smilefreeware Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω ότι το Delphi τρέχει και πρόγραμμα C. Αν είναι έτσι, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι κουμπιά πατάω για να τρέξω ένα πρόγραμμα C σε Delphi 7. Thanks προκαταβολικά.
Directx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Η Delphi από μόνη της όχι, εκτός και αν μιλάμε για το Borland Developer Studio ή κάποια παρόμοια έκδοση που συμπεριλαμβάνει όλη την οικογένεια των CodeGear compilers, δηλαδή και τον C/C++ Builder ώστε να αναπτύξεις ένα C/C++ project. Ανάμιξη όμως Delphi με C απευθείας ακόμα και τότε, δεν γίνεται από όσο γνωρίζω, έστω και αν η VCL είναι Delphi/Pascal και ο C/C++ Builder διαθέτει έναν Delphi Compiler για τις ανάγκες του -το αντίστροφο δεν ισχύει όμως δεν ισχύει (από C/C++ Builder σε Delphi/Pascal).
smilefreeware Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μιλάω για ανάμειξη. Απλώς βρίσκω μικρά προγραμματάκια 2,5,10 σελίδων και θέλω να τα τρέξω να δω τι κάνουν. Να τα πειράξω και να δω αλλαγές κλπ. . Κάπου έχει πάρει το μάτι μου μέσα στο Delphi για C αλλά δεν θυμάμαι. . Εβαλα ένα μικρό C έκανα compile και δεν κτύπησε πουθενά. Βέβαια το έβαλα σαν πρόσθετο Unit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.