punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ωραιο θεμα ανοιξες! και εμενα με νευριαζει δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα και στο κατω κατω βαριουνται να γραψουν 2 γραμματα παραπανω? εσύ μη μιλάς. μόλις προχθές δήλωνες ότι ήθελες να βγεις ραντεβού με έναν από δαύτους.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι ο μονος που νευριαζει απιστευτα απο αυτη την μοδα που ηρθε και στην ελλαδα?Αναφερομαι στο "ελα τ κνς" "απλα θα τ κανω το" γενικως η απαλοιφη των φωνηεντων. Πες τα χρυσοστομε !!! Ρε τι είναι αυτό το πράγμα , βαριούνται να γράψουν 2-3 γράμματα παραπάνω ? Είναι σαν αυτό που είχα δει σε μια πινακίδα "απαγορεύεται το παρκ/ρισμα " Δηλ. το Α τον μάρανε . Πάει στο διάολο όταν το μήνυμα είναι μικρο , αλλά αν είναι ολόκληρη ιστορία , την εκατσες , σου βγαίνουν τα μάτια μέχρι να το διαβάσεις !!!
Fidelio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 σωστα τ λε ο απο παν ! αλλα ν σς π , εμεν μ περν περισσοτερη ωρα να γραψω ακομα και ετσ ! ...λολ τουτο δω βγαίνει κατι σαν βλαχικο ρε χαχαχα!
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Κοιτα στο sms αντε να κοψεις και γραμματα. alLa ΕmNa M GrFn EtC Sτ mSn....
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εσύ μη μιλάς.μόλις προχθές δήλωνες ότι ήθελες να βγεις ραντεβού με έναν από δαύτους. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα.. ΝΑι θα βγουμε τελικα σου το πε??
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 καλα αυτο ειναι τραγικο...ειδικα οταν κατι wannabe scene τυποι βαζουνε και αστερακια και αλλα συμβολα.
snik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 αφηστε παιδια τραγικη η κατασταση ειδικα αν χρησιμοποιεις msn και myspace ειναι δραμα αφου ολοι σχεδον γραφουν ετσι...α και να μην ξεχασω και το <3 που μου σπαει τα νευρα οταν το βλεπω
punky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Το αντικείμενο της γκρίνιας του Τούφα, είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που δε χρησιμοποιώ IM. Δηλαδή με τα χίλια ζόρια θα κάτσω να χρησιμοποιήσω skype ή msn. Δε φτάνει δηλαδή που εκ των πραγμάτων είναι γάματα η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, άμα σακατεύεις και το κείμενο δε βρίσκω λόγο να γράφεις. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα.. ΝΑι θα βγουμε τελικα σου το πε?? Εντάξει, εγώ δε θέλω να επηρεάσω καταστάσεις. Είναι δικαίωμά σου να αποφασίσεις αν θα βγεις με κάποιον 20χρονο γόνο των Βορείων Προαστείων που πετσοκόβει τις λέξεις γιατί βαριέται να σου μιλήσει ή με έναν αθλητικό 30άρη που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική με τα κείμενά του
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Το αντικείμενο της γκρίνιας του Τούφα, είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που δε χρησιμοποιώ IM. Δηλαδή με τα χίλια ζόρια θα κάτσω να χρησιμοποιήσω skype ή msn.Δε φτάνει δηλαδή που εκ των πραγμάτων είναι γάματα η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, άμα σακατεύεις και το κείμενο δε βρίσκω λόγο να γράφεις. Εντάξει, εγώ δε θέλω να επηρεάσω καταστάσεις. Είναι δικαίωμά σου να αποφασίσεις αν θα βγεις με κάποιον 20χρονο γόνο των Βορείων Προαστείων που πετσοκόβει τις λέξεις γιατί βαριέται να σου μιλήσει ή με έναν αθλητικό 30άρη που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική με τα κείμενά του και εγω βρίσκω πολύ σέξυ τον κουβουσουνού
pappous_soulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Eίναι σπαστικό. Γενικά,η γενειά μου έχει βγει "κουρασμένη" και 3 φωνήεντα είναι μεγάλος κόπος να τα βάλεις... Υ.Γ. ένα εξίσου σπαστικό φαινόμενο είναι το "lolololololololololol"... :neutral: Φανταστείτε να βγαίνεις βόλτα,λες ένα αστείο και αντί για χαχα να κάνει ο άλλος λολολολολολ... Έχουμε ξεφύγει...
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι το αλλο το xa0x0a0x0a0x0 ....
The_Judas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ο παπούς μιλάει για τον προφορικό λόγο... εκεί χρησιμοποιούν ορισμένοι το λολολολολολ :???:
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα.. ΝΑι θα βγουμε τελικα σου το πε?? Είναι δικαίωμά σου να αποφασίσεις αν θα βγεις με κάποιον 20χρονο γόνο των Βορείων Προαστείων που πετσοκόβει τις λέξεις γιατί βαριέται να σου μιλήσει ή με έναν αθλητικό 30άρη που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική με τα κείμενά του Τέτοιες μαλακίες λέτε και μαζεύω σφαλιάρες όμως ε. Επίσης, έτρεξα να υπερασπιστώ το γεγονός πως εγώ το κάνω μόνο στο "δεν" και το "και" αλλά με είχατε ήδη κακολογήσει!!! Πάντως η ελεεινή αυτή μόδα ξεκίνησε από τους ΕΜΟ. Και τους Εβραίους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.