georgeuk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 paidia gia tin ptixiaki mu fetos thelo na ftiakso ena dynamic site. exete kapies protaseis na mu kanete? idees mipos? skeftomun gia ena crm diladi kati san endoepikinonia metaksi ton ergazomenon se mia etairia. me atzenta klp
xalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είναι καθόλου κακό! το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά τελικά βγαίνει πολύ για ένα άτομο...αν έχεις σκοπό να λιώσεις κάντο!
georgeuk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ti allo tha mporusa na kano dld?
xalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ είχα φτιάξει ένα template generator ήταν web based με php πέρναγες απο σελίδες έδινες επιλογές για css, μεγέθη χρώματα κλπ και στο τέλος σου έβγαζε ένα zip να κατεβάσεις
joss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 1. Μικρές αγγελίες 2. online reservation σε ξενοδοχείο (ή και πρόσθεση δυναμικά τα ξενοδοχεία) Βασικά θα έλεγα να κάνεις κάτι για να περάσεις την πτυχιακή και να μην ψάχνεις τα δύσκολα γιατί θα δεις ότι δεν έχει και πολύ αναγνώριση η δυσκολία της δουλειάς σου αλλά το τελικό αποτέλεσμα.
SocialNetUsr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά θα έλεγα να κάνεις κάτι για να περάσεις την πτυχιακή και να μην ψάχνεις τα δύσκολα γιατί θα δεις ότι δεν έχει και πολύ αναγνώριση η δυσκολία της δουλειάς σου αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Αγαπητέ georgeuk δώσε προσοχή στο τι λέει ο joss, στο λέω απο προσωπική εμπειρία.... . Εκτός και αν έχεις αρκετό χρόνο για να ψαχτείς με τεχνολογίες Web Service (WSDL,SOAP,XML) και άλλα τέτοια που αξίζει!!!
QSpec Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Αγαπητέ georgeuk δώσε προσοχή στο τι λέει ο joss, στο λέω απο προσωπική εμπειρία.... . Εκτός και αν έχεις αρκετό χρόνο για να ψαχτείς με τεχνολογίες Web Service (WSDL,SOAP,XML) και άλλα τέτοια που αξίζει!!! Θα συμφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου. Ημουν ανόητος όταν επέλεξα εργασία με σκοπό να κάνω κάτι καλό και να μάθω νέα πράγματα αντί να ασχοληθώ με κάτι που ήξερα ήδη. Μου έχει βγει η πίστη 1 χρόνο τώρα, τουλάχιστον τελειώνω. Καλό κουράγιο σου εύχομαι.
joss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βλέπω όλοι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες Επί της ουσίας αυτό που προτείνεις στο πρώτο σου post είναι αρκετά καλό αν και το παρερμήνευσες στην αρχή και δεν το κατάλαβα. Αυτό που λες δεν είναι ένα crm αλλά ένα σύστημα groupware που το θεωρώ καλή πτυχιακή. Δες τα e-groupware & phprojekt που κάνουν το ίδιο. Σημαντικό: Μην πας να κάνεις κάτι τέτοιο σε ολοκληρωμένο σύστημα... προσπάθησε να κάνεις μόνο ένα module αυτών...δες εδώ: http://www.egroupware.org/applications
georgeuk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 me kalipsate arketa me tis idees sas. mu arese idiaitera i online kratisi se ksenodoxeio. pros to paron paleyo na matho na ftiakso ena aplo dynamiko site. ksero apo databases (mysql + oracle)distixos den exo asxolithei poli me php kai me diskoleyei ligo. exo kapies erotiseis. prota ftiaxno tin basi kai meta tin emfanizo meso kodika php? giati exo dei ena tutorial opu lei pos to database ftiaxnetai meso enos scriptaki php. ego pia taktiki na akoluthiso telika. kati na mu proteinete isos kai kapio kalo tutorial.
CyberCr33p Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Η database πρέπει να υπάρχει ήδη (εκτός ένα δηλώσεις μέσα από το πρόγραμμά σου τον κωδικό του διαχεριστή της mysql πράγμα που δεν στο συνιστώ). Τώρα τα tables μπορούν να κατασκευαστούν είτε χειροκίνητα είτε από το πρόγραμμα που κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.