fraggiskos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Βρήκα στο Ιντερνετ τα windows xp crystal όπου είναι μια πειραγμένη έλαφρύτερη έκδοση των windows(έτσι λέει). Την έχει δοκιμάσει κανείς; Έιναι αξιόπιστη ή κρασάρει συνέχεια. Σκέφτομαι να κάνω φορματ στο λαπ τοπ μου και λέω να την περάσω αλλά το ψιλοφοβάμαι. Αν χρησημοποιεί κάποιος αυτήν την έκδοση ας πεί καμιά γνώμη. Θα βοηθήσει... Ευχαριστώ.
esertas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Την έχω δοκιμάσει σε έναν νέο σκληρό που πήρα και δουλεύει μιά χαρά. Φυσικά είναι στα Αγγλικά, αλλά έχει γιά δεύτερη γλώσσα τα Αραβικά τα οποία δεν μπόρεσα να αλλάξω αλλά πρόσθεσα τα Ελληνικά στο μενού της γραμμής γλώσσας.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Απάντησα λάθος λόγω κεκτ. ταχύτητας Αγνοήστε
fraggiskos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή να το βαλω σαν βασικο λειτουργεικό ή δεν αξίζει?
charoui Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 evala ta micro xp alla den mporw na allaxw resolution stin othoni kai ola einai terastia. mporite na me voithisete? btw to pc petaei!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Βρήκα στο Ιντερνετ τα windows xp crystal όπου είναι μια πειραγμένη έλαφρύτερη έκδοση των windows(έτσι λέει). Την έχει δοκιμάσει κανείς; Έιναι αξιόπιστη ή κρασάρει συνέχεια. Σκέφτομαι να κάνω φορματ στο λαπ τοπ μου και λέω να την περάσω αλλά το ψιλοφοβάμαι. Αν χρησημοποιεί κάποιος αυτήν την έκδοση ας πεί καμιά γνώμη. Θα βοηθήσει... Ευχαριστώ. Δοκίμασες να πραγματοποιήσεις μια απλή αναζήτηση στην ενότητα Windows με το λήμμα crystal; Μάλλον όχι... :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.