-BraiN- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά, άκουσα από κάπου πως στην θεσσαλονίκη υπάρχει ένα linux μαγαζί με πράματα όπως κούπες, t-shirt και τέτοια. Αληθεύει; και αν ναι που είναι; ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Πήγα Θεσσαλονίκη πρίν 3 μέρες και το είδα όλως τυχαίως. Αληθεύει. Είναι ένα μικρό μαγαζάκι κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους αν δεν κάνω λάθος. Κάπου μέσα στα στενάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-BraiN- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Θυμάσε μήπως πως λέγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ανασυρω το παρον για να ρωτησω εαν καποιος εχει πιο πολλα στοιχεια για το εν λογω μαγαζι (διευθυνση, τηλ. κτλ). Εαν ναι ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα με τα στοιχεια. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κάπου μέσα στα στενά της παρακάτω φωτογραφίας υπάρχει ενα μαγαζάκι και linux και mac. Μέσα απ'ότι είχα δει είχε μερικά μπλουζάκια, αλλά γενικά είχε hardware. Κοντά στην Αριστοτέλους υπάρχει ένα με comics, αφίσες, φιγούρες και μλπουζάκια το οποίο ίσως έχει και linux. Αυτό βρίσκετε καθώς κατεβαίνεις την Αριστοτέλους, στρίβεις στην Μητροπόλεως και στο πρώτο-δεύτερο στενό κάθετο σ'αυτήν θα το δείς. Με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 σ αυτό με τα comics δεν είχε τπτ οπότε μη πάτε! αλλα στη παραπάνω φωτογραφία που αναγράφεται η νικηφορου φοκά έχει ενα μαγαζάκι αλλα όπως ειπώθηκε πιο πολύ για hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τίποτα νεότερο σ αυτό το θέμα έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δεν παραγγέλνεις μέσω internet αυτό που θέλεις? Δεν έχω ακούσει-βρεί τίποτα ως τώρα, αν τριγυρνάω αρκετά συχνά το κέντρο χωρίς να έχω αφήσει ούτε στενοσόκακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Λες να μη το σκέφτηκα? Ούτε εκεί υπάρχει! Ένα μπρελόκ θέλω για να το χρησιμοποιήσω στο μελλοντικο modariσμένο κουτί μου! σαν αυτό http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=s&tid=380506 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.