Προς το περιεχόμενο

γκρινια : νεος τροπος γραφης.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χα ρε πρήξτερ, μόλις τώρα είδα ότι ανέφερες το όνομά μου επί ματαίω.

φταίει που διαβάζω μόνα τα μισά σου ποστς :P

αλλά επειδή το πόσταρες για 2η φορά, σου έκατσε η πιθανότητα.

η ειρωνεία είναι ότι αυτό το στυλάκι γραφής το υιοθετούν κυρίως όσοι νομίζουν ότι έτσι πλασάρουν έναν εαυτό γέννημα-θρέμμα του νετ.

Το οποίο το βρίσκω εντελώς ηλίθιο. Δηλαδή πρέπει να είσαι κουλός στην πληκτρολόγηση, για να μην μπορείς να γράφεις ολογράφως. Όχι να είσαι παλιοσειρά.

τελικά είμαι τόσο έξυπνος, που δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο ήρθα να κάνω στον πλανήτη σας και χαραμίζομαι έτσι.

Δημοσ.
χα χα. γαμάτο ποστ.

τόσο γαμάτο, που αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν το έχει γράψει γυναίκα.

:-D γατα... copy paste φυσικα...

Δημοσ.

εντάξει μωρέ. δε γαμιέται. μπορεί να μην ήταν δικό σου τελικά, αλλά ήταν καλό.

αναλογικά είναι κάτι σαν να μη ξέρεις να μαγειρέψεις, αλλά να ξέρεις από που να παραγγείλεις καλό φαγητό.

δεν θα πεινάσουμε τουλάχιστον σε αυτή τη σχέση.

Δημοσ.

Ε επειδη ηταν καλο το εβαλα κι εγω :D

To θεμα ειναι οτι δεν θα πεινασουμε σ'αυτη τη σχεση!!

---------------------------------------------------------

συνεχιστε την αναλυση του nEOu TrOpu GrAfS....

Δημοσ.
Ειμαι ο μονος που νευριαζει απιστευτα απο αυτη την μοδα που ηρθε και στην ελλαδα?

Αναφερομαι στο "ελα τ κνς" "απλα θα τ κανω το" γενικως η απαλοιφη των φωνηεντων.

εμένα πάλι όχι απλά δεν μ νευριάζει, αλλα το βρίσκω πολύ βολικό...

Δημοσ.

Ρώτα και αυτούς που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν αυτά που εσένα σε βολεύουν να τα γράφεις όπως σου κατέβουν.

Πολύ σωστό και το παληκάρι που ανέφερε τα γαμημένα τα emoticon.

Οκ καμιά 10ρια σε συγκεκριμένες φάσεις να έχεις να πετάς είναι ωραίο, έχει χαβαλέ βρε παιδί μου.

Αλλά όταν βλέπω κάθε γράμμα να αντικαθίσταται απο εμοτικον ή να το γυρνάνε σε ιαπωνική γραφή με τα εμότικον να συμβολίζουν πλέον - έννοιες - και μάλιστα να μην πολυ κολλάει το εμοτικον με την λέξη (πχ ένα αρκουδάκι που κλαίει και σηκώνει ανα 2 δευτερόλεπτα το χέρι του προς σε εσένα, ο άλλος ο μλκς το μεταφράζει για "έλεος" - έλεος) και να πρέπει να κάνεις επιλογή στη προσθήκη για να δεις τι εννοεί ο άλλος...

Χώρια που καθυστερεί και η επικοινωνία, να κατεβάζω μπόλικο πράμα και θέλω να μιλήσω κανένα μισάωρο στο μσν και με πετύχει καμία κοπελίτσα - όχι έμο - που έχει κάνει το μσν κοριτσίστικο δωμάτιο... έρχεται η παράκρουση... όσπου να μεταφραστούν σε γράμματα κ λέξεις τ εμοτικον περνάει το μισάωρο και με το ζόρι λέμε τα βασικά!

και όλα αυτά γιατι το "α" το θέλει σε τζιφάκι...

Δημοσ.
Ρώτα και αυτούς που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν αυτά που εσένα σε βολεύουν να τα γράφεις όπως σου κατέβουν.

Πολύ σωστό και το παληκάρι που ανέφερε τα γαμημένα τα emoticon.

Οκ καμιά 10ρια σε συγκεκριμένες φάσεις να έχεις να πετάς είναι ωραίο, έχει χαβαλέ βρε παιδί μου.

Αλλά όταν βλέπω κάθε γράμμα να αντικαθίσταται απο εμοτικον ή να το γυρνάνε σε ιαπωνική γραφή με τα εμότικον να συμβολίζουν πλέον - έννοιες - και μάλιστα να μην πολυ κολλάει το εμοτικον με την λέξη (πχ ένα αρκουδάκι που κλαίει και σηκώνει ανα 2 δευτερόλεπτα το χέρι του προς σε εσένα, ο άλλος ο μλκς το μεταφράζει για "έλεος" - έλεος) και να πρέπει να κάνεις επιλογή στη προσθήκη για να δεις τι εννοεί ο άλλος...

Χώρια που καθυστερεί και η επικοινωνία, να κατεβάζω μπόλικο πράμα και θέλω να μιλήσω κανένα μισάωρο στο μσν και με πετύχει καμία κοπελίτσα - όχι έμο - που έχει κάνει το μσν κοριτσίστικο δωμάτιο... έρχεται η παράκρουση... όσπου να μεταφραστούν σε γράμματα κ λέξεις τ εμοτικον περνάει το μισάωρο και με το ζόρι λέμε τα βασικά!

και όλα αυτά γιατι το "α" το θέλει σε τζιφάκι...

Μιλάμε για τρελή ξενέρα όταν βλέπω άσχετα emoticon μέσα στις προτάσεις. κλασσική αντίδραση ξεχέζω τον συνομιλητή τον αναγκάζω να αλλάξει το emoticon του και μετά συνεχίζουμε μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο. ξέρετε τι σπαστικό είναι να μιλάς με τον άλλον και να θέλει να γράψει τσατσάρα και αντι για tsa (greeklish ;P) να εμφανίζεται ένα προσωπάκι που σου κάνει έκπληξη????

καλα για άτομα που έχουν ακόμα pstn δεν το κόβω να μπορούν να μιλήσουν μαζί τους... Μέχρι να φορτώσουν τα εμότικονς... άντε γεια....

Δημοσ.

Παραφραζοντας τον σκυλο, το δικαιωμα σας να χρησιμοποιειτε emoticons και ενοχλητικες συντομογραφιες, δεν περιλαμβανει την υποχρεωση μας να σας διαβαζουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...