Προς το περιεχόμενο

Hard disk fail...

Vagos_46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

αγόρασα ένα σκληρό δίσκο ide 160gb για να αντικαταστήσω τον 80άρη μου που είναι στα τελευταία του.

Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς,τα jumper είναι σωστά,δοκίμασα άλλο καλώδιο,μέχρι και clear cmos έκανα και συνεχίζει να μου λέει στην αναγνώριση συσκευών 'hard disk fail'.

Ο δίσκος γυρνάει αλλά δεν τον αναγνωρίζει! Υπάρχει περίπτωση να είναι χαλασμένος;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. :)

Δημοσ.

Τα δοκίμασα όλα,αλλά δεν τον βλέπει.Τον επέστρεψα στο e-shop ελπίζοντας οτι είναι χαλασμένος ο δίσκος και όχι ο υπολογιστής μου.:???:

Δημοσ.

Τον δοκίμασα σε άλλο η/υ και πάλι δεν τον αναγνώρισε,αλλά η μητρική είναι λίγο αρχαία οπότε δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα.

Ήλπιζα οτι θα βρεθεί κάποιος με παρόμοια εμπειρία.Τώρα αναμένω νέα απο το e-shop...

Δημοσ.

Με λίγο googlάρισμα βρήκα αυτό. Εδώ λέει ότι μπορεί να οφείλεται από λάθος ρυθμίσεις στο bios, κακή καλωδιοταινία, μη καλή σύνδεση και τέλος από χαλασμένο σκληρό. Αυτά σε περίπτωση που στον επιστρέψουν και σου πουν πως είναι εντάξει. Μην αρπαχτείς δηλαδή.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το link.Δοκίμασα δύο διαφορετικά καλώδια,η μητρική είναι παλιά και δεν έχει πολλές ρυθμίσεις (τίποτα που να σχετίζεται με τον δίσκο) και εφόσον τον παλιό 80άρη τον βλέπει κανονικά πιστεύω δεν έχει πρόβλημα η μητρική,οπότε ελπίζω να είναι χαλασμένος ο σκληρός δίσκος.

Δημοσ.

Μακάρι, καλή τύχη. Λες να υπάρχει καμία περίπτωση να είναι τόσο παλιό που να μην αναγνωρίζει τα 160? Δε νομίζω, αλλά λέω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...