sokonik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Κανω ανασυγκροτηση αλλα μου πεταει αυτο το σφαλμα. Να πω οτι προχθες εκανα φορματ αλλα και πριν το φορματ μου το εβγαζε. Τι να ειναι? Οριστε και το logfile... ΤόμοςC.txt
kostasSTi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως είναι τόσο γεμάτος ο δίσκος που δεν έχει χώρο για να κάνει ανασυγκρότηση? Μήπως έχεις κανένα iso προβληματικό και δε μπορεί να το μαζέψει?
sokonik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 iso απ'οτι θυμαμαι δεν εχω και χωρο εχω πολυ ελευθερο. εκανα εξεταση δισκου και φαινονται ολα οκ αλλα παλι το ιδιο προβλημα >Τόμος (C:) Μέγεθος τόμου = 120 GB Μέγεθος συμπλέγματος = 4 KB Χώρος που χρησιμοποιείται = 15,31 GB Ελεύθερος χώρος = 104 GB Ποσοστό ελεύθερου χώρου = 87 % Κατακερματισμός τόμου Συνολικός κατακερματισμός = 0 % Κατακερματισμός αρχείων = 0 % Κατακερματισμός ελεύθερου χώρου = 0 % Κατακερματισμός αρχείων Σύνολο αρχείων = 21.287 Μέσος όρος μεγέθους αρχείου = 919 KB Σύνολο κατακερματισμένων αρχείων = 1 Επιπλέον τμήματα αρχείου = 121 Μέσος όρος τμημάτων ανά αρχείο = 1,00 Κατακερματισμός αρχείου σελιδοποίησης Μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης = 2,00 GB Σύνολο τμημάτων = 1 Κατακερματισμός φακέλου Συνολικοί φάκελοι = 1.802 Κατακερματισμένοι φάκελοι = 1 Πάρα πολλά τμήματα φακέλου = 0 Κατακερματισμός Κύριου Πίνακα Αρχείων (MFT) Συνολικό μέγεθος MFT = 23 MB Απαρίθμηση εγγραφών MFT = 23.159 Ποσοστό χρήσης MFT = 96 % Σύνολο τμημάτων MFT = 2 -------------------------------------------------------------------------------- Τμήματα Μέγεθος αρχείου Αρχεία χωρίς δυνατότητα ανασυγκρότησης Καμία
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 μια χαρα εγινε ανασυγκροτηση ειναι πολυ συνηθισμενο αυτο που σου βγαζει για τα system volume
sokonik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 edit: σορρυ παιδια λαθος c/p μπερδεψα τα φορουμ μην βαρατε....
dks_1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Και ποια ακριβώς σχέση έχουν τα εκλογικά αποτελέσματα με την ανασυγκρότηση σου????
TechnoState Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 sto n.thesprwtias paparia anasygkrotisi kanate opws k se oli tin ellada emeis oi ypoloipoi...System Error!
lefi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Σύμφωνα με αυτά που έχεις παραθέσει στο μήνυμα 3 η ανασυγκρότηση έγινε κανονικά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγνοήσεις το μήνυμα. Όσο αφορά τον νομό θεσπρωτίας υπάρχουν καταλληλότερα site όπως το http://www.ypes.gr
kostasSTi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Στο Νομό Θεσπρωτίας και στα 154 από τα 158 Αυτό τώρα τι σχέση έχει με το πρόβλημά σου? Και γιατί μπορεί να μας ενδιαφέρει εμάς?
sokonik_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα το αγνοησω το μηνυμα.
koxyli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εχω το εξης προβλημα με την ανασυγκρότηση δισκου σε λαπτοπ. ξεκιναει κανονικα κ μετα απο λιγο, στην αρχη της διαδικασιας κάνει επανεκκίνηση απο μονο του. εχω δοκιμασει τρια διαφορετικα προγγραματακια ανασυγκρότησης και κανει το ιδιο, οπως και με αυτο των windows xp. ποια ειναι η γνωμη σας , τι μπορει να συμβαίνει στο λαπτοπ. ευχαριστώ..
koxyli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 μολις δοκιμασα και εξεταση δισκων, αλλα δυστηχώς κατα την ανασυγκροτηση ξανακανει επαννεκκίνηση απο μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.