kirmis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα τοπικό δίκτυο στο οποίο θα ήθελα να βάλω περιορισμούς όσων αφορά τις αλλαγές στο φόντο, την αλλαγή ώρας, περιορισμένο menu ίσως.. κτλ Θα ήθελα δηλαδή να προσπαθήσω να περιορίσω λίγο τα παιδιά που κάθονται στα μηχανήματα και τις περισσότερες φορές τα “πειράζουν”… (Λειτουργικό σύστημα Windows XP Professional service pack 2) Πείτε μου λύσεις με έχουν ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! THXzzzzz
dotapliktos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 βασικα με το tuneup utilities 2007 νομιζω οτι μπορεις να κανεις τα παραπανω!
kanenas_allos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Η λύση σου βρίσκεται: α) στα επίπεδα των χρηστών - μια λειτουργία που είναι ενσωματωμένη στα Windows XP (τουλάχιστον τα professional). Υπάρχουν τρεις βασικές: User / Power User / Administrator με αύξουσα σειρά προνομίων. Δημιούργησε ξεχωριστούς λογαριασμούς για τα παιδιά σου και όρισε το επίπεδο τους: Start > Control Panel > User Accounts κ.α. β) Εάν σε ενοχλεί μόνο το background, τότε προγράμματα όπως το TuneUp Utilities ή το δωρεάν TweakUI της Microsoft θα κάνουν τη δουλειά σου.
netcrawler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 προτίνω group policy settings που υπάρχουν στα Windows Xp Pro. Start -> run -> gpedit.msc
pisio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τις προάλλες διάβασα σε ένα περιοδικό ότι η Microsoft έχει βγάλει ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί ένα καινούργιο account το οποίο μπορείς να το διαμορφώσεις όπως εσύ θες. Για την περίπτωση σου φίλε σου φίλε μου είναι ότι πρέπει Τώρα δεν θυμάμαι το όνομα του προγράμματος αλλά άμα το θες θα κοιτάξω να το βρω
pisio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βρήκα τελικά πως λέγεται το πρόγραμμα steadystate λέγεται :twisted: Πιστεύω να σε βοηθήσει
kirmis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 προτίνω group policy settings που υπάρχουν στα Windows Xp Pro.Start -> run -> gpedit.msc Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο plz? Γιατι είχα δοκιμάσει στις προάλλες και δεν έβγαλα άκρη... ;(
kirmis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τα υπόλοιπα προγράμματα που μου γράψατε όπως πχ. (steadystate, TweakUI) είναι καλύτερα ή χειρότερα απ το gpedit.msc ?? Τί είναι προτημότερο να εγκαταστήσω δλδ...
pisio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τα υπόλοιπα προγράμματα που μου γράψατε όπως πχ. (steadystate, TweakUI) είναι καλύτερα ή χειρότερα απ το gpedit.msc ??Τί είναι προτημότερο να εγκαταστήσω δλδ... το gpedit.msc δεν είναι πρόγραμμα που χρειάζεται εγκατάσταση αλλά εντολή των Windows. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με το steadystate που σου είπα δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.