Προς το περιεχόμενο

Colin McRae Νεκρός...

kirimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω ξενερωσει την ζωη μου.

η επιβαιβαιωση

http://timesonline.co.uk/tol/sport/m...cle2461339.ece

Για μενα ηταν ενας και μοναδικος.Εφερε απλα το wrc σε αλλα επιπεδα.Εφερε νεο κοσμο στο σπορ.Ξεσηκωνε τους παντες με το περασμα του.Περναγε και εμενες μαλ@κ@ς απλα.

Δεν θα ξεχασω με τιποτα στη Μενδενιτσα στην Ελατεια στην Παυλιανη στην Γραμμενη στο Δροσωχωρι τα απιστευτα περασματα του που ουδεμια σχεση ειχαν με τους αλλους.Ηταν ο πιο τρελος.Ο

R.I.P ΜΕΓΑΛΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ!

Δημοσ.

Κρίμα, πολύ κρίμα. Σίγουρα ο πιο ωμός οδηγός. Όταν οι άλλοι τρέχανε αυτός πέταγε. Θυμάμαι το πρώτο μου Ακρόπολις που ήταν κι απ'τα πρώτα του McRae, όλοι περνούσαν γρήγορα κι ένας τυπάς πέρναγε λες και δεν είδε S, φουρκέτα, τίποτα. Θυμάμαι τον θείο μου να μου λέει, αν αυτός συνεχίσει έτσι θα σκοτωθεί μια μέρα...Κρίμα

Δημοσ.

Μολις διαβαζα το αρθρο για το τελευταιο παιχνιδι και παγωσα παιδια. Πραγματικα ειναι κριμα να φευγει ετσι αδικα ενας ακομα θρυλος του μηχανοκινητου αθλητισμου...γιατι θεε μου/

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο ... Πολύ κρίμα γιατί πραγματικά ήταν ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ οδηγός ... :sad:

@Γιώργη (GeorgeMan) : το ότι φεύγουν και τα CMR παιχνίδια μαζί του σε ένοιαξε ? Έλα ρε, εντάξει κάποιες στιγμές επιβάλλεται να συμπεριφερόμαστε σαν άνθρωποι και όχι σαν gamers ...

"It's so ironic that he should die in a helicopter crash when he had competed and had brushed with death so many times as a rally driver."

RIP ... :sad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...