναι αγέραστος ο adam (400 χρόνια) αλλά μέσα στη βαλίτσα θαμένος, αέρα φαϊ νερο δεν θα χει, ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται, πάπαλα (που σιγά πάπαλα δηλαδή, θα μας τον ξαναδείξουν)

Πάντως εγώ χαίρομαι για επιστροφή του sylar, έχει την πιο γαμάτη δύναμη. Ενω ο peter αντιγράφει απλά με το που γνωρίζει κάποιον (παραείναι άκυρο, υπερβολικά δυνατός) αλλά θέλει χρόνο να της μάθει. Ο sylar τις παίρνει με πιο σκοτείνο τρόπο (που μάλιστα αναιρει την υπαρξή του θύματος, πραγματικά την "παίρνει" την δύναμη) και την μαθαίνει γρήγορα και "δημιουργικότερα" (βλέπε χειρουργικές τομές στο κρανίο λόγω τηλεκίνησης)

Δημοσ.

To επισοδειακι ηταν καλο για midseason και μεχρι εκει. Γενικα τα επισοδεια 7-11 που μας εταξαν εγω τα γουσταρα οντως ΑΛΛΑ οχι ως κορυφωση αλλα ως ενα καλο μοχλο για κατι παραπανω.

Γενικα το volume 2 αυτο που μου εδειξε εμενα ειναι οτι μερικες σειρες, πχ Prison Break καποιοι δεν καταλαβαινουν ποτε να τελειωνουν αλλα σε αλλες βιαζονται να τελειωσουν. Το Heroes ειναι απο τις λιγες σειρες που ΕΦΟΣΟΝ το παιζουν κλιμα και χαρακτηρες και υποθεση και οχι ανελεητο μπαμ-μπουμ τοτε ο καθε τομος ΠΡΕΠΕΙ να εχει 22-24 επισοδεια, οπως ο 1ος. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΤΑΝ θα βγει το 3, ειτε Φλεβαρη ειτε τον αλλο Σεπτεμβρη και τα δουμε καποια στιγμη 2+3 μαζι να μας φανει πολυ καλυτερο. Παντως το ολο "Πω ρε Πετρελης εναντιον Σαιλερ, χαμος, θα σκασει και το μπομπιδι" που νιωθαμε περσυ, τωρα με τον ιο δεν το ενιωσα καθολου. Αφου ο ιος ειχε περασει σε τελειως 2η μοιρα

Τα παραπονα μου τωρα, ειναι 2 πραγματακια στην κωλοσειρα που με χαλανε πλεον

To αιμα της Κλαιρ ειναι το ενα. Δλδ οκ, πολυ τσιτακι, πλεον δεν πιστευεις οτι πεθαινει κανεις, οποιος παθει κατι του δινεις λιγο Κλαιρ ή λιγο Κενσει και ξαναζει. Μουφια, σου χαλαει το δραμα. Δλδ πως θα πιστεψω οτι ο Θανος ο Πετρελης πεθανε οριστικα?

Το αλλο και χειροτερο, οκ, ομορφο παλικαρι, πρωταγωνιστης, κεντρικος χαρακτηρας, αλλα αυτος ο Πετρος ο Πετρελης ποια, ουτε ο Νινης αμα τον πειραξω με το editor στο FM πια...Τον εχουνε κανει ο υπεργαμαω, δεν τον πιανει τιποτα, η δυναμη του ηταν τελικα πολυ βλακεια σε βαθος χρονου, οτι και να κανουν τους εχει ολους, οχι 1-1 αλλα και ολους μαζι. Αφου οποιος και να του την πεσει του περνει την δυναμη. ΜΟΝΟ ο Αιτινος κατι κανει αλλα στο φιναλε παει 6 μηνες γυμναστηριο και 2 πολεμικες τεχνες και τον κανονιζει κι αυτον στα ισια. Γενικα πρεπει σε καποια φαση να του βαλουν ενα bug του Πετρου στην δυναμη του, ωστε να εχεις αγωνια τι θα γινει. Τωρα πλην Αιτινου ολοι οι αλλοι οσο και να ενωθουν τους εχει. Αφου ευχομαι να γινει ειτε κακος ο Αιτινος ειτε ο Σαιλερ να μαζεψει ολες τις δυναμεις μπας και αποκτησει ενδιαφερον. Σαν να βλεπω Βραζιλια σε Παγκοσμιο με ομιλο την Ζιμπαμπουε, την Αυστρια και την Κινα ειναι και απλα να περιμενω στον επομενο γυρο να πεσει με τιποτα Ιταλους να τους κερδισουν 1-0

Δημοσ.
Re paidia poly to analietai...

Mia seira fantasias einai ti perimenete diladi oti deixnoyn na exei kai logiki - pragmatiki ypostasi??

Το ζήτημα είναι να δημιουργήσουν ένα πειστικό φανταστικό σύμπαν οι σεναριογράφοι μέσα στο οποίο να ισχύουν αυτά που λένε χωρίς αντιφάσεις. Δηλαδή να μην γράφουν οτι τους κατέβει χωρίς να το εξηγούν. Δεν μιλαω για λογική επιστημονική εξήγηση, αλλά για ένα σενάριο χωρίς ανακολουθίες.

Πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... με εξαίρεση 1-2 επεισόδια ήταν καλή η 2η σεζόν του Heroes προς το παρόν.

Δημοσ.
Σαν να βλεπω Βραζιλια σε Παγκοσμιο με ομιλο την Ζιμπαμπουε, την Αυστρια και την Κινα ειναι και απλα να περιμενω στον επομενο γυρο να πεσει με τιποτα Ιταλους να τους κερδισουν 1-0

+1

Re paidia poly to analietai...

Με πολύ ανάλυση χάνει και το ενδιαφέρον.

Στην τελική τελική, η σειρά είναι πάρα πολύ καλή και βλέπεται ευχάριστα. Ας έχει τα κενά της ή τις ανακολουθίες της. Πότε έχει κεφάλαιο 3? Το Φλεβάρι ή του χρόνου το Σεπτέμβρι?

Δημοσ.

Παραθετω αυτα ποιυ ειπα την περασμενη εβδομαδα....

Δεν νομιζω οτι το τρeλο ξεψιρισμα βοηθαει στο να συζηταμε για την σειρα. Ξαναλεω οτι ειμαι απολυτα συμφωνος με τα σχολια σας , αλλα ετσι γινεται. Αλλοτε υπαρχει εμπνευση , αλλοτε οχι. Εγω την παρακολουθω την σειρα γιατι περναει ευχαριστα η ωρα μου , οχι για να την κρινω. Και ξαναλεω οτι και εμενα δεν μου αρεσουν πολλα πραγματα και με ξενερωνουν , αλλα ευτηχως δεν με κανουν να βαριεμαι. Εαν το παθαινα αυτο , απλα θα σταματαγα να την βλεπω.΄
Δημοσ.

Kaizer!!! Respect για την ανάλυσή σου!!! Καιρό είχα να διαβάσω τέτοια.

Στο θέμα μας τώρα, μου φάνηκε απλά σαν να προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κλείσουν το chapter και τίποτα παραπάνω... Οκ, αναμένουμε το επόμενο chapter...

Δημοσ.

A, και ενα ερωτημα

Ας πουμε οτι ο Σαιλερ βρισκει μια δυναμη που δεν ειχε αποκτησει ο Πετραν, πχ την απιστευτη μνημη της σερβιτορας του Χιρο(που τελικα δεν την εχει χρησιμοποιησει κανεις)

Ο Πετρος αμα πετυχει τον Σαιλερ την αποκτα?Θελω να πω η δυναμη του Σαιλερ ΔΕΝ ειναι η μνημη, η τηλεκινηση, κτλ κτλ αλλα η δυνατοτητα να καταλαβινει πως λειτουργουν τα πραγματα και να τα εφαρμοζει στον εαυτο του. οκ, αυτη την εχει πλεον και ο Πετραν, αλλα τις ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ δυναμεις του Σαιλερ, ο Πετρελης τις αποκτα και αυτες?

• Members
Δημοσ.

Το ενδιαφέρον θα ήταν να μην μπορεί να τις αποκτήσει - ώστε ο Σάιλερ να έχει δυνάμεις που δεν θα είχε ο Πήτερ (και ούτε θα μπορούσε να αποκτήσει) για να γίνει κάπως πιο αμφίρροπη η μάχη.

Πάντως ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή η δεύτερη σαιζόν... πολλές σεναριακές προχειρότητες και ευκολίες

Δημοσ.

Oντως.

Και ενω μπορει να υπαρχει και 2ος με τηλεκινηση οπως υπαρχει ιπταμενος, δεν εχουμε πετυχει κανα τετοιο αποσο θυμαμαι αρα μαλλον ο Πετρακης περνει και τις επικτητες δυναμεις του Σαιλαρ

Οποτε τομπολα, ενας Αιτινος θα μας σωσει

ΥΓ. ΕΠΙΜΕΝΩ πως με καποιο τροπο πρεπει να μπει ενα bug ΕΙΤΕ και κατα την γνωμη μου καλυτερο, να βρεθει ενας κακος με την δυναμη του Πετρελι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...