Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 το input δν έχει Latency. εκεί είναι η μαγκιά με τις εξωτερικές, μιουτάρεις όλα τα output και ακούς μόνο τι μπαίνει σε realtime.
Helm21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Α όταν λες εξωτερική κάρτα ήχου δεν εννοείς εξωτερικό rack όπως πχ της audigy, εννοείς εξωτερική ολόκληρη κάρτα ήχου πχ m-audio 8180. Αυτά είναι άλλο πράμα. Και θέλουν και 300 euro Και εγώ κάποια στιγμή θα την κάνω φυσικά την αγορά.
horsepower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 θα πάω να πάρω ένα σοβαρό καλώδιο γιατί αυτό που έχω τώρα πιστεύω φταίει για το βουητό...πήρα ακουστικά mini-jack από mp3 player και τα ένωσα με ένα hi-jack που βρήκα παραπεταμένο..
horsepower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπόν είμαστε στις ιδιότητες ήχων των windows στο tab των ήχων..πάω στο αναπαραγωγή ήχου και έχω κάνει mute τα S/PDIF-In, Line-In και to TAD-In..πίσω στο tab των ήχων στην ένταση ηχογράφησης τα βάζω όλα τέρμα πάνω..έχει όμως να επιλέξεις ένα από όλα..εχω επιλέξει το Microphone.. τώρα στο Guitar Rig 2 το interface είναι ASIO, εχω Latency 5ms και επιλεγμένο output το Creative ASIO..στο Routing output είναι Wave και τα δυο και στο Input 1 Line-in 2/Mic 2L...το Input 2 δεν μπορώ να το πειράξω... αυτή την στιγμή με αυτές τις ρυθμίσεις ακούγεται μόνο το βουητό και καθόλου η κιθάρα..τι σκατά φταίει??
soko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ που έχω επίσης ηλεκτρακουστική, παρόλο που έχει προενίσχυση ο μαγνήτης της, την βάζω στο mic, και όχι στο line-in γιατί ακούγεται πολύ σιγά. Βγάζω όμως το option από τον mixer mic boost +20db, για να μην παραμορφώνει το σήμα. Πρέπει να έχει καταλληλότερη αντίσταση η είσοδος του μικροφώνου, ακούγεται πολύ πιο σωστά. Κάρτα ήχου έχω επίσης την Audigy 2 ZS, χωρίς panel. Απο προγράμματα χρησιμοποιώ σαν host για ASIO το ASIO FX Processor, στο οποίο απλά φορτώνεις plugins, ΠΟΛΥ πρακτικό, αντί να βάζω όλοκληρο Cubase, και από plugins Amplitube, Amplitube 2, Amplitube Jimi Hendrix !!, κ Guitar Rig 2. Α, για τις ρυθμίσεις που ρωτάς, με την κιθάρα στο μικρόφωνο, στο Guitar Rig 2, πας File->Audio+MIDI Settings. Στο tab Soundcard επιλέγεις interface: ASIO, Output Device: Creative Asio, Sample Rate: 48000. Στο tab Routing βάζω input 1: MIC in L, input 2: MIC in R, output 1: wave, output 2: wave, τα MIDI άστα.
manosa21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η κάρτα σου κάνει για αυτό που θες να κανεις. Η audigy έχει ένα εξωτερικό rack προφανώς. Καρφί στο line-in 1. Τώρα, κατέβασε ένα host program (Sonar, Cubase, Nuendo). Στα options των windows, go το audio options. Κανε MUTE το line in στον mixer. Μετά πήγαινε στο RECORDING mixer και κανε enable το line-in 1 (εκεί που έχεις καρφώσει) δυνάμωσε αρκετά. Στο Host πρόγραμμα σου βάλε ένα κανάλι να ακούει στο Line-in 1, και turn the feedback on (εγώ χρησιμοποιώ Sonar, αλλα κάπως έτσι λειτουργούν όλα. Υπάρχει κουμπάκι για feedback). Τώρα θα πρέπει λογικά να ακούς την κιθάρα σου μέσα από το host program. Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις ASIO drivers με την SB μέσα στο Host program ώστε να έχεις χαμηλό latency, και να τρέξεις την κιθάρα μέσα από έναν καλο amp emulator (προτείνω Guitar Rig 2). Αν όλα αυτά που σου είπα σου ακούγονται κινέζικα... θα υποφέρεις μέχρι να τα καταφέρεις τελικά. Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια πόσταρε, έχουν υποφέρει άλλοι στην θέση σου, για εσένα. re epeidi eimai arxarios me poio kalodio sindeo tin kithara ston ipologisti;;;;
manosa21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/5/2013 στις 6:41 ΜΜ, manosa21 είπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα