tolis_01 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια. Εχω βαλει forthnet 2 play και εχω ενα προβλημα. Εδω και 3 μερες, μετα τις 7:00-7:30μμ μου κοβεται η adsl. Το πρωι που ξυπναω (κατα τις 12 δηλαδη :razz:) εχω κανονικα. Πηρα χθες τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη (μην απορειτε πως επιασα γραμμη, στις 2:30πμ πηρα) και μου ειπανε οτι ισως καποιος παιρνει νυχτερινο ρευμα (φωτεινη επιγραφη ή κατι τετοιο). Εγω τωρα πως θα το δω αυτο? Να ρωταω με την σειρα τους γειτονες? Και μετα πως? Να μυρισω τα νυχια μου για να δω ποιος ειναι? Πρεπει να φερω εγω ηλεκτρολογο? Θα το βρει? Λογικα ειναι εξω απ'την πολυκατοικια το προβλημα. Αφου ειναι μετα τον κατανεμητη της πολυκατοικιας το προβλημα δεν ειναι στην δικαιοδοσια αλλουνου (ΟΤΕ)? (εχει απεναντι ενα ψιλικατζιδικο μια μεγαλη εξωτερικη λαμπα, παιζει να ειναι αυτη???? δεν θυμαμαι αν την εβαλε τωρα ) Και μια σημαντικη ερωτηση: Ο απο κατω εχει otenet 2Mbit. ΠΡΕΠΕΙ να εχει κι αυτος προβλημα? (δεν τον εχω ρωτησει ακομα). Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Αν μπορειτε απαντηστε στις περισσοτερες γιατι με καινε
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Νομιζω εχει να κανει με το αν η γραμμη τηλεφωνου σου ειναι κοντα στην πηγη του μαγνητικου πεδιου(μπορει να λεω και βλακειες).Αρα, αυτος με την ΟΤΕΝΕΤ παιζει να μην εχει προβλημα. Εγω θα παρατηρουσα ακριβως την ωρα που κοβεται η dsl, αν αναβει καποια πινακιδα ή κατι τετοιο.
isspro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 gine kate san dedective ena prama... simera me to pou plisiasei ekeini i wra, na briskesai sto mpalkoni sou kai na paratireis prosektika gia ypoptes kiniseis!!! episeis na tsekareis kai tin lampa apenanti min exei megali katanalwsi kai se sampotarei o psilikatzeis!! xaxaxaa bale kai kampardina kai mayro giali me kapelo gia na min se katalaboun... xaxaxa kai an deis tipota ypopto let us know!!! filika ;-) den kserw egw ti mporei na ftaiei. kanenas allos filos sou ekei sti gitoneia i akoma kalytera stin polykatoikia den yparxei gia na deis an exei kai aytos ta idia problems??
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ακριβως απο κατω στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα.Οχι δεν υπαρχει καμια καινουρια λαμπα/φωτεινη επιγραφη κτλ. Τους πηρα χθες το βραδυ τηλεφωνο και εμαθα το εξης ωραιο. Ο απο κατω εχει κανονικα ιντερνετ (με οτενετ), γιατι το προβλημα θορυβου επηρεαζει μονο γραμμες... forthnet. (Τελικα αυτες οι γραμμες της forthnet εχουν προβλημα με τον θορυβο, την αναγνωριση κλησεων, το ασανσερ και και η αποδοση τους επηρεαζεται απο κλιμα στην Αυστραλια). Το δηλωσα σαν βλαβη και τωρα ή θα μου ριξουν την ταχυτητα ή θα στειλουν αιτημα στον ΟΤΕ για καθαρισμο της γραμμης. Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω να κανουν τιποτα Α, ξεχασα το βασικοτερο. Αν θες τεχνικη υποστηριξη απ'την forthnet... απαγορευεται να κοιμασαι νωρις. Παντα πιανω μετα τις 2:00πμ, και απ'οτι μου'πε αυτος που το σηκωσε μονο τοτε θα πιανω. Οποτε εγω τωρα πρεπει να ξενυχταω 1-2 βδομαδες για να παιρνω να δω τι εγινε. Μπραβο στην forthnet :evil:
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ειναι ενα θεμα το τηλεφωνικο τους κεντρο.Μαλλον και αυτο επηρεαζεται απο τις φωτεινες πινακιδες.
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Η ωρα ειναι 7:48 και ΝΑΙ, εχω ιντερνετ :razz: Δεν ξερω τι εγινε. Ισως να κοπει αργοτερα. Οι λαμπες εξω ειναι ολες ανοιχτες. Κατω (στην πυλωτη της πολυκατοικιας) αλλαζουν μια καμμενη λαμπα, δεν ξερω αν επαιξε καποιο ρολο.
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δες την κατευθυνση του ανεμου, σε συναρτηση με το ποσα αυτοκινητα περνανε απο το δρομο ανα λεπτο και ποσοι ειναι οι καλεσμενοι στο πανελ του Alpha. This is Forthnet. Πλακα κανω φυσικα, μηπως οι 3 μερες που αντιμετωπιζεις το προβλημα σχετιζονται με καποια εργασια του ΟΤΕ?Μηπως ηταν κατι παροδικο δλδ?
Nomikaria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως η ΟΤΕΝΕΤ σημερα απο το μεσημερι και μετα στην περιοχη μου κανει συνεχεις αποσυνδεσεις....(ασχετο αλλα ειπα να πω τον πονο μου!!!)
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 (ασχετο αλλα ειπα να πω τον πονο μου!!!) Δεν πειραζει, ολοι οι καλοι χωρανε στο κλαμπ των πικραμενων απ'την ευρυζωνικοτητα :razz:
Nomikaria Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Οντως...Τουλαχιστον τωρα καπως σταθεροποιηθηκε!!!!
spirosta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου έχω και εγώ ένα τρελό εδω... Καλύτερα βέβαια από εσένα αφού έχω πάντα νετ. Εγώ λοιπόν κάθε σαββατοκύριακο έχω 16Mb και μέσα στην εβδομάδα κλειδώνω στα 10Mb με περιστασιακές φλασιές στα 16. Τι να πω. Μάλλον η πολυκατοικία είναι παλια και κάποιος εδώ μέσα έχει ADSL. Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω.. Δεν μου ταιριάζουν οι μέρες..Χαχα
thodoras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια. Εχω βαλει forthnet 2 play και εχω ενα προβλημα. Εδω και 3 μερες, μετα τις 7:00-7:30μμ μου κοβεται η adsl. Το πρωι που ξυπναω (κατα τις 12 δηλαδη :razz:) εχω κανονικα.Πηρα χθες τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη (μην απορειτε πως επιασα γραμμη, στις 2:30πμ πηρα) και μου ειπανε οτι ισως καποιος παιρνει νυχτερινο ρευμα (φωτεινη επιγραφη ή κατι τετοιο). Εγω τωρα πως θα το δω αυτο? Να ρωταω με την σειρα τους γειτονες? Και μετα πως? Να μυρισω τα νυχια μου για να δω ποιος ειναι? Πρεπει να φερω εγω ηλεκτρολογο? Θα το βρει? Λογικα ειναι εξω απ'την πολυκατοικια το προβλημα. Αφου ειναι μετα τον κατανεμητη της πολυκατοικιας το προβλημα δεν ειναι στην δικαιοδοσια αλλουνου (ΟΤΕ)? (εχει απεναντι ενα ψιλικατζιδικο μια μεγαλη εξωτερικη λαμπα, παιζει να ειναι αυτη???? δεν θυμαμαι αν την εβαλε τωρα ) Και μια σημαντικη ερωτηση: Ο απο κατω εχει otenet 2Mbit. ΠΡΕΠΕΙ να εχει κι αυτος προβλημα? (δεν τον εχω ρωτησει ακομα). Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις. Αν μπορειτε απαντηστε στις περισσοτερες γιατι με καινε Γιατι δηλαδη,εγω τωρα που μετακομισα σε νεο σπιτι και εβαλα νυχτερινο ρευμα,να μην τολμησω δηλαδη να κανω αιτηση για 2play???:-?:-?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ακριβως απο κατω στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα.Οχι δεν υπαρχει καμια καινουρια λαμπα/φωτεινη επιγραφη κτλ.Τους πηρα χθες το βραδυ τηλεφωνο και εμαθα το εξης ωραιο. Ο απο κατω εχει κανονικα ιντερνετ (με οτενετ), γιατι το προβλημα θορυβου επηρεαζει μονο γραμμες... forthnet. (Τελικα αυτες οι γραμμες της forthnet εχουν προβλημα με τον θορυβο, την αναγνωριση κλησεων, το ασανσερ και και η αποδοση τους επηρεαζεται απο κλιμα στην Αυστραλια). Το δηλωσα σαν βλαβη και τωρα ή θα μου ριξουν την ταχυτητα ή θα στειλουν αιτημα στον ΟΤΕ για καθαρισμο της γραμμης. Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω να κανουν τιποτα Α, ξεχασα το βασικοτερο. Αν θες τεχνικη υποστηριξη απ'την forthnet... απαγορευεται να κοιμασαι νωρις. Παντα πιανω μετα τις 2:00πμ, και απ'οτι μου'πε αυτος που το σηκωσε μονο τοτε θα πιανω. Οποτε εγω τωρα πρεπει να ξενυχταω 1-2 βδομαδες για να παιρνω να δω τι εγινε. Μπραβο στην forthnet :evil: den exei na kanei oti epirazei mono tis forthnet apla iparxei mia megali diafora.as paroume gia paradigma tin dikia sou grammi kai tou geitona apo kato.esi pezeis px sta 15 mbit me margin sto down 6 ipoxreotika epidi klidoneis sta 15 mbit.opote opoiadipote paremboli ama rixei to margin pio kato xaneis to internet.antitheta ston filo sou pou exei otenet to poli 2 mbit i grammi tou isos exei margin 14 epidi klidonei mono sta 2 mbit.opote oti kai paremboli na ginei se auton ine diskolo to margin apo 14 na ginei 3.auti ine kai i diafora. oso gia tis anagnoriseis kliseon sinithos den pezoun oi palies siskeues kai den isxuei mono gia forthnet.px kai i on telecoms leei sto site tis oti pezoun sigkekrimenes siskeues.skepsou to san windows.oso pio nea windows exeis toso pio liga pragmata pezoun apo ta palia litourgika
**G** Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 toli... exw peripou to idio provlhma. Kati symbainei kai se mena sygkekrimenes wres ths hmeras. Phra thlefwno kai mou eipan oti ftaiei o katanemhths. Ephreazei lete th 2 play an yparxei kapoios allos me broadband sthn oikodomh? (oxi apla 2mb parapanw isws?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.