S.M.Greek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σας παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας.Αγόρασα το expansion του battlefield 2142 northern strike το κατέβασε το EA LINK το εγκατέστησα αλλα μόλις πάω να μπω στους νέους χάρτες δεν με αφήνει λέγοντας μου <<this server allows only players with unmodified content to join please upgrade to the current official version of bf>> Τα unlocks δουλεύουν αλλα δεν μπορώ να παίξω. Να τονίσω οτι στα titan κτλ μπαίνει κανονικά αλλα δεν μπαίνει στις πίστες του northen strike Σαςε παρακαλώ το παιχνίδι αυτό το ήθελα τόσο πολύ και δεν αγόραζα απο ιντερνετ και τώρα που αγόρασα μου βγήκε αυτή η αναποδιά plz help
PraetorianGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Θα πρέπει να ξαναπεράσεις το 1.25 patch.
S.M.Greek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ααααα θα το δοκιμάσω και θα σας πω Ευχαριστώ πολύ
S.M.Greek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!:-D Άγαλμα θα σου κάνω φίλε μου.Δίκιο είχες δουελύει τώρα μια χαρά Ευχαριστώ πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.