anvc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια! Εχω αγορασει ενα Dvd player που υποστηριζει DivX. Θελω να ρωτησω με ποιο προγραμμα θα πρεπει να μετατρεπω μια ταινια .avi σε DivX, ετσι ωστε να παιζει στο DVD player μου. Αυτο που θέλω ειναι να βαζω οσες περισσοτερες ταινιες μπορω σε ενα δισκακι. Ευχαριστω!!
dks_1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί τα avi (που είναι σχεδόν πάντα κωδικοποιημένα με DivX ή XVid) δεν παίζουν στο player σου?
anvc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το εχω δοκιμασει. Τις ταινιες θα τις γραψω με το Nero με δημιουργια δισκου δεδομενων, ετσι δεν ειναι;
dks_1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ακριβώς έτσι. Όπως είναι τα avi είτε χύμα είτε σε καταλόγους μαζί με τα αντίστοιχα ομώνυμα .srt (αν υπάρχουν) στον ίδιο κατάλογο. Με δοκιμές ξεκινήσαμε όλοι, κάθε DVD player έχει τα δικά του χαρακτηριστικά
anvc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!!! Να 'σαι καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.