Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι ο μονος που νευριαζει απιστευτα απο αυτη την μοδα που ηρθε και στην ελλαδα? Αναφερομαι στο "ελα τ κνς" "απλα θα τ κανω το" γενικως η απαλοιφη των φωνηεντων.
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ωραιο θεμα ανοιξες! και εμενα με νευριαζει δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα και στο κατω κατω βαριουνται να γραψουν 2 γραμματα παραπανω?
Harkon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το χρησιμοποιώ πολύ στην γραφή sms όπου πιστεύω έχει και νόημα στην οικονομία χαρακτήρων ασυναίσθητα μου ξεφεύγουν και αλλού αλλά δε με ενοχλεί προσωπικά
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 omfg? μόδα είναι??? lol εγω νόμιζα οτι αυτός που μου γράφει εμένα έτσι είναι λίγο βλάχος ... wtf? τσκ τσκ τσκ οι σημερινοί νέοι, τίποτα δεν σέβονται... :p
Fidelio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ελ μρε τ σς πειράζει τωρα και τρώγεστε με τς τριχες σς εγ πιστευω οτι ειναι ενς πολύ βολικός τρόπος και πς θα μς εξσφαλίσει αρκετό χρόνο , αφου θα κερδίζουμε 0,9876 δευτερόλεπτα για τν ελευθερο χρόνο μς !!!! αλλά κυριώς θ κερδίζουμε έν ωραιότατο .. ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ !!!!
Helm21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να φανταστώ την χρησιμότητα του σε SMS αφού έχει περιορισμό χαρακτήρων per message (πράγμα που δεν δικαιολογεί κανείς να στέλνει SMS και γενικά να χρησιμοποιεί κινητά in the first place, αλλά λέμε, έστω ότι αυτό δεν το εξετάζουμε) αλλα στο δίκτυο ειλικρινά δεν μου βγάζει νόημά.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 οπως ειπε ενας φιλος μου ειναι το επομενο βημα απο τον 1337 τροπο γραφης 1338!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Eμενα δε μου τη σπαει στα SMS(το χρησιμοποιω κιολας), αλλα σε msn κτλ οπως επισης και σε fora μου τη σπαει απιστευτα! Αν και τα greeklish ειναι χειροτερα και τα βρισκεις και πολυ συχνοτερα...
The_Judas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτός που γράφει με συγκοπτόμενες λέξεις κερδίζει χρόνο, αλλά αυτός που διαβάζει τα κείμενα του χάνει πολύ περισσότερο χρόνο Το ίδιο και με τα greeklish. Εγώ πολύ απλά δεν κάνω καν τον κόπο να διαβάσω τέτοιου είδους κείμενα. Αν αυτός που γράφει ένα κείμενο δεν το παίρνει καν στα σοβαρά γιατί να το πάρω εγώ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ήταν θέμα δεπτερολέπτων να γυρίσει η κουβέντα στα greeklish :)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως το χειροτερο ειναι συνδυασμος greeklish και κομμενων γραμματων... Και εξηγουμαι: ''El r C! T kns?" αυτο κι αν ειναι....
χάπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν αυτός που γράφει ένα κείμενο δεν το παίρνει καν στα σοβαρά γιατί να το πάρω εγώ? πολύ σωστή ερώτηση !!! ;-)
andreapaog328 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως το χειροτερο ειναι συνδυασμος greeklish και κομμενων γραμματων... Και εξηγουμαι: ''El r C! T kns?" αυτο κι αν ειναι.... αυτό και αν είναι εκνευριστικό. μου την δίνει αφάνταστα:evil:
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 επιστημη το κανατε... με 50% αυξηση dsl καθε χρονο,ολο τα ιδια κ τα ιδια θα λεμε. μετα να ανοιξουμε θεμα γιατι να λεμε lol,omg,xo xo τι σημαινει στο εξωτερικο κ τι εδω,συντομογραφιες ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.