Προς το περιεχόμενο

γκρινια : νεος τροπος γραφης.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τωρα ακριβως μιλαω στο μου σου νου με μια κοπελα που μιλαει ετσι στο μου σου νου. δεν καταλαβαινω τιποτα. κατι σχεδιακια κατι μαλακιες σαν ιερογλυφικα ειναι. αιντεεεεεεε

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει αυτη η μόδα παρότι δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τροπο γραφης. Μου επιτρέπει να ξεχωρίζω αμέσως τη λασπη απο το χρυσαφι. Κοινώς, το άτομο που γραφει ετσι εχει flat, συνηθισμένο και βαρετο χαρακτηρα. Και δέν εχω χρόνο για τους normies.

Δημοσ.

αντε 1980 καλη αποκρυπτογραφηση :D

Ναι οπως ειπαν τα παιδια το <3 υποτιθεται πως ειναι καρδια,ακομα πολυ σπαστικο ειναι η αντικατασταση του s με το c στα greeklish ειδικα οταν βλεπω το eleoc τρελαινομαι

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει αυτη η μόδα παρότι δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τροπο γραφης. Μου επιτρέπει να ξεχωρίζω αμέσως τη λασπη απο το χρυσαφι. Κοινώς, το άτομο που γραφει ετσι εχει flat, συνηθισμένο και βαρετο χαρακτηρα. Και δέν εχω χρόνο για τους normies.

Πςςςςς... τι λες ρε παιδι μου....:confused:

Δημοσ.

Ειμαι εκτος. Δεν εχω όρεξη να αρχιζω να ανταλλαζω χαρακτηρισμους, οπως μερικα παιδακια στο IRC. Την αποψη μου την είπα επι του θέματος.

Δημοσ.

Οταν θα εχεις ορεξη τοτε ανταλλαξε αποψεις, να μαθουμε και εμεις πως να ξεχωριζουμε τη λασπη απο τον τροπο γραφης!

Δημοσ.

Διάβασε posts του punky η του Lucifer σε βαρυσήμαντα θέματα και θα καταλάβεις το συσχετισμο της πνευματικης ποιοτητας με τον τροπο γραφής.

Δημοσ.

Δεν περιμενα να διαβασω τον Punky και τον LUCIfer για να καταλαβω το συσχετισμο της πνευματικης ποιοτητας με τον τροπο γραφής.

Παντως, ferongr αλλο θεμα συζηταμε εδω για αλλον τροπο γραφης...Αυτον αν μπορεις να τον εξηγησεις, μαλλον δεν μπορεις ομως.

Δημοσ.

Μονο εγώ καταλαβαίνω ότι είμαστε μια χαρούμενη παρέα ? :mrgreen:

Πετάχτηκα σαν σφηνο τσουτσουνι , για να μην πω σφηνοπου....: Για να χαλαρώσουμε λίγο :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ειμαι εκτος. Δεν εχω όρεξη να αρχιζω να ανταλλαζω χαρακτηρισμους, οπως μερικα παιδακια στο IRC. Την αποψη μου την είπα επι του θέματος.

Αυτα... Καληνυχτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...