polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά η Σαρα δεν θα παίζει στον 3ο κύκλο? Δεν την είδα στα γράμματα στην αρχή!!!! Πολύ καλό το πρωτο επεισόδιο, πολύ στεγνή βία και γουστάρω χύμα κι ετσι. Φοβάμαι όμως μην είναι ίδιο με τον 1ο κύκλο με μικρή παραλλαγή... Που το πάνε άραγε με το Sona? και ποιος ο ρόλος του general?
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά η Σαρα δεν θα παίζει στον 3ο κύκλο? Δεν την είδα στα γράμματα στην αρχή!!!! Θα παίξει μάλλον σε επόμενα επεισόδια. Τώρα δεν γίνεται γιατί γεννάει (στ'αλήθεια)...
vlachaquito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Θα παίξει μάλλον σε επόμενα επεισόδια. Τώρα δεν γίνεται γιατί γεννάει (στ'αλήθεια)... e kala, den einai kai ta epeisodia live
KaizerSoze Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλο.Οχι τελειο.Καλο. Orientation οπως ειναι και ο τιτλος. Eιδωμεν.
Konnosgeros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.Απλώς ορίζει το κλίμα της σεζόν.Οrientation όπως λέει και ο τίτλος.Μερικές καλές σκηνές όπως στη μάχη με τομ Μαχοούν να μπαίνει στη μέση και με τον φυλακισμένο στο μπουντρούμι Θα δούμε ,έχει δρόμο ακόμα....
soturin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πλάκα, πλάκα ο μαχόουν με την εκπαίδευση που έχει πρέπει να τους έχει όλους εκεί μέσα. Μόνο πρόβλημα οτι θέλει να ναι "κουμπωμένος" Τελικά το 17λεπτό που είχε βγει με ψιλοχάλασε γιατι το δα μισό-μισό. Δεν μπορώ να το κρίνω όπως τα άλλα επεισόδια
saxon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά βλεπόταν... Λάτρης του πρώτου κύκλου, έφαγα λίγο ξενέρωμα στον δεύτερο και νομίζω ακολουθεί μια απο τα ίδια. Η σειρά προσπαθεί να πάει προς Lost μεριά προκαλώντας μυστήρια με Sona και τι κρύβεται απο πίσω αλλά σε καμια περίπτωση δεν μου δίνει την ατμόσφαιρα του πρώτου κύκλου. (και την αληθοφάνεια) Στο κάτω κάτω έριξαν ολόκληρη κυβέρνηση στις ΗΠΑ στον δεύτερο κύκλο...τι έμεινε πιο δυνατό να μας δείξουν οτι κρύβετε απο πίσω; εξωγήινοι;
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κατ'αρχάς δεν υπάρχει κανένα τρομερό μυστήριο και δεν βλέπω καμία σχέση με το Λοστ. Από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου μας έδειξαν τι ακριβώς θέλει η εταιρεία από τον Σκόφιλντ θέτοντας τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο θα κυλήσει το στόρυ. Το μόνο που περιμένουμε είναι τώρα να δούμε πως θα τα καταφέρει ο τυπάς. Εξακολουθεί να υπάρχει μια πολύ ισχυρή παρακρατική ομάδα ως ο μεγάλος "κακός" της υπόθεσης (που είχε τη δυνατότητα να ελέγχει τους πάντες, να κατεβάζει και να ανεβάζει προέδρους) μόνο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως (και αν) συνδέεται ο τρίτος με τον πρώτο κύκλο, αν δηλαδή η στημένη δολοφονία, το μυστικό της προέδρου και η φυλάκιση-καταδίκη του Λίνκολν ήταν μια "δοκιμασία" του Σκόφιλντ έτσι ώστε να τον "ρίξουν" μετά στη Σόνα ή αν απλά τους βγήκε στην πορεία και αποφάσισαν να τον χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς. Για μένα το θέμα είναι το πως θα επιτευχθεί αυτή η σύνδεση έτσι ώστε να μην φαίνεται ο τρίτος εντελώς ξεκάρφωτος με τους άλλους δύο. Όσο για το Λοστ, επειδή τώρα αξιώθηκα να το δω ολόκληρο, δύο κύκλοι κοντέυουν να τελειώσουν και όλα τα επεισόδια "απλά βλέπονται". Ο πρώτος κύκλος, καλά καλά "δεν βλεπόταν". Ευτυχώς που έχουμε και άλλες επιλογές, heroes, PB κ.α.
Carthago Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Πάρε πίσω για ότι είπες σχετικά με το Λοστ. Χο χο χο
sheik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 7 συνολικα ΕΜΜΥ και μια Χρυση Σφαιρα,αλλα λενε για το Lost.... Υ.Γ Γιατι πρεπει παντα καθε σειρα να τη συγκρινουμε με το lost....
Members gsarig Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί είναι η πιο δημοφιλής σειρά μάλλον... Π.χ. για μένα το Lost δεν είναι μέσα στην αγαπημένη 3άδα, αλλά όταν θέλω να διαφημίσω το Dexter, με αυτό το συγκρίνω, γιατί το Lost ξέρουν όλοι. :twisted: Για το PB τώρα: Κι εγώ καλό το βρήκα το επεισόδιο, αν και νομίζω πως οι χαρακτήρες ήδη από την δεύτερη σαιζόν είχαν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους. Τον Σκόφιλντ έτσι κι αλλιώς τον βρίσκω βαρετό (συνέχεια αυτό το βλέμμα της αγελάδας που τάχα οφείλεται στα πολλά ταυτόχρονα ερεθίσματα που δέχεται), αλλά και ο T-Bag κάπου έχει αρχίσει να "ξεχειλώνει" και να χάνει την αρχική του, ενδιαφέρουσα ταυτότητα. Ο μόνος που κρατάει ακόμη το ενδιαφέρον είναι ο Μαχόουν, που στην 2η σαιζόν ήταν από ένα σημείο και μετά, με διαφορά ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Το έχω ξαναπεί ότι κατά τη γνώμη μου το PB έπρεπε να ολοκληρωθεί σε μία σαιζόν, ώστε να θεωρούταν ένα μικρό τηλεοπτικό αριστούργημα - από τη στιγμή που φτάνει στην 3η, η επιστροφή στην αρχική ιδέα (απόδραση από μια ακόμη πιο σκληρή φυλακή) είναι η καλύτερη δυνατή τροπή που θα μπορούσαν να δώσουν.
Stratosss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αρκετα καλο.Βεβαια να σας πω εδω ειδαμε εικοσι κατι επισοδεια στον πρωτο κυκλο και ολα αυτα για να αποδρασει απο την φυλακη τωρα στον 3το να δουμε πως θα το παει.Btw παλι ειχε τα κοληματα του,εκει που σε αφηνε εκει σε εβρισκε.Κλασικο PB.
speedy23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ενταξει παιδια,επιστροφη στη 1η σεζον αλλα δεν θα αναλωθει ολοκληρη η σεζον στην αποδραση,ετσι?Ξεκινησε με μυστηριακια η σεζον και ειναι καλο αυτο. ΥΓ:Μην το μετατρεψουμε σε PB-Lost debate το τοπικ αυτο.Αλλα σου δινει η μια σειρα,αλλα η αλλη.
Sellers Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτές οι συγκρίσεις πρέπει να σταματήσουν κάποτε. Άλλες μαγκιές έχει το Lost άλλες το PB... Το Lost έχει τα μεγάλης διάρκειας μυστικά ενώ το PB τις μαγκιές του Μάικλ.
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 το PB τις μαγκιές του Μάικλ πολυ μπηχτης ο μαικλ...καμια σχεση με τον αλλο,τον Ακατανομαστο-συνονοματο απο τους ''Χαμενους''....μακαρι ρε γμτ παντως να βγει καλη η σεζον,με μια ιστορια που θα εχει λογο υπαρξης,γτ οι 2 πρωτες σεζον ηταν τρομερες,πολυ αγωνια κ δραση,δεν θελω να καταστραφει το ολο ''οικοδομημα'' του prison break μεχρι τωρα, για τα φραγκα κ μονο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.