Προς το περιεχόμενο

Πέφτει η DSL όταν χτυπάει το τηλέφωνο σε ISDN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες άρχισε λοιπόν να συμβαίνει το παραπάνω περίεργο. Χτυπάει το τηλέφωνο, πέφτει η γραμμή. Οι συνδέσεις των καλωδίων είναι σωστές (η γραμμή στο splitter, από εκεί ένα καλώδιο στο netmod, το άλλο στο modem) - όπως άλλωστε ήταν μέχρι τώρα και όλα δούλευαν κανονικά.

Λέω θα είναι το splitter , αλλάζω σε ένα άλλο που είχα, τα ίδια, αγοράζω καινούριο, πάλι τίποτα. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο, η DSL θα πέσει. Ξέρει κανείς κανέναν άλλο λόγο που μπορεί να συμβαίνει αυτό? Θεωρητικά, αφού το splitter κόβει τις συχνότητες του τηλεφώνου και το καλώδιο πάει κατευθείαν στο modem, δε θα έπρεπε να υπάρχει καμία παρεμβολή. Άρα; Καμμιά ιδέα;:confused:

Δημοσ.

κοιτα:εμενα οταν τα ειχα συνδεσει ετσι δεν μ επεζε....

εβαλα σπλιτερακι στο μπριζακι,απο το ενα απευθειας στο ρουτερ,απο το αλλο με φιλτρο στο τηλεφωνο κ κανενα προβλημα....

Τωρα τι να σου πω δοκιμασε το μπας κ κατσει....

Δημοσ.

Ξαναλέω πως δεν είναι θέμα σύνδεσης του φίλτρου, ούτε θέμα χαλασμένου φίλτρου (δεν μπορεί να είναι χαλασμένα 3 φίλτρα, το τελευταίο μόλις αγορασμένο). Επιπλέον, τα καλώδια ήταν έτσι συνδεδεμένα επί 1 χρόνο και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, τα έχω ελέγξει πολλές φορές ξανά, όλα είναι κανονικά.

Γι' αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος;

Δημοσ.

το netmod να κοιταξεις...του κοκκαλη πραγματα είναι....δε μπορει να είναι καλα! εγώ προχθές αλλαξα το 3ό (πήρα δλδ 40 μεσα σε 2.5 χρόνια) και πάλι καλά που έχω γνωστό στον πΟΤΕ και με βόλέυει παντα!

Δημοσ.

Oταν ειχα και οτε για τηλεφωνο και εναλλακτικο για ιντερνετ το ιδιο μου εκανε, ειδικα οταν ειχα κανει και αιτηση για φορητοτητα τοτε αστα να πανε, συνεχεια ειχα το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...