flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη σχηματιζει καρδουλα <3. εγω σε Lineage το εχω δει να κυκλοφορει...ασχετο..
1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 τωρα ακριβως μιλαω στο μου σου νου με μια κοπελα που μιλαει ετσι στο μου σου νου. δεν καταλαβαινω τιποτα. κατι σχεδιακια κατι μαλακιες σαν ιερογλυφικα ειναι. αιντεεεεεεε
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου αρέσει αυτη η μόδα παρότι δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τροπο γραφης. Μου επιτρέπει να ξεχωρίζω αμέσως τη λασπη απο το χρυσαφι. Κοινώς, το άτομο που γραφει ετσι εχει flat, συνηθισμένο και βαρετο χαρακτηρα. Και δέν εχω χρόνο για τους normies.
snik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 αντε 1980 καλη αποκρυπτογραφηση Ναι οπως ειπαν τα παιδια το <3 υποτιθεται πως ειναι καρδια,ακομα πολυ σπαστικο ειναι η αντικατασταση του s με το c στα greeklish ειδικα οταν βλεπω το eleoc τρελαινομαι
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μου αρέσει αυτη η μόδα παρότι δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τροπο γραφης. Μου επιτρέπει να ξεχωρίζω αμέσως τη λασπη απο το χρυσαφι. Κοινώς, το άτομο που γραφει ετσι εχει flat, συνηθισμένο και βαρετο χαρακτηρα. Και δέν εχω χρόνο για τους normies. Πςςςςς... τι λες ρε παιδι μου....
1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 normies? ρε εχετε ξεφυγει εντελως. λοιπον ειμαι φλατ οσο μια χαι ντεφινιτιον και γουσταρω.
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Πςςςςς... τι λες ρε παιδι μου.... Ναι, εχω υψηλα standards. Μεχρι και ελιτιστη με εχουν πει.
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φαινεται ποσο υψηλα standards " Μου επιτρέπει να ξεχωρίζω αμέσως τη λασπη απο το χρυσαφι."
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι εκτος. Δεν εχω όρεξη να αρχιζω να ανταλλαζω χαρακτηρισμους, οπως μερικα παιδακια στο IRC. Την αποψη μου την είπα επι του θέματος.
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν θα εχεις ορεξη τοτε ανταλλαξε αποψεις, να μαθουμε και εμεις πως να ξεχωριζουμε τη λασπη απο τον τροπο γραφης!
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Διάβασε posts του punky η του Lucifer σε βαρυσήμαντα θέματα και θα καταλάβεις το συσχετισμο της πνευματικης ποιοτητας με τον τροπο γραφής.
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν περιμενα να διαβασω τον Punky και τον LUCIfer για να καταλαβω το συσχετισμο της πνευματικης ποιοτητας με τον τροπο γραφής. Παντως, ferongr αλλο θεμα συζηταμε εδω για αλλον τροπο γραφης...Αυτον αν μπορεις να τον εξηγησεις, μαλλον δεν μπορεις ομως.
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μονο εγώ καταλαβαίνω ότι είμαστε μια χαρούμενη παρέα ? Πετάχτηκα σαν σφηνο τσουτσουνι , για να μην πω σφηνοπου....: Για να χαλαρώσουμε λίγο :mrgreen:
ferongr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι εκτος. Δεν εχω όρεξη να αρχιζω να ανταλλαζω χαρακτηρισμους, οπως μερικα παιδακια στο IRC. Την αποψη μου την είπα επι του θέματος. Αυτα... Καληνυχτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.