Προς το περιεχόμενο

krifa warez

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...γιατί το 95% των εφαρμογών για το Linux ειναι δωρεάν...

Ναί όμως ο φίλος μας λέει ότι μπορείς να ανεβοκατεβάζεις ότι θές

Δηλαδή άμα έχω linux και κατεβάζω mp3 ταινίες και όλα τα άλλα είμαι νόμιμος ????

Εκτός και εάν κατάλαβα λάθος :-D

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν αγόρασες το βινύλλιο δεν αγόρασες μαζί και το δικαίωμα να παίρνεις δωρεάν όλες τις υπόλοιπες επανεκδόσεις σε όλα τα υλικά μέσα που ενδέχεται να εμφανιστούν στο μέλλον. :-)

Επίσης, εφόσον κατεβάσεις από P2P, είσαι διπλά παράνομος, αφού κάνεις και διανομή (ανεβάζεις).

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω σε όσα γράφει ο Eusebius. Τα επιβεβαιώνω για τη νομική τους ορθότητα.

Εντάξη, αυτός είναι ο νόμος. Αλλά αυτό εγώ το αποκαλώ απληστία. Με αναγκάζουν να αγοράσω το ίδιο προιόν πολλές φορές. Και προβλέπω ότι κάποιος θα διαφωνήσει για το πως χρησιμοποιώ την λέξη "προιόν" αφού είναι σε διαφορετικά μέσα.

Δημοσ.
Βέβαια, επιπροσθέτως στα λεγόμενα του φίλτατου CyberCr33p, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς Linux για να ανεβοκατεβάσεις ότι γουστάρεις από το net μιας και πολύ φοβάμε ότι σύντομα θα σφίξουν πολύ τα πράγματα, και η λογοκρισία στο internet θα επιβληθεί λόγο... "εθνικής ασφάλιας".

αυτό το κομμάτι εννοούσα εγώ :-D

εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι όποιος έχει Linux μπορεί να κατεβάζει άφοβα :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό που εννοεί είναι ότι στο linux υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν. Για παράδειγμα openoffice, gimp και έτσι είσαι νόμιμος.

Δημοσ.
Αυτό που εννοεί είναι ότι στο linux υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν. Για παράδειγμα openoffice, gimp και έτσι είσαι νόμιμος.

Ευχαριστώ φίλε μου για την διευκρίνηση :-D

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν είμαστε "έξυπνοι" ούτε "τραγουδάμε". Το γεγονός οτι λέμε την αλήθεια η οποία -προφανώς- δεν σε βολεύει δεν σημαίνει οτι είσαι ανώτερος από εμάς και πρέπει να "τραγουδάμε". Ακόμη και την λύση του offshore server να διαλέξεις, να προσέχεις κάθε σου κίνηση (ip spoofing ακόμη και οταν συνδέεσαι απλά), γιατί αν θέλουν να σε βρούν θα σε βρούν.

Δημοσ.

Γι' αυτόν που ανέφερε περί του νόμου του Clinton, μάθε πως αυτός ο νόμος είναι παπάτζα και παπατζήδες είναι και αυτοί που στηρίζονται πάνω σε αυτό τον νόμο και τον έχουν κάνει σημαία τους. Τίποτα δεν είναι κρυφό στο Internet και αν θέλουν να σε κάνουν track σε κάνουν. Απλά τους είσαι ασήμαντος. Όταν αρχίσεις να τους ενοχλείς ή πάψεις να είσαι ασήμαντος θα σε κάνουν track down αργά η γρήγορα. Όταν ασχολείσαι με underground, illegal software κλπ ή παίρνεις απόφαση ότι μονίμως θα είσαι κυνηγημένος και ότι θα αλλάζεις θέση συνέχεια και έχεις τα κότσια και τις γνώσεις να κρύβεσαι ή κάθεσαι στα αυγά σου και ασχολείσαι με κάτι άλλο.

giannis, warez υπήρξαν και μεσουρανούσαν την δεκαετία του '90. Στα τέλη του '90 έπεσε ένα τρελό κυνηγητό και πολλοί αναγκάστηκαν να τα κλείσουν, άλλοι φυλακίστηκαν και άλλοι τους κατάσχεσαν το hardware. Από την μετα-Napster εποχή επικρατούν τα peer 2 peer... τα warez πέθαναν και όσα πλέον υπάρχουν αποτελούν κουφάρια του παρελθόντος (καμιά σχέση με τα 'ιδανικά' των warez).

Δημοσ.
Την δεκαετία του 80 όλοι θέλανε να ανοίξουνε ένα video club, τώρα όλοι θέλουνε να γίνουνε Warezʼαδες……

Λέω να ανοίξω ένα video club με warez. Genius!

giannis, warez υπήρξαν και μεσουρανούσαν την δεκαετία του '90. Στα τέλη του '90 έπεσε ένα τρελό κυνηγητό και πολλοί αναγκάστηκαν να τα κλείσουν, άλλοι φυλακίστηκαν και άλλοι τους κατάσχεσαν το hardware. Από την μετα-Napster εποχή επικρατούν τα peer 2 peer... τα warez πέθαναν και όσα πλέον υπάρχουν αποτελούν κουφάρια του παρελθόντος (καμιά σχέση με τα 'ιδανικά' των warez).

Ρομαντικό ακούγεται αυτό. Κανένα άρθρο έχεις εύκαιρο; (ενοώ προφανώς για την ιστορία του warez, όχι για να κατεβάσω warez). Επίσης εκτώς από p2p έχω δει και forums αφοσιωμένα στο warez που φορτώνουν αρχεία σε sites τύπου Rapidshare. Αλλά φυσικά θα το ξέρεις αυτό ήδη.

Δημοσ.

jsmith6 ακούγονται ρομαντικά αλλά τα λέω επειδή τα ξέρω απο πρώτο χερί γιατί τα έχω ζήσει. Ναι τα warez με rapishare, private accounts, private ftps και όλα τα σχετικά τα ξέρω αλλά δεν ξεκίνησαν ποτέ έτσι τα warez. Μιλάμε για την εποχή των dial-ups και των 1,44mb floppies. Για ιστορία ψάξε καλά στο google θα βρείς info.

Δημοσ.
jsmith6 ακούγονται ρομαντικά αλλά τα λέω επειδή τα ξέρω απο πρώτο χερί γιατί τα έχω ζήσει. Ναι τα warez με rapishare, private accounts, private ftps και όλα τα σχετικά τα ξέρω αλλά δεν ξεκίνησαν ποτέ έτσι τα warez. Μιλάμε για την εποχή των dial-ups και των 1,44mb floppies. Για ιστορία ψάξε καλά στο google θα βρείς info.

Connect στα 2400 σε εποχές που 1 κλήση=1 μονάδα και δώσ' του!!! Δεν πιστεύω να είχες καμιά private bbs? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...