Προς το περιεχόμενο

pio laptop na paro Sony fz11s or h.p dv6543ev

hayabusagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vrika ena sony fz11s 1 minos i na paro to h.p dv6543ev kainourgio?? edo ehei sygritiko http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975842&Products=985546%2c975443 den mporo na katalavo,kalytera einai to Intel Core 2 Duo T7500 2.20GHz i to Intel Core 2 Duo T7100 1.80GHz ...den thelo na vgazei zesti to laptop kai to thelo poupolo!!DEN EIMAI GAMER!!!! ti na paro paidia??to sony ean einai 1 minos mporo na kano extended warranty k tora sto Sony?ean nai pos kai poso?PIO AXIZEI TA LEFTA TOY KALYTERA?o megalos epexergastis toy T7500 Vgazei zesti?

Δημοσ.

o t7500 ειναι ανωτερος, η καρτα γραφικων ειναι ιδια και ο δισκος του sony ειναι πιο γρηγορος. Η επεκταση εγγυησης του hp στα 3 χρονια, στοιχιζει περιπου 100euro

Δημοσ.

επεκταση εγγυησης σε σονυ κοστιζει 270 ευρω περιπου (για +2 χρονια), και εχεις δικαιωμα να την ενεργοποιησεις εντος 1 χρονου

αυτο στο λεω με πασα σιγουρια,επειδη πριν 3 μερες αγορασα επεκταση εγγυησης για σονυ, του οποιου η κανονικη εγγυηση ληγει σε 2 βδομαδες.

τελος, θα σου ελεγα να παρεις σονυ σε σχεση με ΗΡ

εναλλακτικα του σονυ,δες κατι σε τοσιμπα

Δημοσ.

σε full φορτιο στα windows πάνω απο 6 ώρες ανοιχτός..όχι σε game αφου δεν παίζεις..γύρω στους 45-50 παίζει ο t7500..330gr είναι πιο βαρυς ο hp απο τον sony..δεν νομίζω να κουραστείς..αν θέλεις τώρα πουπουλο δέν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σ αυτα τα λεφτα πάντα..μέχρι πόσα δείνεις hayabusagr..?

Δημοσ.

στα χρηματα που διαθετεις αυτα ειναι καλυτερα απο αυτα που εχεις στο συγκριτικο και η τιμη τους ειναι μεσα στο badget σου απ'οτι φαινεται απο τα λαπτοπ που μας παραθετεις

Δημοσ.

1.στο συγκριτικο που μας εδωσες και τα 2 λαπτοπ ηταν πανω απο 1000ευρω για αυτο και σου προτεινα αυτα τα 2

2.σκεψου τον τοσομπα που σου προτεινα(1089 ευρω)

3.αν θες κατι καλο κατω απο 1000 ευρω,τοτε σου προτεινω τον toshiba sattelite a200-127.ο μονος μου ενδυασμος για αυτο το λαπτοπ ειναι ο amd επεξεργαστης του(τι θερμοκρασιες ανεβαζει κλπ).

εγω παντως θα προτιμουσα Intel core 2 duo ''santa rosa'' δηλ επεξεργαστη Τ7100.Τ7300,Τ7500,Τ7700

Δημοσ.

Ε ναι, αφού συνήθισες στα HP μην κάνεις τοσο μεγάλη αλλαγή κατευθείαν και πας σε Sony, λάου λάου πάρτο, πάνε πρώτα σε compaq, μετά σε Toshiba και μετά σε Sony.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...