Cristina Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μου άρεσε... Αλλά γιατί μου φαίνεται πως το έχω ακούσει κάπου ξανά; Οι στίχοι μου φάνηκαν γνωστοί. Btw, η εικόνα δεν είναι του Socratis_g; ωραιο. Ποιος ειναι? Κάνοντας ένα search είδα πως αναφέρεται ότι το τραγούδι είναι κάποιου Κριτή.
shodan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κριτης - μη μου ζητάς (για σενα μικρή μου) από το άλμπουμ "ότι δεν περίμενες" (2005).
DomenicA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κριτης - μη μου ζητάς (για σενα μικρή μου) από το άλμπουμ "ότι δεν περίμενες" (2005). Σοβαρά τώρα, αυτά είναι τα στοιχεια του τραγουδιού? Γιατί το έχω εδώ και μήνες, έχω ρωτήσει άπειρο κόσμο/φίλους και όλη έλεγαν πως δε ξέρουν και άλλη έλεγαν πως είναι και καλά UNDERGROUND και κάτι τέτοια και δε έχει όνομα..
shodan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 .crap κάθε γνώμη δεκτή Σοβαρά τώρα, αυτά είναι τα στοιχεια του τραγουδιού? Γιατί το έχω εδώ και μήνες, έχω ρωτήσει άπειρο κόσμο/φίλους και όλη έλεγαν πως δε ξέρουν και άλλη έλεγαν πως είναι και καλά UNDERGROUND και κάτι τέτοια και δε έχει όνομα.. αυτά ακριβώς είναι τα στοιχεία φίλε μου.
we_will_rise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Shodan είσαι τεράστιος ρε φίλε... Ψήνεσαι να ανοίξεις ένα τόπικ που να βάζουμε μέσα τίτλους από τέτοια τραγούδια;;; Προτείνω πρωκαταβολλικά: Dust Rhymes - 5 Επιστολές Στίχοιμα - Ταξιδεύω
shodan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμε αποκλειστικά με αυτό το είδος μουσικής ή ότι ξέρω όλους τους MC's εκεί έξω.. απλά μου αρέσει η μουσική και αυτά που έχουν να πούνε..
we_will_rise Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμε αποκλειστικά με αυτό το είδος μουσικής ή ότι ξέρω όλους τους MC's εκεί έξω.. απλά μου αρέσει η μουσική και αυτά που έχουν να πούνε.. Μα κι εγώ metalάς είμαι φίλε μου κυρίως αλλά ακούω σχεδόν όλα τα ήδη μουσικής και αυτά τα κομμάτια είναι πραγματικά μαγευτικά (ντάξει το γ...ησα)... Είναι όμως πάρα πολύ δυσεύρετα ρε γαμώτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.