Προς το περιεχόμενο

krifa warez

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

min me pareksigisete

exo bri ena tropo na kano kati paromio me ta gnosta ellinika site pou einai gia warez pou prepei na apantisis gia na dis to link

afto theorite pali paranomo? ean einai krifo

ean afto pou grafo einai enantia stous kanones min me banarete apla klidoste to thema:?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι είναι παράνομο. Πιθανότατα να μην έχεις πρόβλημα μιας και ήδη είναι ανοιχτές αντίστοιχες σελίδες που μαζεύουν και πολύ κόσμο, αλλά γιατί δεν στήνεις το forum για κάτι άλλο και όχι για warez;

Δημοσ.

δεν είναι παράνομες οι παραπομπές (links) σε παράνομα αρχεία αρκεί αυτά να μην φιλοξενούνται στον δικό σου server.

κατα συνέπεια παράνομη είναι η φιλοξενία τέτοιων αρχείων.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δεν είναι παράνομες οι παραπομπές (links) σε παράνομα αρχεία αρκεί αυτά να μην φιλοξενούνται στον δικό σου server.

κατα συνέπεια παράνομη είναι η φιλοξενία τέτοιων αρχείων.

Να'σαι καλά φίλε, με έκανες και γέλασα :)

ΦΥΣΙΚΑ και είναι παράνομη η οποιαδήποτε διακίνηση παράνομου υλικού (είτε με άμεσο τρόπο [direct download] είτε με έμμεσο [links σε rapidshare πχ]). Αν πιστεύεις οτι δεν είναι παράνομο τότε είσαι μαρκάν γελασμένος :D

Δημοσ.
ΔΕΝ είναι παράνομα τα links. Παράνομη είναι η φιλοξενία παράνομου αρχείου.

Την συγκεκριμένη δικαιολογία την έχω ακούσει άπειρες φορές, η οποία φυσικά είναι ανυπόστατη αν ρωτήσεις κάποιον νομικό. Οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση διακίνηση πειρατικού υλικού είναι παράνομη.

Δημοσ.

Είναι σαν να σε έχουν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο για μια εβδομάδα νηστικό και χωρίς νερό και μετά να σε πάρουν και να σε πάνε σε ένα άλλο δωμάτιο που είναι γεμάτο με μπουφέδες τίγκα στο φαγητό και να σε κλειδώσουν μέσα και να σου πουν Απαγορεύεται να αγγίξεις και να φάς οτιδήποτε...

Ή να είσαι ένα μήνα στερημένος από σεξ και να σε γδύσουν και να σε βάλουν σε ένα δωμάτιο μόνο σου μαζί με 100 ολόγυμνες όμορφες γυναίκες αλλά Απαγορεύεται να αγγίξεις.Μόνο να κοιτάς...Ούτε τον εαυτό σου να αγγίζεις....χαχα.

Η άποψή μου περί παράνομης διακίνησης αρχείων μέσω Internet

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ το βλέπω σαν να είσαι σε ένα σουπερ μάρκετ στον τομέα με τις σοκολάτες, να είσαι μπροστά από τις Σοκοφρέτες (γιαμ γιαμ!) και αντί να πάρεις 5 (γλυκατζής γαρ) να τις πας στο ταμείο να τις πληρώσεις και να τις φάς, κάθεσαι στο ράφι μπροστά, τις τρως εκεί και δεν πληρώνεις τίποτα...

Δημοσ.

file gvard

h elliniki nomothesia einai protogonh se themata internet,kai oi perisoteroi nomikoi (oxi oloi) den exoyn idea pano se tetoia zitimata.

oson afora to pagosmio kathestos OXI den einai paranomo na exeis links sto sait sou pou na parapempoun se opiadipote selida me opoiodipote periexomeno me vasi dedikasmeno apo to 2002 sths US (an theleis mporo na sou vro kai to onoma tis ypotheseis)

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν με απασχολεί το δεδικασμένο σε μία υπόθεση η οποία έγινε σε χώρα που δεν εχει σχέση με την Ευρωπαϊκη νομοθεσία. Με απασχολεί τι λέει η Ελληνική δικαιοσύνη, καθώς εδώ ζω. Μπορεί στη Σουηδία το Piratebay να ζει και να βασιλεύει λογω των εκεί νόμων, αλλά στην Ελλάδα απαγορεύεται η άμεση ή η έμμεση διακίνηση παράνομου υλικού.

Επειδή είναι αντικείμενο μου θα μου επιτρέψετε να ξέρω παραπάνω σε αυτό το πράγμα. Σίγουρα ολοι οι φοιτητές θα ήθελαν να είναι νόμιμη η διακίνηση αλλά δεν είναι...

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα ο φίλος μας δεν ρώτησε αν η φιλοξενία warez sites μπορεί να γίνει στην Σουηδία (για Μαλαισία δεν καταλαβαίνω γιατί το είπες, εκεί ισχύουν οι νόμοι νομίζω κανονικά) αλλά αν η παράθεση links για direct download που βρίσκονται σε τρίτο server (πχ rapidshare), η έμμεση δηλαδή διακίνηση υλικού είναι παράνομη.

Φαντάζομαι οτι αν η φιλοξενία γίνει πχ στην Σουηδία σε provider που δεν εχει περιορισμό σε αυτού του είδους τις σελίδες δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.
σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, ονομάζεται: "παραθυράκι του νόμου"

Παραθυράκι του νόμου θα ονομαζόταν αν το έκανε κάποιος στη Ελλάδα. Από την στιγμή που η φιλοξενία είναι στην Σουηδία ή στην Μαλαισία τότε ονομάζεται παρανομία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...