Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με forthnet... το βραδυ(!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως η ΟΤΕΝΕΤ σημερα απο το μεσημερι και μετα στην περιοχη μου κανει συνεχεις αποσυνδεσεις....(ασχετο αλλα ειπα να πω τον πονο μου!!!:))

kai ego me 2 play to idio problima ... tis Bradines ores Yparxoun arketa Disconect!!!!

alla monima opos leei o Filos mas oxi ... aloste eimai kai se perioxH apomakrismeNh apo teties pinakides :mrgreen:

mipos afto (me ta sixna Bradina disconect) exei na kanei me tHn yperfortosH tou diktyou Forthnet ????:confused:

Δημοσ.

sinithos to forto to pio poli ine to proi para to bradi.osoi xoun aposindeseis mporoun na kanoun kai ena til na tous allaxoun ena profil .tha klidosei pio xamila alla isos glitosoun aposindeseis.episis se autous pou klidonoun apo 12 kai kato an baloun adsl2 i g.dmt pali iparxei periptosi na pexei kalitera

Δημοσ.

**G**: Εμενα εφτιαξε μονο του. Δεν ξερω πως και γιατι. Τωρα για το θεμα των αποσυνδεσεων ειναι θεμα θορυβου και ειναι ζητημα του ΟΤΕ να σου κανει καθαρισμο στην γραμμη (ναι, ας εισαι σε ιδιοκτητο, ο ΟΤΕ ειναι υπευθυνος για την γραμμη απ'το dslam ως το σπιτι σου. Δεν ξερω αν θα φτιαξει με καθαρισμο, ετσι μου ειπανε σε αλλο φορουμ, εγω τελικα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα).

Αν δεν εφτιαχνε ξαφνικα, ειχα σκεφτει να βαλω το ρουτερ σε G.Lite που μου συγχρονιζει στα 4Mbit. Δοκιμασε το, δεν ξερω αν πιανει (λογικα θα πρεπει να ανεβει το margin για να δουλεψει), αλλα δεν χανεις κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...