Kagkouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί δεν δουλεύουν τα κουμπιά που βάζουμε λινκ, αλλάζουμε τα γράμματα, κανουμε κιουοτ, και τα σμάιλς?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί δεν δουλεύουν τα κουμπιά που βάζουμε λινκ, αλλάζουμε τα γράμματα, κανουμε κιουοτ, και τα σμάιλς? Λειτουργουν μια χαρα σε μενα:wink: Μηπως παιζει κατι με τον browser σου?
Kagkouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Mozilla χρησιμοποιώ...σήμερα μου το κάνει για 1η φορά
Kagkouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μου λέει τπτ να αλλάξω browser αυτή την στιγμή (εδώ από internet explorer ένανα αμάν να συνηθίσω τον Mozzila)... Σε άλλο φόρουμ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω κανονικά αλλά εδώ και όταν περνάω από πάνω το ποντίκι ούτε καν γίνεται τπτ...
Kagkouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα μόλις το δοκίμασα...δουλεύουν όλα καλά :D Θα περάσει από τεστ και άμα είναι θα το κρατήσω...
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Αδειασε την cache του firefox φιλε μου ή πατα Ctrl+F5 στην σελιδα του Insomnia για να φορτωθει απευθειας η σελιδα και οχι μεσα απο την cache. Το εχουν παθει και αλλοι και ειναι ανεξαρτητως browser, δε ειμαι σιγουρος τι φταιει και δε παιζει καλα η cache αλλα με αυτους τους 2 τροπους θα εισαι ΟΚ ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.