islas canarias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα σε απαντες! Συνηθως κανω ανινσταλ ενα προγραμμα με το απζαπερ και ολα καλα. τι γινετε ομως οταν ενα προγραμμα οπως πχ το παραλελς, ειναι μεσα σε ενα φακελο στο απλικεησιονς και εχει διαφορα .αππ μεσα? μπορω να ειμαι σιγουρος οτι με το απζαπερ θα φυγουν ολες οι "περιεργες" και κρυφες (ας πουμε) εγγραφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 πολλά app έχουν δικό τους uninstaller. για το parallels δε θυμάμαι και δεν είμαι σε mac τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ουτε εγω θυμαμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα. Το Parallels εχει δικό του uninstaller και πρέπει να διαβάσεις το manual του προγράμματος για το πώς να το βγάλεις. Εμένα με είχε δυσκολέψει να το βγάλω απο τα win γιατι άφηνε κάτι αρχεία μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.