alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 καληπσερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ου μπορω να βρω ειτε στο ιντερνετ (γιουπιιι) ειτε σε κανα μαγαζι βοηθηματα για αγγλικα βιβλια τα θελω για τον αδερφο μου παει Ε και κανει τα UPSTREAM UPPER INTERMIDIATE B2+ και ολο ζηταει να του τα κανω εγω χαχα ναι αλλα αυτος με πληρωνει παλι χαχαχα και εγω βαριεμαι παιδι με proficiency να κανω τα upstream υπαρχει κατι στο τζαμπε? ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Εφοσον εχεις προφισιενσι μπορεις να πας και να ζητησεις/παραγγειλεις τα Teacher's books. Αυτα νομιζω πως εχουν ολες τις λυσεις...
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Θελεις Βοηθηματα ΓΙΑ αγγλικα βιβλια ? Ή βοηθηματα ΓΙΑ να μαθεις αγγλικα?
alt10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 θελω τις λυσεις χωρις να πληρωσω τα teachers book τι να τα κανω αφου θα τα πληρωσω κατι σε ποιο οικονομικο ????
alt10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 αμα τα εχει καποιος να τα παρω σε καλυτερη τιμη κανεις???
nektarios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 μήπως αντί για να ψάχνεις λυσάρια θα ήταν καλύτερα να τον βοηθήσεις να τα κάνει μόνος του ώστε να μάθει καλύτερα αγγλικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.