Προς το περιεχόμενο

γκρινια : νεος τροπος γραφης.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραιο θεμα ανοιξες!

και εμενα με νευριαζει δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα και στο κατω κατω βαριουνται να γραψουν 2 γραμματα παραπανω?

εσύ μη μιλάς.

μόλις προχθές δήλωνες ότι ήθελες να βγεις ραντεβού με έναν από δαύτους.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειμαι ο μονος που νευριαζει απιστευτα απο αυτη την μοδα που ηρθε και στην ελλαδα?

Αναφερομαι στο "ελα τ κνς" "απλα θα τ κανω το" γενικως η απαλοιφη των φωνηεντων.

Πες τα χρυσοστομε !!! Ρε τι είναι αυτό το πράγμα , βαριούνται να γράψουν 2-3 γράμματα παραπάνω ?

Είναι σαν αυτό που είχα δει σε μια πινακίδα "απαγορεύεται το παρκ/ρισμα " Δηλ. το Α τον μάρανε . Πάει στο διάολο όταν το μήνυμα είναι μικρο , αλλά αν είναι ολόκληρη ιστορία , την εκατσες , σου βγαίνουν τα μάτια μέχρι να το διαβάσεις !!!

Δημοσ.

σωστα τ λε ο απο παν !

αλλα ν σς π , εμεν μ περν περισσοτερη ωρα να γραψω ακομα και ετσ !

...λολ τουτο δω βγαίνει κατι σαν βλαχικο ρε χαχαχα! :P

Δημοσ.
εσύ μη μιλάς.

μόλις προχθές δήλωνες ότι ήθελες να βγεις ραντεβού με έναν από δαύτους.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα.. ΝΑι θα βγουμε τελικα σου το πε?? :mrgreen:

Δημοσ.

καλα αυτο ειναι τραγικο...ειδικα οταν κατι wannabe scene τυποι βαζουνε και αστερακια και αλλα συμβολα.

Δημοσ.

αφηστε παιδια τραγικη η κατασταση ειδικα αν χρησιμοποιεις msn και myspace ειναι δραμα αφου ολοι σχεδον γραφουν ετσι...α και να μην ξεχασω και το <3 που μου σπαει τα νευρα οταν το βλεπω

Δημοσ.

Το αντικείμενο της γκρίνιας του Τούφα, είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που δε χρησιμοποιώ IM. Δηλαδή με τα χίλια ζόρια θα κάτσω να χρησιμοποιήσω skype ή msn.

Δε φτάνει δηλαδή που εκ των πραγμάτων είναι γάματα η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, άμα σακατεύεις και το κείμενο δε βρίσκω λόγο να γράφεις.

Εντάξει, εγώ δε θέλω να επηρεάσω καταστάσεις.

Είναι δικαίωμά σου να αποφασίσεις αν θα βγεις με κάποιον 20χρονο γόνο των Βορείων Προαστείων που πετσοκόβει τις λέξεις γιατί βαριέται να σου μιλήσει ή με έναν αθλητικό 30άρη που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική με τα κείμενά του :P

Δημοσ.
Το αντικείμενο της γκρίνιας του Τούφα, είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που δε χρησιμοποιώ IM. Δηλαδή με τα χίλια ζόρια θα κάτσω να χρησιμοποιήσω skype ή msn.

Δε φτάνει δηλαδή που εκ των πραγμάτων είναι γάματα η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, άμα σακατεύεις και το κείμενο δε βρίσκω λόγο να γράφεις.

Εντάξει, εγώ δε θέλω να επηρεάσω καταστάσεις.

Είναι δικαίωμά σου να αποφασίσεις αν θα βγεις με κάποιον 20χρονο γόνο των Βορείων Προαστείων που πετσοκόβει τις λέξεις γιατί βαριέται να σου μιλήσει ή με έναν αθλητικό 30άρη που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική με τα κείμενά του :P

και εγω βρίσκω πολύ σέξυ τον κουβουσουνού :P

Δημοσ.

Eίναι σπαστικό.

Γενικά,η γενειά μου έχει βγει "κουρασμένη" και 3 φωνήεντα είναι μεγάλος κόπος να τα βάλεις...

Υ.Γ. ένα εξίσου σπαστικό φαινόμενο είναι το "lolololololololololol"... :neutral:

Φανταστείτε να βγαίνεις βόλτα,λες ένα αστείο και αντί για χαχα να κάνει ο άλλος λολολολολολ...

Έχουμε ξεφύγει...

Δημοσ.

Τέτοιες μαλακίες λέτε και μαζεύω σφαλιάρες όμως ε.

Επίσης, έτρεξα να υπερασπιστώ το γεγονός πως εγώ το κάνω μόνο στο "δεν" και το "και" αλλά με είχατε ήδη κακολογήσει!!!

Πάντως η ελεεινή αυτή μόδα ξεκίνησε από τους ΕΜΟ.

Και τους Εβραίους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...