MilesSmiles Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα , έχει κανεις τον WD Passport και τον χρησιμοποιεί σε Ubuntu ? Το προβλημα μου είναι πως οταν πάω να τον κάνω eject βγαζει μήνυμα "Cannot eject volume" και κανει re-mount . Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τον χρησιμοποιώ σε Ubuntu 7.04 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως την ώρα που προσπαθείς να τον κάνεις Eject ο δίσκος είναι busy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ σε 7.04 είμαι .Στην εκδοση adm64 Με τα default settings σου λειτουργεί σωστα? Οχι δεν χρησιμοποιείται κανένα αρχείο την ώρα που παω να τον κάνω eject... Κάποιο άλλο πρέπει να ειναι το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια για να μην ανοιγω καινουριο ποστ,εγκατεστησα και εγω το ubuntu 7.04 σε εξωτερικο σκληρο wd250,δουλευε μια χαρα μεχρι που οταν παω να κανω εκκινηση απο το ubuntu δεν φορτωνει.φτανει μεχρι ενα σημειο στην αρχη στην <<μπαρα εκκινησης>> και κολλαει.καποισ βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μια λύση είναι να τον βάλετε σε windows xp και να κάνετε safe removal.Και ποτέ μη διαγράφετε αρχεία όταν είστε σε περιβάλλον gnu /linux γιατί δεν πάνε στον κάδο αυτά (όπως στα xp) και δημιουργείτε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ολα οκ.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.