Προς το περιεχόμενο

γκρινια : νεος τροπος γραφης.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αλλη μοδα που την πατε;

-Με ενοχλει το λιπος

-Με ενοχλουν τα greeklish

-Με ενοχλουν τα elinish

-Με ενοχλουν οι συντομογραφιες

-Με ενοχλουν τα ρουχα μου

-Με παρενοχλει ο πανκη

Πολυ γκρινια για το τπτ (get the pun? :P)

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κατι υπερτρεντηδες αν εχεις προσεξει... Εχουμε μια στο σχολείο, με το μαλλια απο τη μια σαν αφτι σκυλου...

Δε σχολιαζω παραπερα...

Δημοσ.

emo ειναι κατι τερατοειδες πλασματα που κυκλοφορουν συνηθως με μαυρα και συχναζουν στα starbucks.Ειναι μεσα στην καταθλιψη γιατι τους αφησε η emoγκομενα και το παιζουν θλιμενοι και θελουν να αυτοκτονησουν γιατι ο κοσμος τους φαινεται σκληρος

Δημοσ.

Το κακό δεν είναι μόνο αυτή η νέα μόδα τις συντομογραφίας.

Το ακόμα χειρότερο και άκρως εκνευριστικό είναι σε συνομιλίες MSN που βάζουν icons αντί για γράμματα!

Όσοι μου μιλάνε έτσι ή τους βρίζω (εάν τους ξέρω) είτε τους αγνοώ (εάν δεν τους ξέρω).

Δημοσ.
τί είναι οι ΕΜΟ;

Emo είναι ένα είδος ανθρωποειδές το όποιο έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το μαλλί του να είναι στυλ φραντζόλας(σαν του Νίκου Μίχα ένα πράγμα).

Τα emo πίνουν κάθε μέρα το μαγικό ποτό-ελιξήριο των βρίλ το οποίο τα μεταμορφώνει σε κουκουβάγιες. Έχουν θανάσιμους εχθρούς τους Metalheads και τους Rapheads οι οποιοί γενικά φοράνε χρύσες αλυσίδες για να ξορκίζουν το κακό των emo αφού νομίζουν ότι είναι παιδιά του Κ.Μητσοτάκη

Τα emo πηγαίνουν στο σίνεμα στην περιοχή της Πλατείας ΑΜΕΑΡΙΚΗΣ και πηγαίνουν στα κλάμπ του πλανήτη Ψυρρή σε αντίθεση με τους Metalheads οι οποίοι κατοικούν στο ανεξάρτητο Κράτος των Εξαθλείων και οι Rapheads που κατοικούν στο ΚΌΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Διάσημα emo

Νίκος Μίχας

Δημήτριος Κοργιαλάς (με το γνωστό hit Πάρε μου μια Πρέζα για να κόψω το Μαλλί μου)

Παρασκευάς Βας

Το συγκρότημα Green Gay

Ο Γίος του Τσάκ Νόρις

Και ο πρωήν πρόεδρος του Λαγού ο γνωστός Τιτίκα

Δημοσ.
Emo είναι ένα είδος ανθρωποειδές το όποιο έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το μαλλί του να είναι στυλ φραντζόλας(σαν του Νίκου Μίχα ένα πράγμα).

Τα emo πίνουν κάθε μέρα το μαγικό ποτό-ελιξήριο των βρίλ το οποίο τα μεταμορφώνει σε κουκουβάγιες. Έχουν θανάσιμους εχθρούς τους Metalheads και τους Rapheads οι οποιοί γενικά φοράνε χρύσες αλυσίδες για να ξορκίζουν το κακό των emo αφού νομίζουν ότι είναι παιδιά του Κ.Μητσοτάκη

Τα emo πηγαίνουν στο σίνεμα στην περιοχή της Πλατείας ΑΜΕΑΡΙΚΗΣ και πηγαίνουν στα κλάμπ του πλανήτη Ψυρρή σε αντίθεση με τους Metalheads οι οποίοι κατοικούν στο ανεξάρτητο Κράτος των Εξαθλείων και οι Rapheads που κατοικούν στο ΚΌΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Διάσημα emo

Νίκος Μίχας

Δημήτριος Κοργιαλάς (με το γνωστό hit Πάρε μου μια Πρέζα για να κόψω το Μαλλί μου)

Παρασκευάς Βας

Το συγκρότημα Green Gay

Ο Γίος του Τσάκ Νόρις

Και ο πρωήν πρόεδρος του Λαγού ο γνωστός Τιτίκα

χα χα. γαμάτο ποστ.

τόσο γαμάτο, που αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν το έχει γράψει γυναίκα.

Εγώ πάντως δεν ξαναποστάρω στο τόπικ αν δεν απαντήσει το koritsi_gia_pc.

Πρέπει να δώσουμε βήμα και στην αντιπολίτευση.

Δημοσ.
Και τους ΕΜΟ.

oh don't go there... just don't go there... αλλιώς δώστε μου ban απο τώρα να τελειώνουμε :P

Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να απαντήσει, για παραδειγματισμό στο θέμα του topic βεβαίως βεβαίως.

Δημοσ.
Την αλλη μοδα που την πατε;

-Με ενοχλει το λιπος

-Με ενοχλουν τα greeklish

-Με ενοχλουν τα elinish

-Με ενοχλουν οι συντομογραφιες

-Με ενοχλουν τα ρουχα μου

-Με παρενοχλει ο πανκη

Πολυ γκρινια για το τπτ (get the pun? :P)

Προσθεστε emo, hippies κ.τ.λ.

Δημοσ.

Πρέπει να δώσουμε βήμα και στην αντιπολίτευση.

Ναι ρε γαμώτο ήταν μεγάλη απώλεια στο forum. Ξεχνιούνται τα xD, LMAO, ROFL, ROFLMAO, noobakias ,OMG...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...