mihalakis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 αρα πιθανοτατα δν το υποστηριζει..Κ δν ειναι παραλογο αφου το cs ουτε πολυ καινουργιο ειναι ουτε εχει τις τρελες απαιτησεις σε γραφικα...ετσι νομιζω εγω δηλ! οποτε λογικο να μν βλεπεις διαφορα... Στο μηχάνημα της υπογραφής μου όμως δεν παίζει. Δοκίμασα και με εσελαη. Πάλι δεν παίζει
Hlapatsas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Έλεος!Σιγά μην υποστήριζε το cs sli!!! Kαι να κανω sli γιατι;;;Για το cs;;!
tzotzo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 to source,ειναι πολυ παλιο παιχνδι? Και δεν ειχε βγει το SLI οταν βγηκε?
Hlapatsas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν νομίζω να είπα κάτι τέτοιο. Καλά και η mazda βγάζει βάνκελ κινητήρες αλλά η χιουντάι όχι...
takos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 To Sli na 8eorite dedomeno oti den litourgi se ola ta pexnidia, etsi 8a exeis tin apodosi tis mias. To LOst Planet Xreem Contition to upostirizi. Episis to Quake 4 (V1.4) upostirizi SLI. K alla kainouria pexnidia upostirizoun to Sli
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ετσι και αλλιως, τι βελτιωση να δει στο cs με 2 7950?
Hlapatsas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια ετσι και αλλιως, τι βελτιωση να δει στο cs με 2 7950? Έλα ντε;;:?:
isspro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 edw me mia 5700LE (tou paliou pc) kai etrexe nero to game... me karta 4etias... eleos! me 2.0Ghz AMD kai 1Gb RAM... an to paidi ekane sli me arxiki skepsi moni to cs pidaw apo to mpalkoni twra! episis poso paei ayti i karta peripou? gia na bgalw synolo... padws an einai toso kamenos skaei ~300e kai pairnei (i epairne..) mia karta tzitzi k oxi na talaipwreitai gia to an tha ypostirizei to game sli i na ton periorizei i cpu... ayta apo emena
LiKBeAsT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Στο μηχάνημα της υπογραφής μου όμως δεν παίζει. Δοκίμασα και με εσελαη. Πάλι δεν παίζει δν ξερω τις απαιτησεις του CS..παντως και το μηχανιμα της υπογραφης σ δν ειναι παραλογο να μν το παιζει...
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ελα ντε... Στο μηχάνημα της υπογραφής μου όμως δεν παίζει. Δοκίμασα και με εσελαη. Πάλι δεν παίζει Λογικο ειναι να μην το παιζει...δεν ειναι Tetris. Τα recommended του Counterstrike 1.6 Recommended Processor Speed, 233 MHz. Recommended Memory, 48 MB. Recommended Disk Space, 600 MB Y.Γ. Δεν ειρωνευομαι κανεναν, αλλα να ειμαστε και λιγο λογικοι.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 nomizw pws to leei sto xabale omos sorry gia ta greeklish alla den eimai sto diko mou pc
sokonik_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλα βρε πεσατε να με φατε που εβαλα σλι με counterstrike:source??? (λολ) Ειχα μια και βρηκα 2η μεταχειρισμενη (αχρησιμοποιητη) και την εριξα πανω. Apla μολις εκανα φορματ και δεν ειχα αλλο παιχνιδι μεσα. Και μου εκανε εντυπωση που δεν ειχε αυξηση στα fps
sokonik_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Θα στησω καποιο παιχνιδι που να υποστηρηζει και θα βγαλω συμπερασματα edit: το Bioshock υποστηριζει φανταζομαι? το εχω και λεω να το εγκαταστησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.