Erunildo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον,ο υπολογιστης μου bootarei κανονικα,φτανει μεχρι την μπαρα που φορτωνει (με το σημα WinXP) και μετα μαυριζει η οθονη. Ακουγεται και ο χαρακτηριστικος ηχος που κανει το pc οταν μπει στα windows αλλα η οθονη παραμενει μαυρη. Αν μπω σε safe mode ο υπολογιστης δουλευει σωστα,εμφανιζεται δηλαδη κανονικα η επιφανεια εργασιας. Με λιγα λογια η οθονη δουλευει (; ) σε safe mode,αλλα σε κανονικη εκκινηση μαυριζει στην εισοδο στα win.. Η καρτα γραφικων μου δουλευει,την δοκιμασα σε αλλο pc. Καμια ιδεα τι φταιει; Το συστημα,AthlonX2 3800+,GeForce 7600GT, και η οθονη Syncmaster 205bw.Εχω WinXP με service Pack 2.
bAREOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, δεν το εχω λυσει ουτε εγω. Στην αρχη σκεφτηκα την καρτα γραφικων αλλα δεν ηταν αυτο. Υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου...
thanocaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Από drivers κάρτας γραφικών δοκίμασες τίποτα;
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 To exo pathi kai ego sto parelthon poles fores. H egatesthses kati kapoia stigmh kai xalase to leitoyrgiko, h symvenei kamia fora kai apo mono toy, dedomena einai se magnitiko iliko, ena 0 h 1 na xathi kapoy, kai na tyxei na pezei shmantiko rolo, thn ekatses thn varka.. Dokimase apo safe mode na giriseis piso to leitoyrgiko se mia hmeromhnia prohgoymenh poy doyleye sosta, yparxei periptosh sthn epanekinhsh na doylepsei. Tora pos ginete ayto, as grapsei kanas alos giati de thimamai, grafoyme sto ektelesh (run) th leksh regrestore / h kati paromoio. Diaforetika format kai epanegatastash ,me pithanothta na exei xtyphsei kai kapoy o skliros.
alex89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις πρώτα ένα φορμάτ για να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για software;
maouris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 re paidia epeidi exoune spasei ta nevra m edw,parelava simera asus p5l,seasonic s-12,7900gs,4300 k teamgroup elite k to estisa k dn kserw giati dn anavei.to ledaki anavosvinei k otan pateisw to power button dn kanei tpt.kserei kaneis tpt?
Arkadios83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ερουνιλντο, κανε απεγκατασταση στο τελευταιο προγραμμα που εβαλες. Λογικα θα φτιαξει. Αλεξ89, πρωτα φορματ? γιατι να μην το δοκιμασει αναποδα? Μαουρις, καλυτερα ανοιξε ξεχωριστο τοπικ για το προβλημα σου.
wild__king Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 to provlima egeitai stous drivers tis kartas grafikon. Tha beis se safe mode kai tha apegatastiseis tous proigoumenous drivers kai meta tha peraseis tous kainourious drivers ( den einai anagi na einai oi teleutaioi). etsi tha sou lithei sigoura to prob . kali tixi
21century Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Καλυτερα μια πληρη απεγκατασταση και επειτα τοποθετησε τους καινυοργιους για να δουμε διαφορες..
djpal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρόβλημά σου είναι στην κάρτα γραφικών και είναι πρόβλημα software ΚΑΘΑΡΑ! Η οθόνη σου μαυρίζει γιατί δεν αναγνωρίζει το refresh rate ή την ανάλυση. Έχεις 2 επιλογές: -Κρατάς πατημένο το F2 λίγο πριν boot-άρει και απο το μενού πατάς: Last good known configuration -H μπαίνεις σε safe mode και καταργείς την εγκατάσταση της κάρτας γραφικών σου και της οθόνης σου. Κάνεις restart και το πρόβλημα διορθώθηκε. Αν δεν δουλευε δε safe mode τότε θα είχες πρόβλημα hardware.
agrb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ με djpal. Ζήτα τη βοήθεια ενός ειδικού για να σου στήσει τα windows και τους drivers των συσκευών και όχι του μπάρμπα μήτσου της γειτονιάς. Επίσης μην εγκαθιστάς προγράμματα antispyware γιατί παραμονεύουν rootkits και μακριά από Norton και Symantec. Βάλε μόνο αντιβιοτικό (πχ. Nod32) και το windows defender.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.