Προς το περιεχόμενο

παιδια επειδη ειμαι στρατο παρακαλω απαντηστε γρηγορα!!

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα ενδιαφερομαι για ενα pda που να ναι και gps!εχει να προτεινει καποιος κατι οικονομικο και καλο?μεχρι 300 ευρω,,,ας πουμε!Επισης η βασικη και μεγαλη μου απορια ειναι η εξης:για να συνδεομαι στο internet στο στρατοπεδο αφου φυσικα δεν υπαρχει wi fi εκει υπαρχει μηπως pda+gps που να περνει τις καρτες που λειτουργουν ως ασυρματα δικτυα αλλα να μην ειναι το pda και κινητο?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Σε εφαγα Ορεστη :P

Το mio p550 εχει και wifi αυτη ειναι η διαφορα του απο το 350. Αλλα το 350 μπορει να παρει wifi card αρα μικρο το κακο.

Your call.

Δημοσ.

αυτα που μου στειλατε παιδια τα χω δει και γω και σας ευχαριστω!αλλα πως θα συνδεομαι στο ιντερνετ μαυτα απο τη στιγμη που στο στρατοπεδο δεν υπαρχει wi fi δικτυο?

Δημοσ.

Να μην ειναι και κινητο ειναι λιγο δυσκολο... Οπως το θετεις πρεπει να πας σε συσκευη (κινητο) τηλεφωνο-pda-gps , ωστε να μπορεις να συνδεθεις μεσω του δκτυου κινητης τηλεφωνιας. Τετοιες συσκευες ειναι το HTC Ρ3600 (εχει 3G, GPRS HSDPA), ή το HTC Kaizer ή το ΕΤΕΝ Χ500 (μονο μεσω GPRS). Υπαρχουν βεβαια κι αλλες συσκευες..

Και βεβαια στα λεφτα ξεφευγουν καπως απο το οριο που εχεις δωσει.

Δημοσ.

Δες εδώ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα PDA με Bluetooth (π.χ. Mio 550), ένα κινητό επίσης με Bluetooth για να λειτουργεί σαν dial-up modem και μια κάρτα Wind.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο και δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχεία πάνω από 1MB αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...